Employer branding workshop – hoe vindt de ideale medewerker jou?

Belangrijk bericht: we kunnen onze trainingen op dit moment vanwege het coronavirus niet op onze trainingslocatie geven, maar digitaal hebben we volop mogelijkheden. Heb je interesse in een digitale training of workshop? Laat het ons dan weten door een email te sturen naar mailons@kekz.nl of te bellen naar 070 205 57 68.

Employer branding en werving en selectie zijn nauw met elkaar verbonden. Als werkgever wil je je immers onderscheiden, om zo de juiste talenten voor de toekomst aan jouw organisatie te binden. Het verhaal dat je vertelt als werkgever moet onderscheidend, maar vooral authentiek zijn, het moet bij je passen. Alleen met een authentiek verhaal krijg je een voorkeurspositie bij (potentiële) medewerkers. Maar hoe moet dat? Hoe vertaal je jouw visie, wie je met jouw organisatie bent voor kinderen, ouders maar ook voor medewerkers, naar een verhaal waar de medewerkers die je wil aantrekken enthousiast van worden?

In deze workshop neemt Marieke Effting je mee in de wereld van employer branding. Ze deelt ervaringen uit de praktijk, geeft tips om er voor te zorgen dat je een authentiek en onderscheidend werkgeversmerk wordt of blijft en gevonden wordt door potentiële werknemers die bij jouw organisatie passen.

Meer weten over deze of andere workshops en trainingen? Mail marieke@kekz.nl of bel naar 070-2055768.