Gezellige BSO in Den Haag (8 uur per week)

De Flintstones is een zelfstandige organisatie die op één locatie verschillende vormen van kinderopvang aanbiedt. Deze locatie is aan de Moezel in Leidschenveen, met het Cars Jeans Stadion van Ado Den Haag in de achtertuin.

Ben jij een ondernemend type en wil jij de kinderen een vertrouwd gevoel geven? Dan is dit de baan voor jou!

De Flintstones kinderopvang biedt kinderen een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. In samenwerking met de ouders stimuleren ze kinderen in hun ontwikkeling en sociale vaardigheden. De Flintstones vindt het belangrijk om naast ontwikkelingsgericht te werken, een rustige en gestructureerde omgeving aan te bieden. Kinderen ervaren het gevoel van thuis en krijgen daarnaast iets extra’s aangeboden.

Zo goed als thuis!
De kinderen van de BSO groep van de Flintstones zitten op drie verschillende scholen in de omgeving. Ze worden opgehaald uit school gehaald met de Flintstones-bus en naar de locatie gebracht.

De Flintstones vindt het belangrijk om de kinderen het gevoel van thuis te geven, maar dan met meer vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. De kinderen ontwikkelen zich en hebben het naar hun zin door te spelen in een van de gezellige groepsruimtes, knutselen in het atelier, komen in de open keuken of buitenspelen in de ontwikkelingstuin. In de straat hebben ze ook een voetbalkooi waar de kinderen onder begeleiding verschillende balspellen kunnen doen.

Wat houdt de functie in?

Fijne en inspirerende werkplek
Als team creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht. Samen met de kinderen maak je een planning voor die dag. Je kunt knutselen in het atelier, koken in de open keuken of buitenspelen in de ontwikkelingstuin. In de straat hebben ze ook een voetbalkooi waar de kinderen onder begeleiding verschillende balspellen kunnen doen. Als een kind juist behoefte heeft aan rust, dan biedt je hen die ruimte. Alle prikkels die jij biedt als professional helpen de kinderen een volgende stap te maken in zijn of haar ontwikkeling.

Ieder kind is uniek
Als pedagogisch medewerker speel jij actief in op de behoeften van ieder individueel kind. Je bent onderdeel van een hecht team en zorgt ervoor dat de kinderen zich op de BSO thuis voelen. Ook is het jouw rol als pedagogisch medewerker de ouders te informeren. Bij het ophalen neem jij hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren).

Wat bieden wij jou?
Werken met hart en ziel. Een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Elk jaar is er een teamuitje, zodat het team elkaar ook ziet buiten het werk om. De collega’s van de Flintstones zijn trots op hun organisatie en dragen dat ook uit. Wij zijn op zoek naar iemand die de maandag en de dinsdag op de BSO kan werken.

Wat vragen we van jou?

Je hebt passie voor de begeleiding en ontwikkeling van kinderen. Je geniet van ieder moment en zet alles op alles om de kinderen op jouw groep een leerzame en fantastische dag te bezorgen. Je bent verantwoordelijk voor de opvang en verzorging kinderen.

Kan je niet wachten om te beginnen?
Laat het ons snel weten! Stuur dan je motivatie en cv naar yvonne@kekz.nl. Wil je sneller contact dan kan dat ook! Bel of stuur een whatsapp naar Yvonne op 06-86807592.

Wil je alvast meer weten over Kinderopvang De Flintstones? Ga dan naar https://www.deflintstones-kinderopvang.nl.

De werving van deze vacature is op basis van exclusiviteit uitbesteed aan KEKZ b.v., acquisitie stellen wij niet op prijs.