• Vind je droombaan in de kinderopvang via het recruitment bureau van KEKZ

KEKZ nieuws – Blijf op de hoogte!

Als kantoor gespecialiseerd in detachering, werving & selectie, salarisadministratie, advies en trainingen binnen de kinderopvang zitten wij nooit stil! Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat we bij KEKZ doen? Volg ons dan op LinkedIn, Instagram en Facebook voor alle nieuwtjes over de kinderopvang en up to date informatie over onze diensten.

Volg KEKZ op social media voor alle nieuwtjes rondom kinderopvang

Verzuim nieuws

Organisaties in de kinderopvang werken vaak samen met de arbodienst. Deze samenwerking heeft vaak betrekking op de begeleiding van langdurig verzuim of trajecten ter preventie van verzuim.

Wist je dat er nog meer nieuwtjes en mogelijkheden zijn op het gebied van preventie? Zo kun je bijvoorbeeld de ondersteuning van een lifestyle & vitaliteitscoach inzetten die kinderopvangorganisaties helpt in het terugdringen en voorkomen van verzuim. Bij KEKZ hebben wij zo’n coach in ons eigen team. Met jarenlange ervaring in de kinderopvang staat Rita Stouten vol passie en enthousiasme klaar voor jou!

Wat Rita Stouten voor jouw organisatie kan betekenen?

  • Trainingen voor leidinggevenden om dreigend langdurig verzuim tijdig te herkennen. In deze training neemt Rita Stouten leidinggevenden mee in de signalen, do’s en the don’ts en de belangrijkste aandachtspunten waarmee je intern invloed hebt op het verzuimpercentage.
  • Iemand die je inzet voor korte, individuele, coachingstrajecten bij dreigende uitval van medewerkers. Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken is het buiten het aanpakken van symptomen ook belangrijk om met een medewerker aan de slag te gaan.
  • Een leefstijl en vitaliteit advies per medewerker om inzichtelijk te maken op welke gebieden van vitaliteit er een disbalans is momenteel, gecombineerd met praktische adviezen of een plan van aanpak.

Heb je interesse in verzuim nieuws, of wil je eens verder praten over verzuim en preventie hiervan? Neem dan contact op met Rita via rita@kekz.nl of bel naar 070-2055768