KEKZ wervingsbureau kinderopvang

Ben je als kinderopvangorganisatie dringend op zoek naar het juiste personeel om jouw team te versterken? Of zoek jij als werknemer een tijdelijke functie als interimmer of een vaste aanstelling binnen de kinderopvang? In beide gevallen staat KEKZ als kinderopvang wervingsbureau voor je klaar. Onze recruiters verzorgen namelijk niet alleen kinderopvang werving en selectie voor organisaties, maar kunnen jou als werknemer dus ook helpen bij het vinden van jouw droombaan!

Opdrachtgevers – Altijd de juiste kandidaat

Locatiemanagers, HR adviseurs of stafmedewerkers in de kinderopvang. Of zoek je een nieuwe directeur bestuurder of iemand die pakkende vacatureteksten voor jouw organisatie kan schrijven? Als je kiest voor KEKZ, dan kies je voor een ervaren bureau voor werving en selectie in de kinderopvang.

Middels een uitgebreide procedure pakken wij het volledige selectieproces voor jou als opdrachtgever op. Van het aantrekken en selecteren van geschikte kandidaten tot het aanstellen ervan. Hierbij zijn onze ervaren recruiters gericht op het vinden van de juiste kandidaat, en niet alleen om die openstaande vacature te vullen. Wij gaan namelijk op zoek naar een medewerker die écht bij jouw organisatie past.

Werknemers – Laat ons jouw droombaan vinden

Ben je als kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bijvoorbeeld voor het tijdelijk opvullen van een functie als interimmer? Of zou je het liefst via een vaste aanstelling aan de slag gaan bij een kinderopvangorganisatie? Naast werving en selectie voor kinderopvang organisaties kun je bij KEKZ ook terecht voor het vinden van jouw droombaan in de kinderopvang.

KEKZ – Executive Search kinderopvang werving & selectie

Naast kinderopvang werving en selectie voor opdrachtgevers en werknemers is KEKZ gespecialiseerd in detachering van strategische staf- en managementfuncties. Dat wil zeggen dat onze recruiters via een uitgebreide Executive Search voor jouw kinderopvangorganisatie op zoek gaan naar de juiste kandidaten voor het invullen van leidinggevende en executive functies.

Meer weten over werving en selectie kinderopvang?

Op zoek naar meer informatie over kinderopvang werving & selectie of executive search?

Neem eenvoudig contact met ons op via mailons@kekz.nl of 070-2055768 en vraag één van onze recruiters naar de mogelijkheden voor jou als medewerker of kinderopvangorganisatie.