KEKZ zoekt ondernemers

Lonkt het ondernemerschap maar doe je het liever niet helemaal alleen? Loop je al een tijdje rond met plannen om zelf te gaan ondernemen maar je weet niet hoe? Of ben je al ondernemer en ben je op een punt dat je een nieuwe koers wilt gaan varen? Dan kunnen wij je misschien verder helpen. KEKZ is namelijk voor een organisatie die actief is in de kinderopvang op zoek naar ondernemers die zich via een franchiseformule willen aansluiten bij de organisatie. We zoeken franchisenemers voor gastouderbureaus in verschillende regio’s. Ervaring in de kinderopvangbranche is niet nodig, maar helpt natuurlijk wel.

Geen, weinig of juist heel veel ervaring als ondernemer? Je bent welkom bij deze organisatie als je over de juiste kwaliteiten beschikt om als ondernemer aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend ben je een gedreven persoon en wil je de zaken die je beetpakt tot een succes maken. Je hebt gevoel voor commercie en hebt bijvoorbeeld al een functie als locatie- of regiomanager vervuld bij een commerciële organisatie. Je hebt ervaring met het maken van jaarplannen en de financiële aspecten die daarbij komen kijken. Je houdt van hectiek en kunt snel schakelen als het nodig is. Beslissingen nemen is voor jou een natuurlijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Je hebt lef en durft knopen door te hakken. Natuurlijk beschik je over leidinggevende kwaliteiten en ben je een verbinder.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is dit misschien jouw volgende stap!

Je krijgt de mogelijkheid een goed lopend gastouderbureau over te nemen of zelf een gastouderbureau op te starten, met alle uitdagingen en dynamiek die daarbij komen kijken. De organisatie waaraan je je verbindt is sinds de oprichting in 2005 flink gegroeid. De organisatie heeft 55 vestigingen verspreid over het land, en ongeveer 200 enthousiaste werknemers. De gastouders die verbonden zijn aan de organisatie verzorgen de dagelijkse opvang voor ongeveer 15.000 kinderen.

Een gastouderbureau bestaat uit een netwerk van gastouders die samen al snel honderden kinderen opvangen. Als franchisenemer ben jij de spil tussen die opvangrelaties. Het is hard werken en je hebt veel verantwoordelijkheid, maar daarmee ook veel vrijheid. Als ondernemer stel je jouw jaarplan op en je zorgt voor de uitvoering hiervan in jouw regio. Je hebt dan ook dagelijks contact met gastouders en vraagouders om nieuwe contracten af te sluiten en vragen te beantwoorden. Dus je bent goed op de hoogte van wat er speelt op jouw opvanglocaties en je ondersteunt gastouders op verschillende vlakken. Daarnaast werf je nieuwe gastouders en vraagouders en zorg je ervoor dat de kwaliteit van de opvang op het juiste niveau blijft. Het hoofdkantoor voorziet jou ook van gastouder- en vraagouderleads. Het fijne van deze vorm van ondernemerschap is dat je veel collega franchisenemers hebt met wie je jouw vragen en ideeën kunt bespreken.

De dagelijkse hectiek van je eigen gastouderbureau spreekt jou zeer aan, omdat je je eigen succes in handen hebt. Jouw omgeving typeert jou als een initiatiefrijk iemand die beslissingen durft te nemen en weet wat er reilt en zeilt in jouw regio. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig en leg je gemakkelijk contacten met gast- en vraagouders. Heb je al kennis en vaardigheden op het gebied van pedagogiek, dan is dat mooi meegenomen! Heb je dat nog niet, dan is dat geen probleem want die begeleiding krijg je ook.

  • Je krijgt een volledig op maat gemaakt opleidings- en inwerktraject, themabijeenkomsten/workshops, pedagogische trainingen, hulp bij het opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en- evaluatie
  • Inhoudelijk krijg je de nodige hulp en begeleiding op het gebied van kwaliteit en pedagogiek
  • De medewerkers op het hoofdkantoor helpen je met juridische zaken en wetgeving, zoals vragen over de Wet Kinderopvang, toetsingskaders en overeenkomsten met vraag- en gastouders
  • Op commercieel gebied word je begeleid via actuele informatie op onze site, een gastoudermap, oudergids, marketingmaterialen, klantenservice, offertes en meer
  • Alle marketing- en communicatiemiddelen worden middels een gedigitaliseerde omgeving aan jou beschikbaar gesteld en door het hoofdkantoor landelijk ingezet
  • Ambitieus en gepassioneerd bent en wordt gedreven door resultaat; je bent een echte ondernemer
  • Zakelijk inzicht hebt en weet wat je moet doen om succesvol te zijn
  • Energiek, besluitvaardig en op een prettige manier overtuigend bent naar jouw gast- en vraagouders
  • Organisatorisch sterk bent, je processen efficiënt weet in te richten en anderen hierop kunt aansturen
  • Beschikt over hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring hebt

Heb je interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en herken je jezelf in dit profiel? Als je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dan komen we graag in contact met jou. Schrijf vandaag nog jouw motivatie en stuur deze met je cv naar yvonne@kekz.nl. Heb je vragen? Bel dan met Yvonne van den Berg, recruiter bij KEKZ, op 070 – 2055768.

Vacatures