Je salarisadministratie uitbesteden aan KEKZ, het loont!

Onze salarisadministratie is, net als onze andere diensten, helemaal ingericht voor de kinderopvang. Of je nu drie medewerkers hebt of vijfhonderd, we zorgen ervoor dat jouw salarisadministratie in goede handen is.  Dus ben je op zoek naar een bureau met kennis van de kinderopvang en een persoonlijke aanpak? Kies dan voor KEKZ!

Geen organisatie is hetzelfde. Je hebt dus ongetwijfeld je eigen wensen voor de salarisadministratie. Heb je zelf geen salarisexpertise in huis, maar wil je wel dat je salarisadministratie professioneel verzorgd wordt? Dan ben je bij KEKZ aan het juiste adres. Wij zorgen voor het volgende:

 • Je salarisadministratie wordt ingericht volgens de actuele cao kinderopvang (dus met de juiste inschaling, reiskostenregeling, eindejaarsuitkering, etc.)
 • We onderhouden je bedrijfs-, salaris- en HR-instellingen (bijvoorbeeld reserveringen, WGA-percentages, eigen afspraken over reiskosten, etc.)
 • We controleren en verwerken de mutaties die je bij ons aanlevert
 • We verwerken en controleren de salarisrun
 • We zorgen ervoor dat je zelf de betaling kunt doen en je medewerkers kunt informeren
 • We informeren ook de Belastingdienst en PFZW (pensioenfonds)

Je hoeft dus zelf alleen mutaties en uren aan te leveren, de salarissen van je medewerkers te betalen en je medewerkers te informeren, verder regelen wij alles voor je. Ideaal als je zelf geen salarisexpertise in huis hebt.

KEKZ verzorgt dus je salarisadministratie. En het fijne is dat je met de gegevens die we daarvoor hebben ingevoerd ook meteen de basis hebt voor een goede personeelsadministratie. Je kunt je personeelsadministratie helemaal zelf inrichten in een beveiligde online omgeving die 24/7 beschikbaar is. Wat houdt dat in?

 • Je kunt alle belangrijke documenten zoals contracten, diploma’s en VOG’s in je eigen digitale dossier plaatsen
 • Je bepaalt daarna zelf welke medewerkers binnen dit dossier toegang hebben tot welke gegevens
 • Je kunt hier ook eenvoudig je verzuim registreren, zodat je meldingen in verband met de Wet van Poortwachter ontvangt. Ook een koppeling met de Arbodienst is mogelijk
 • Medewerkers kunnen digitaal verlof aanvragen, waarna jij de verlofaanvragen van je medewerkers eenvoudig en snel kunt registreren en verwerken
 • Je kunt zelf signalen instellen, zodat je nooit meer een contractverlenging, jubileum of belangrijke P&O taken vergeet

KEKZ verzorgt de salarisadministratie voor € 20,- per medewerker per maand exclusief BTW. De kosten worden maandelijks op basis van het aantal in die maand gegenereerde loonstroken in rekening gebracht.

De inrichtingskosten worden bepaald per organisatie. Dit is afhankelijk van het aantal BV’s en het aantal medewerkers.
Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin we deze eenmalige kosten voor je berekenen.

KEKZ medewerkers hebben een persoonlijke aanpak; klanten van KEKZ bellen niet naar een helpdesk, maar naar een bekende KEKZ medewerker, die weet wat er binnen de organisatie speelt. Je hebt dus eigenlijk je eigen salarisadministrateur en dat is ontzettend prettig voor directie en medewerkers.

Wil je er zeker van zijn dat jouw salarissen elke maand kloppen en jouw salarisadministratie volgens de laatste CAO Kinderopvang en wet- en regelgeving geregeld is? En dat je altijd de juiste afdracht van premies en belastingen doet? Besteed dan jouw salarisadministratie uit aan KEKZ.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden over salarisadministratie contact met ons op via mailons@kekz.nl of 070-2055768.

Zorgeloze salarisadministratie door een kinderopvangspecialist

Wij zijn volledig gericht op de kinderopvang en weten daardoor exact wat er nodig is om de salarisadministratie voor kinderopvangorganisaties foutloos en volgens de laatste wet- en regelgeving in te richten en te organiseren. Als klant van KEKZ heb je dus de zekerheid dat alles volgens de laatste wet- en regelgeving geregeld is.

KEKZ stemt het salarisproces volledig af op jouw wensen. Zo weet je zeker dat de salarissen betaald worden op het moment dat jij dat wil en krijg je voor jou relevante rapportages en informatie.

En we zorgen niet alleen voor de salarisverwerking, je krijgt ook toegang tot een digitale omgeving waar je je personeelsadministratie in kunt verzorgen.

Maandelijks eenvoudig je salarissen laten verwerken

Maandelijks lever je jouw mutaties en goedgekeurde uren aan, die wij vervolgens verwerken in onze salarisadministratie, heel eenvoudig.

Als we de salarisverwerking hebben afgerond, ontvang je van ons een overzicht van alle betaalde salarissen en een loonjournaalpost ten behoeve van jouw financiële administratie. Zo heb je maandelijks een helder overzicht van jouw loonkosten. En hebben jij of je medewerkers vragen over hun salaris? Dan kunnen ze daarvoor altijd rechtstreeks bij ons terecht.

En dat alles voor een vast tarief per maand waar alles in zit

Interesse? Neem contact met ons op via email mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768.