Wie zijn wij?

KEKZ bestaat uit een team met veel ervaring in kinderopvang en in het succesvol maken daarvan. Onze medewerkers komen uit de kinderopvang maar ook uit andere markten. Zo combineren we vele jaren in de kinderopvang met expertise op het gebied van P&O advies en ondersteuning, werving en selectie, salarisadministratie, organisatie- en verandermanagement, verkoop en marketing.

Onze experts zijn specialisten in alle disciplines, ook uit andere markten. Daardoor kijken wij over grenzen van markten heen.

Onze experts

Corona Sanders-Koek, eigenaar en strategisch adviseur KEKZ, eigenaar Zo Kinderopvang

Corona stapte na haar studie klinische psychologie als directeur in het familiebedrijf. Ze liet haar organisatie, in de 25 jaar dat die inmiddels bestaat, groepen van vijf naar 40 vestigingen. Naast directeur was zij tien jaar bestuurslid van de Brancheorganisatie Kinderopvang (BKN), waarvan een aantal jaren als vicevoorzitter. In 2013/2014 won zij de Managementprijs voor de Kinderopvang, die dat jaar in het teken stond van ‘Visie in turbulente tijden’. Sinds 2015 is zij ook eigenaar van en strategisch adviseur bij advies- en administratiebureau KEKZ. Corona’s kracht ligt in het adviseren van organisaties bij strategische beleidsvraagstukken.
Email: Corona@kekz.nl
Telefoon: 070-205 57 68
Linkedin: Corona Sanders Koek

Marieke Effting, directeur van KEKZ, IKK adviseur, adviseur sales en marketing

Marieke heeft ruim twintig jaar ervaring in verkoop, marketing en communicatie bij Nederlandse en internationale organisaties. Ze heeft gewerkt in de ICT, de telecommunicatie en de vastgoed sector en werkt sinds vijf jaar in de kinderopvang sector. In 2015 werd ze directeur van KEKZ. Ze is aan deze uitdaging begonnen met een duidelijk doel: kinderopvangorganisaties helpen aan een beter resultaat. Voor ze directeur bij KEKZ werd, was ze sales en marketing manager bij Zo Kinderopvang. Daar leverde ze met een team bevlogen medewerkers haar bijdrage aan de groei van deze onderneming in de afgelopen crisis jaren. Marieke gebruikt haar sales en marketing ervaringen uit andere sectoren en uit de kinderopvang nu om samen met een multidisciplinair team kinderopvangorganisatie te helpen commercieel en inhoudelijk succesvoller te worden.
Email: Marieke@kekz.nl
Telefoon: 06-398 45 443
Linkedin: Marieke Effting

Monique Los-Labrie, recruiter en P&O adviseur bij KEKZ

Monique is een zeer ervaren P&O adviseur en recruiter. Zij verzorgt de werving en selectie voor KEKZ klanten en ondersteunt kinderopvang organisaties bij het optimaliseren van hun P&O processen en administratie. Met ruim vijftien jaar HR en consultancy ervaring bij diverse werkgevers is Monique in staat om snel in te spelen op vraagstukken en behoeften van opdrachtgevers binnen het speelveld van recruitment en HR. Ze is praktisch ingesteld, maakt makkelijk contact, en is niet bang om out of the box te denken. Monique heeft een open benadering waarbij haar adviezen altijd gericht zijn op de juiste match of kwalitatief de beste oplossing.
Email: Monique@kekz.nl
Telefoon: 070-205 57 68
Linkedin: Monique Los Labrie