Pedagogisch medewerker KDV Delft centrum (34 uur per week)

Even met een baby op schoot zitten, zingen en dansen met de kinderen of lekker met de peuters aan de slag in een eigen moestuin. Bij Plukkebol bedenken medewerkers elke dag nieuwe activiteiten die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de allerkleinsten.

Plukkebol is een organisatie waar kinderen en hun ouders op nummer één staan. Dat merk je aan de medewerkers. Ze zijn klantgericht en oprecht geïnteresseerd in de kinderen, ouders en elkaar. Ze zijn professioneel en ontwikkelen zich net als de organisatie voortdurend. Die gedrevenheid zie je elke dag, ook in het team van ons kinderdagverblijf aan de Raamstraat en van Embdenstraat. Dagelijks staan medewerkers klaar om de kinderen een geweldige dag te bezorgen.

Lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van de jongste kinderen?
Jij bent met je collega’s verantwoordelijk voor de verzorging en ontwikkeling van een (kleine, grote, diverse?) groep kinderen van nul tot vier jaar. Ben je een buitenmens? Dan vind je het vast geweldig om met de allerkleinsten naar onze snoezeltuin met geurige kruiden en bloemen te gaan, een eigen stukje natuur binnen bij Plukkebol.

Met de peuters kun je heerlijk naar buiten om hutten te bouwen. Je neemt ze mee naar onze eigen natuurspeeltuin met een gave waterbaan, gegarandeerd plezier met water en zand. ’s Zomers gaat het zwembad naar buiten en kunnen de kinderen heerlijk met water spelen. Niet alleen buiten, maar ook binnen weet je leuke activiteiten voor de kinderen te verzinnen. Voor Plukkebol is beweging heel belangrijk en daar wil en kun jij ook iets in betekenen. Samen met de kinderen dansen, zingen, en gymmen, niets is te gek voor jou.
In de door de kinderen zelf aangelegde moestuintjes teel je groente en fruit, die je vervolgens weer kan gebruiken om iets lekkers te maken samen met de kinderen.

Er zijn zes KDV groepen op beide locaties waar jij flexibel wordt ingezet om samen met de kinderen al deze leuke activiteiten te ondernemen.

Wat bieden wij jou?

Werken met hart en ziel in een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Plukkebol wil graag dat alle medewerkers blijven leren en zich kunnen ontwikkelen en biedt jou diverse trainingen aan. Je krijgt de kans om je te specialiseren in een bepaalde doelgroep en de werkbegeleiding is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Kortom, bij Plukkebol krijg je een hele gave baan bij een leuke werkgever.

Naast de arbeidsvoorwaarden conform cao Kinderopvang heeft Plukkebol aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Plukkebol Vitaal: profiteer van een sterk gereduceerd tarief bij een geselecteerde sportschool in de buurt
  • Het leukste uitje van de baas! Plukkebol CultuurWerkt!: geniet van kortingen bij ruim 750 verschillende voorstellingen per jaar
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering

Dit is jouw baan als je je herkent in het volgende:

  • Je wil werken bij een organisatie die een waardevolle aanvulling wil zijn op de opvoeding thuis en die er wil zijn voor kinderen én ouders
  • Je wil een werkgever die jouw creativiteit waardeert
  • Je bent een buitenmens en gaat graag met kinderen de natuur in
  • Je bent echt een aanpakker en steekt echt je handen uit de mouwen om van elke dag een feest te maken

Het kinderdagverblijf is vijf dagen in de week open en het liefst zien we je vier dagen per week. Werk je liever vijf dagen? Dan is dat ook bespreekbaar.

Wil jij bij Plukkebol aan de slag?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en wil je graag aan de slag, neem dan contact op met Rabeel Tariq. Je kunt haar mailen via rabeel@kekz.nl, maar appen of bellen kan ook, op 06 41 96 03 04.