Pedagogisch medewerker BSO Haarlem (18-36 uur per week)

Is niets je te gek en zorg jij elke dag voor een geweldige sfeer en activiteiten waar kinderen (en jijzelf) geen genoeg van kunnen krijgen? Dan ben je bij Kinderopvang Schuylenburght op je plek!

Kinderopvang Schuylenburght is een kleine kinderopvangorganisatie die al meer dan vijftien jaar bestaat. De organisatie heeft drie vestigingen in de Kleverparkbuurt in Haarlem: twee kleinschalige kinderdagverblijven en een grote buitenschoolse opvang. Locatie Kleverparkweg biedt plaats aan drie verticale KDV groepen van in totaal 37 kinderen. Locatie Hedastraat is een KDV met 2 groepen van 14 kindplaatsen, waarvan één groep een goedlopende 3+ groep is. Locatie Santpoorterplein is een grote buitenschoolse opvang met voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang en biedt plaats aan ruim 100 kinderen, die worden verdeeld in tafelgroepen.

Kinderopvang Schuylenburght vindt samen werken en samen plezier hebben erg belangrijk. Hun motto is niet voor niets ‘Met elkaar, voor elkaar!’.

Op BSO locatie Santpoorterplein verzorgt een team van 15 medewerkers elke dag de leukste activiteiten voor meer dan 100 kinderen. Op deze locatie zijn we op zoek naar nieuwe BSO medewerkers.

Kun jij je creatieve, sportieve of educatieve ei hier kwijt?

Met behulp van een activiteitencoördinator bedenken medewerkers samen allerlei activiteiten voor de kinderen. Wil je een serie muziek workshops organiseren? Een reeks sportactiviteiten met afsluitend een toernooi voor ouders en kinderen? Een speciaal buitenprogramma voor kleine natuurliefhebbers? Niets is te gek om er voor te zorgen dat kinderen hier elke dag een topdag hebben! Heb jij zelf een talent dat je in kunt zetten? Wij juichen dit toe!

Jij past bij Kinderopvang Schuylenburght als je jezelf hierin herkent:

  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid en werkt graag zelfstandig maar verliest het team hierbij niet uit het oog
  • Je bent op zoek naar een plek waar je je eigen talenten en die van kinderen een boost kunt geven

Wat kun je verwachten van Kinderopvang Schuylenburght?

Je gaat werken in een team met ervaren medewerkers die allemaal dezelfde motivatie hebben. Een omgeving waarin meedenken niet alleen mag, maar een grote pré is. Een fijne werkomgeving met volop kansen om je te ontwikkelen maar vooral om heel veel plezier te hebben met elkaar en met de kinderen.

Het aantal uren is bespreekbaar en kan worden gecombineerd met uren op de TSO en VSO. Inschaling is uiteraard conform cao Kinderopvang.

Enthousiast geworden? Laat het ons snel weten! Je mag natuurlijk een mail met een sollicitatiebrief en cv naar nikki@kekz.nl sturen, maar wil je sneller contact dan kan dat ook! Bel of stuur een whatsapp naar 06 86 86 10 77. Dan bel ik je. De sluitingsdatum voor deze vacature is 9 november 2018.

De werving van deze vacature is op basis van exclusiviteit uitbesteed aan KEKZ b.v., acquisitie stellen wij niet op prijs.

Wil je alvast meer weten over wat Kinderopvang Schuylenburght allemaal doet? Kijk dan eens op Facebook (@kinderopvangschuylenburght) of op www.schuylenburght.nl