Sportieve pedagogisch medewerker BSO Delft (15-25 uur per week)

Trefballen vandaag of toch een potje voetbal op het mooie veld recht tegenover de BSO. Stil zitten past niet bij jou, zowel binnen als buiten niet.

Plukkebol is een organisatie waar kinderen en hun ouders op nummer één staan. Dat merk je aan de medewerkers. Zij zijn professioneel en ontwikkelen zich net als de organisatie voortdurend. Ze zijn klantgericht en oprecht geïnteresseerd in de kinderen, ouders en elkaar.

Die gedrevenheid zie je terug in het team van de BSO aan de Rotterdamseweg. Elke dag staan medewerkers klaar om de kinderen na een dag hard werken op school een geweldige middag te bezorgen.

Zit jij vol met sportieve ideeën die je graag uitvoert samen met de kinderen van Plukkebol?

De kinderen komen uit school en willen niet stil zitten. Je hebt bedacht om een voetbaltoernooi te houden met de kinderen en hebt alles al klaargelegd.
Sommige kinderen willen liever even op het speelplein spelen, tikkertje spelen of gewoon even lekker steppen of fietsen, ook daar heb je rekening mee gehouden.
Bij de sport BSO willen de kinderen bewegen, sporten en spelen en jij doet mee. Je bedenkt leuke activiteiten, doet mee met de kinderen maar je laat ook de kinderen vrij in hun keuze in wat zij willen doen. Zelfs bij regen is het leuk om toch buiten te zijn en je neemt de kinderen mee om te ontdekken dat regen ook heel leuk is en je gewoon buiten kan spelen en sporten.

Wat bieden wij jou?

Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Plukkebol wil graag dat alle medewerkers blijven leren en ontwikkelen en biedt jou diverse trainingen aan. Je krijgt de kans om je te specialiseren in een bepaalde doelgroep en de werkbegeleiding is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Kortom, bij Plukkebol krijg je een hele gave baan bij een leuke werkgever.
Naast de arbeidsvoorwaarden conform de cao Kinderopvang heeft Plukkebol aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Plukkebol Vitaal: profiteer van een sterk gereduceerd tarief bij een geselecteerde sportschool in de buurt
  • Het leukste uitje van de baas! Plukkebol CultuurWerkt!: geniet van kortingen bij ruim 750 verschillende voorstellingen per jaar
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering

Hoe weet je of dit jou baan is?

  • Je wilt werken bij een organisatie die een waardevolle aanvulling is op de opvoeding thuis
  • Je bent sportief en kan niet wachten om buiten met de kinderen aan de slag te gaan
  • Je vindt het leuk om aan de DJ tafel muziek te draaien en met de kinderen te dansen
  • Je houdt van aanpakken en hebt er zin in om elke dag met je bruisende energie heel veel te ondernemen
  • Weer of geen weer, niks houdt je tegen om naar buiten te gaan met de kinderen
  • Je vindt het geen probleem om ook binnen iets te bouwen met de Kapla

De BSO is vijf dagen in de week open en jij bent minimaal drie dagen aan het werk. Wil je meer uren werken, dan is dat zeker bespreekbaar.

Wil jij bij Plukkebol aan de slag?
Ben je nog enthousiaster geworden na het lezen van de vacature en wil je graag starten, neem dan contact op met Rabeel Tariq. Je kunt haar mailen via rabeel@kekz.nl, maar appen of bellen kan ook, op 06 41 96 03 04.

Check mijn diploma
Doe, voordat je solliciteert, eenvoudig de diplomacheck op de website van Kinderopvang Werkt. Zo kun je zien of je met jouw diploma kunt werken op een BSO en of je voldoet aan de taaleis.

Plukkebol heeft drie locaties in Delft. Wil je alvast meer weten over deze geweldige locatie van Kinderopvang Plukkebol? Kijk dan eens op de website of kijk op Facebook.