ViaViela, aangenaam!

Gastouderbureau ViaViela verbindt kinderen, ouders, gastouders, verzorgers, aanstaande groot- en pleegouders. Alles is er bij ons op gericht om samen een kind gelukkig te laten opgroeien. Maar ook om ouders en verzorgers bij te staan en zorgen weg te nemen. Als samenwerkingspartner die alles goed regelt als het gaat om gastouderopvang.

Aan de basis daarvoor staan onze mensen; 55 vestigingen verspreid over Nederland met in iedere regio  je eigen vaste contactpersoon, de medewerker klantenservice, de specialist die je helpt als je een specifieke vraag hebt. Bij ViaViela weten we dat kennis, gedeeld via persoonlijk contact, tot de beste dienstverlening leidt.

Sinds onze oprichting in 2005 hebben onze gastouders in totaal al ruim 70.000 kinderen opgevangen. Gastouderbureau ViaViela loopt door deze ruime ervaring voorop in het bieden van kwaliteit in gastouderopvang. Door altijd te gaan voor persoonlijke begeleiding en te investeren in de scholing van gastouders. Door het bouwen van een gebruiksvriendelijk (online) administratiesysteem waarin iedere ouder en gastouder een persoonlijke omgeving heeft waarin alle uren, betalingen, jaaropgaven, cursussen en andere belangrijke gegevens direct op te vragen zijn. Alles om ouders en gastouders zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Omdat we bij ViaViela zo overtuigd zijn van de voordelen van kleinschalige kinderopvang, blijven we aandacht vragen voor gastouderopvang en het vak van gastouder, bij ouders, gastouders maar ook bijvoorbeeld bij de overheid en bij kinderopvangorganisaties. Zodat iedereen in Nederland het belang ziet van kinderopvang door gastouders.

Ouders een keuze bieden, zodat zij kunnen gaan voor opvang waar hun kind zich gelukkig voelt. Daar worden wij heel enthousiast van!

Run je eigen gastouderbureau, in jouw regio

Je wil een eigen onderneming runnen, met alle uitdaging en dynamiek die daarbij komt kijken. Hard werken, maar wel de vrijheid hebben om je werk zelf in te delen. Kortom het ondernemerschap lonkt, maar je doet het liever niet helemaal alleen. Heb je affiniteit met kinderen en lever je graag een bijdrage aan hun ontwikkeling? Dan is ondernemen samen met ViaViela iets voor jou. ViaViela heeft mogelijkheden een goed lopend gastouderbureau over te nemen of zelf een gastouderbureau op te starten.

Lijkt het je iets om een ViaViela gastouderbureau te runnen en wil je weten of je bij ons past? Download onze brochure

Wil je de vacaturetekst bekijken? Klik op de button hieronder.

Waarom reageren?

  • Je eigen onderneming runnen, zonder grote investering

  • Vrijheid in je werk

  • Bijdrage in de ontwikkeling van kinderen

  • Aantrekkelijke financiële toekomst

Neem contact met mij op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.