Salarisadministratie voor kinderopvang

Ben je op zoek naar een salarisadministratiekantoor dat gespecialiseerd is in salarisverwerking voor kinderopvang organisaties? Kies dan voor KEKZ. Wat kun je van ons verwachten?

Volgens de laatste wet- en regelgeving binnen de kinderopvang

Loonkostenoverzicht per locatie op basis van daadwerkelijk gewerkte uren

Je betaalt een vast bedrag per loonstrook

Medewerkers ontvangen hun loonstrook via een digitaal medewerkersportaal

Geen helpdesk, maar persoonlijke aandacht

Wil je er zeker van zijn dat jouw salarissen elke maand kloppen en jouw salarisadministratie volgens de laatste wet- en regelgeving geregeld is? En dat je altijd de juiste afdracht van premies en belastingen doet? Besteed dan jouw salarisadministratie uit aan KEKZ.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden over salarisadministratie contact met ons op via mailons@kekz.nl of 070-2055768.

Efficiënte en effectieve salarisadministratie, hoe doen we dat?

KEKZ kan jouw salarisadministratie volledig uit handen nemen. Voor een vast bedrag per loonstrook verzorgt KEKZ de volledige salarisadministratie, inclusief signalering.

Eenmalige inrichting voor salarisadministratie en signalering

Om de salarisadministratie te kunnen doen, legt KEKZ een digitaal dossier aan met persoonsgegevens. In dit dossier leggen we de gegevens vast die nodig zijn om maandelijks de salarissen te kunnen betalen en signalen af te kunnen geven bij het aflopen van dienstverbanden, data van jubilea en andere vastgelegde afspraken.

Maandelijks eenvoudig je salarissen laten verwerken

Maandelijks lever je jouw mutaties en goedgekeurde uren aan, die wij vervolgens verwerken in onze salarisadministratie, heel eenvoudig. Uiteraard controleren we de loonstroken, om er zeker van te zijn dat deze kloppen, voordat we ze bij jou aanleveren ter betaling.

Na de betaling van de salarissen ontvang je van ons een overzicht van alle betaalde salarissen en een loonjournaalpost ten behoeve van jouw financiële administratie. Zo heb je maandelijks een helder overzicht van jouw loonkosten.

Interesse? Neem contact met ons op via email mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768.

Volg ons op Instagram!