Workshop employer branding – hoe vindt de ideale medewerker jou?

Waarom de workshop employer branding? Employer branding en werving en selectie zijn nauw met elkaar verbonden. Als werkgever wil je je immers onderscheiden, om zo de juiste talenten voor de toekomst aan jouw organisatie te binden. Het verhaal dat je vertelt als werkgever moet onderscheidend, maar vooral authentiek zijn, het moet bij je passen. Alleen met een authentiek verhaal krijg je een voorkeurspositie bij (potentiële) medewerkers. Maar hoe moet dat? Hoe vertaal je jouw visie, wie je met jouw organisatie bent voor kinderen, ouders maar ook voor medewerkers, naar een verhaal waar de medewerkers die je wil aantrekken enthousiast van worden?

In deze workshop employer branding neemt Marieke Effting je mee in de wereld van employer branding. Ze deelt ervaringen uit de praktijk, geeft tips om er voor te zorgen dat je een authentiek en onderscheidend werkgeversmerk wordt of blijft en gevonden wordt door potentiële werknemers die bij jouw organisatie passen.

In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • wat is employer branding?
  • wat heb je eraan?
  • hoe verkoop je jezelf als werkgever?
  • welke medewerkers wil je?
  • werven 2.0

De theorie wordt afgewisseld met leuke interactieve oefeningen.

De workshop duurt 2,5 uur en bevat verschillende oefeningen.

De kosten voor deze workshop bedragen 695 euro exclusief BTW.

De workshop wordt verzorgd door Marieke Effting, directeur van KEKZ en specialist op het gebied van verkoop, marketing en communicatie binnen onderwijs en kinderopvang.

Meer weten over deze of andere workshops, zoals de workshop gastvrijheid en onze trainingen? Mail mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768

Laat hier je gegevens achter dan nemen wij contact met je op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.