Onze kernwaarden

Het KEKZ-team bestaat uit mensen met heel veel kennis en ervaring op verschillende vakgebieden én jarenlange ervaring binnen de kinderopvang. We weten als geen ander welke uitdagingen er zijn binnen de branche. En daar helpen wij onze opdrachtgevers, kandidaten en interimmers graag bij.

Wie zijn wij?

Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar wie we zijn als mensen is misschien nog wel belangrijker. We werken vanuit de volgende kernwaarden: verbinding, betrouwbaarheid, creativiteit en resultaten om trots op te zijn. Deze kernwaarden geven je een beeld van wie we zijn, waar we voor staan en waarom je voor samenwerking met ons zou kiezen.

Bij KEKZ geloven wij dat verbinding nodig is om ontwikkeling voor elkaar te krijgen. En ook om van betekenis te kunnen zijn voor een organisatie of individu. Wij bouwen graag een relatie op met jou als opdrachtgever, kandidaat of interimmer. Dat betekent dat we veel persoonlijk contact hebben, dat we oprecht geïnteresseerd zijn in wat jij nodig hebt en hoe wij je verder kunnen helpen. En, dat we daarmee in goed overleg met jou aan de slag gaan.

We werken voor verschillende opdrachtgevers en vinden het belangrijk dat jij als opdrachtgever weet, en ook ervaart, dat we betrouwbaar zijn. Betrouwbaar in wat we bieden en wie we zijn en dat we tot het uiterste gaan om een oplossing te vinden voor elk vraagstuk dat je ons voorlegt. Het betekent ook dat jij als kandidaat of interimmer weet dat we er alles aan zullen doen om voor jou de ideale baan of opdracht te vinden. 

Het KEKZ-team bestaat uit creatieve denkers. We bedenken graag nieuwe diensten en houden van het doorbreken van patronen. We blijven als organisatie continu in beweging om onze opdrachtgevers, kandidaten en interimmers steeds weer te verrassen. Dat schept een inspirerende plek om mee en vóór te werken!

Resultaat. Daar gaan wij voor! Of het nou het vinden is van de ideale baan of interim opdracht, het beantwoorden van een strategische vraag, het vinden van een interimmer of het verzorgen van een vlekkeloze administratie, wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en leg je vraag aan ons voor.

Ons team staat voor je klaar!

Heb je vragen? Neem contact met ons op via e-mail mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768.