Pedagogisch medewerker KDV in Haarlem (20-36 uur per week)

Is niets je te gek en zorg jij elke dag voor een geweldige sfeer en activiteiten waar alle kinderen blij van worden? Dan ben je bij Kinderopvang Schuylenburght op je plek!

Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor de dagopvang. Dit zijn verticale groepen, zodat de kinderen en ouders vier jaar lang een band opbouwt met dezelfde groepsleiding. Daarnaast is er een 3+ groep voor de kinderen die al groot zijn.

Kun jij je creatieve, sportieve of educatieve ei hier kwijt?

Kinderopvang Schuylenburght is een kleine kinderopvangorganisatie die al meer dan vijftien jaar bestaat. De organisatie heeft drie vestigingen in de Kleverparkbuurt in Haarlem: twee kleinschalige kinderdagverblijven en een grote buitenschoolse opvang. Locatie Kleverparkweg biedt plaats aan drie verticale KDV groepen van in totaal 37 kinderen. Locatie Hedastraat is een KDV met 2 groepen van 14 kindplaatsen. Locatie Santpoorterplein is een grote buitenschoolse opvang met voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang en biedt plaats aan ruim 100 kinderen, die worden verdeeld in tafelgroepen.

Kinderopvang Schuylenburght vindt samen werken en samen plezier hebben erg belangrijk. Hun motto is niet voor niets ‘Met elkaar, voor elkaar!’.

Samen met jouw collega’s zorg jij dat elk kind met plezier naar de opvang gaat. Een poppenkast show maken met de kinderen? Een speciaal buitenprogramma voor kleine natuurliefhebbers? Liedjes zingen met de kleintjes? Niets is te gek om er voor te zorgen dat kinderen hier elke dag een topdag hebben! Heb jij zelf een talent dat je in kunt zetten? Wij juichen dit toe!

Jij past bij Kinderopvang Schuylenburght als je jezelf hierin herkent:

  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid en werkt graag zelfstandig maar verliest het team hierbij niet uit het oog
  • Je bent op zoek naar een plek waar je je eigen talenten en die van kinderen een boost kunt geven

Wat kun je verwachten van Kinderopvang Schuylenburght?

Je gaat werken in een team met ervaren medewerkers die allemaal dezelfde motivatie hebben. Een omgeving waarin meedenken niet alleen mag, maar een grote pré is. Een fijne werkomgeving met volop kansen om je te ontwikkelen en om door te groeien! Maar vooral om heel veel plezier te hebben met elkaar en met de kinderen.

Het aantal uren bepalen we in overleg met jou. De functie kan worden gecombineerd met uren op de BSO. Inschaling is uiteraard conform cao Kinderopvang.

Enthousiast geworden? Laat het ons snel weten! Je mag natuurlijk een mail met een sollicitatiebrief en cv naar Nikki sturen, maar wil je sneller contact dan kan dat ook! Bel of stuur een whatsapp naar 06 86 86 10 77.

De werving van deze vacature is op basis van exclusiviteit uitbesteed aan KEKZ b.v., acquisitie stellen wij niet op prijs.

Wil je alvast meer weten over wat Kinderopvang Schuylenburght allemaal doet? Kijk dan eens op Facebook (@kinderopvangschuylenburght) of op www.schuylenburght.nl.