Wie zijn wij?

KEKZ bestaat uit een team met veel ervaring in kinderopvang en in het succesvol maken daarvan. Onze medewerkers komen uit de kinderopvang maar ook uit andere markten. Zo combineren we vele jaren in de kinderopvang met expertise op het gebied van P&O advies en ondersteuning, werving en selectie, salarisadministratie, organisatie- en verandermanagement, verkoop en marketing.

Corona Sanders-Koek, eigenaar KEKZ /strategisch adviseur

Zoek jij iemand die strategisch advies kan geven over jouw kinderopvangorganisatie. Een ondernemer en verbinder pur sang? Dan gaat Corona voor je aan de slag!

Lees meer

Marieke Effting, directeur/salesmanager

Zoek jij een tijdelijke marketing, communicatie of verkoopmanager? Iemand die je team een boost geeft, de positionering van je organisatie beetpakt of die je plannen op strategisch niveau vormgeeft en uitvoert? Dan gaat Marieke graag voor je aan de slag!

Lees meer

Monique Los-Labrie, recruiter/P&O adviseur

Zoek jij een tijdelijke P&O adviseur en/of recruiter? Iemand die vraagstukken en problemen met beide handen aanpakt, die mensen met elkaar verbindt en op MT niveau schakelt? Dan gaat Monique graag voor je aan de slag.

Lees meer

Nikki Slagter, recruiter

Zoek jij een recruiter die kan helpen met uitdagingen op het gebied van personeelswerving in de kinderopvang? Dan gaat Nikki graag voor je aan de slag!

Lees meer

Sabina Janki, p&o adviseur

Zoek jij iemand die de bezem kan halen door de P&O processen in jouw kinderopvangorganisatie? Of iemand die er voor zorgt dat je bestaande processen worden vertaald naar een vlekkeloze operatie? Dan gaat Sabina graag voor je aan de slag!

Lees meer

Jeannette Wright, salarisadministrateur

Zoek je een salarisadministrateur met ruime ervaring en expertise binnen de kinderopvang? Dan gaat Jeannette graag voor je aan de slag!

Lees meer

Karin Huijbens, financieel administrateur

Zoek je iemand die jouw financiƫle administratie op orde brengt? Die jouw crediteuren en debiteuren administratie bijwerkt en onderhoudt. Dan gaat KEKZ graag voor je aan de slag!

Lees meer

Jessica Fuchs, office manager/ communicatiemedewerker

Zoek jij een organisator, projectondersteuner of communicatiemedewerker? Iemand die jouw social media verzorgt of ondersteuning biedt bij de organisatie van evenementen en projecten? Dan gaat Jessica graag voor je aan de slag.

Lees meer