Werving en selectie

Ben je dringend op zoek naar locatiemanagers, HR adviseurs of stafmedewerkers en zoek je een Werving & Selectie bureau met een groot netwerk? Of zoek je een nieuwe directeur bestuurder en wil je een uitgebreide procedure opstarten bij een ervaren bureau? Of ben je op zoek naar iemand die pakkende vacatureteksten voor je kan schrijven?

Altijd de juiste kandidaat

Als je kiest voor werving en selectie, dan verzorgt KEKZ het volledige proces van het aantrekken, selecteren en aanstellen van een geschikte kandidaat voor een functie. Of het nu gaat om staf – en managementfuncties of om andere functies, wij zoeken de juiste kandidaat voor jouw organisatie. Een medewerker die bij je organisatie past. De geselecteerde medewerker komt vervolgens direct bij jou in dienst.

Liever detachering? Ook dat kan, kijk dan op onze detacheringspagina.

Wat houdt werving en selectie door KEKZ in?

Uitgebreide intake, waarbij jij aangeeft welke functie er ingevuld moet worden, hoe de ideale kandidaat eruit ziet en welke verwachtingen er zijn met betrekking tot arbeidsvoorwaarden. Ook bespreken we de vacaturetekst en passen hem waar nodig aan.

KEKZ ontvangt de functie omschrijving en bespreekt de uit te zetten vacaturetekst. Vervolgens zet KEKZ deze uit in haar eigen netwerk. Om de ideale kandidaat te vinden gebruiken we een breed scala aan wervingskanalen. We benaderen ons uitgebreide netwerk in de kinderopvang, zetten job search engines in, maar ook onze eigen website en social media.

KEKZ zorgt voor een eerste selectie en nodigt mogelijk geschikte kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek.

In het kennismakingsgesprek toetsen we of een kandidaat op functioneel maar vooral ook op persoonlijk niveau gaat passen bij jouw organisatie.

KEKZ stelt, naar aanleiding van deze gesprekken, geschikte kandidaten aan je voor. Deze kandidaten spreken we samen door, waarna eventuele vervolggesprekken bij jouw organisatie worden ingepland. Desgewenst kan KEKZ ook bij deze gesprekken aanwezig zijn.

Als KEKZ de ideale kandidaat voor een functie vindt, kan onze recruiter ook zorgen voor afstemming van de arbeidsvoorwaarden en voor een referentiecheck. Als alle voorwaarden door beide partijen akkoord zijn bevonden, draagt KEKZ de kandidaat aan jou over voor het afronden van het proces (o.a. opstellen contract en aanvraag VOG), waarna de kandidaat bij jouw organisatie in dienst treedt.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden over werving & selectie of executive search contact met ons op via mailons@kekz.nl of 070-2055768.

Wat kost werving en selectie?

De vergoeding die KEKZ vraagt voor werving en selectie is gebaseerd op een percentage van het jaarsalaris van de kandidaat en afhankelijk van het type functie.

Waarom kiezen voor KEKZ?

  • KEKZ ondersteunt het volledige wervingsproces tot en met het voorstellen van één of meerdere kandidaten. Dat scheelt jou enorm veel tijd.
  • KEKZ heeft een groot netwerk binnen de kinderopvang. Wij zijn specialist in het werven en selecteren van kandidaten in deze sector.
  • KEKZ maakt gebruik van verschillende media om mogelijke kandidaten te vinden: van job search engines t/m social media. Dat zorgt voor optimale zichtbaarheid van vacatures.
  • KEKZ medewerkers hebben een persoonlijke benadering, werkwijze en het resultaat: zij gaan op zoek naar de beste kandidaat voor de klant en zorgen voor een arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit bij de wensen van de klant.