Kleinschalig en groen KDV in Den Haag (20-40 uur per week)

Huisje Boompje Beestje is een Haagse kinderopvang die sinds 2008 bestaat. De organisatie is opgericht door het echtpaar Remy en Marieke en heeft drie vestigingen: Bezuidenhoutseweg, Stevinstraat en Laan van Meerdervoort. De inrichting van Huisje Boompje Beestje straalt rust uit en geen van de locaties zijn hetzelfde. Ze zijn ingericht als een gewoon woonhuis, waardoor je niet het gevoel hebt in een typisch kinderdagverblijf te zijn. Duurzaamheid, het beleven van de seizoenen en biologische voeding, dat is waar Huisje Boompje Beestje voor staat.

Huisje Boompje Beestje zoekt een collega die als vliegende keep voor een vast aantal dagen per week op alle drie de locaties kan werken. Samen met je collega’s werk je op een verticale groep. Op elke locatie is slechts één groep met maximaal twaalf kinderen en maximaal één baby onder het jaar.

Gezellige BSO in Den Haag (8 uur per week)

De Flintstones is een zelfstandige organisatie die op één locatie verschillende vormen van kinderopvang aanbiedt. Deze locatie is aan de Moezel in Leidschenveen, met het Cars Jeans Stadion van Ado Den Haag in de achtertuin.

Ben jij een ondernemend type en wil jij de kinderen een vertrouwd gevoel geven? Dan is dit de baan voor jou!

Sportieve BSO in Haarlem (13-22,5 uur per week)

Kinderopvang Schuylenburght is een kleine kinderopvangorganisatie die al meer dan vijftien jaar bestaat. De organisatie heeft vier vestigingen in de Kleverparkbuurt in Haarlem: twee kleinschalige kinderdagverblijven en een grote buitenschoolse opvang. Locatie Kleverparkweg en biedt plaats aan drie verticale KDV groepen van in totaal 37 kinderen. Locatie Hedastraat is een KDV met 2 groepen van 14 kindplaatsen, waarvan één groep een goedlopende 3+ groep is. Locatie Molijnstraat is een grote buitenschoolse opvang en maakt deel uit van een Bredeschoolproject, deze locatie biedt plaats aan ruim 100 kinderen, die worden verdeeld in tafelgroepen.

Vanwege een net geopende nieuwe BSO locatie, zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker om het team te versterken!

3+ groep in KDV Haarlem (18-36 uur per week)

Kinderopvang Schuylenburght is een kleine kinderopvangorganisatie die al meer dan vijftien jaar bestaat. De organisatie heeft vier vestigingen in de Kleverparkbuurt in Haarlem: twee kleinschalige kinderdagverblijven en een grote buitenschoolse opvang. Locatie Kleverparkweg en biedt plaats aan drie verticale KDV groepen van in totaal 37 kinderen. Locatie Hedastraat is een KDV met twee groepen van 14 kindplaatsen, waarvan één groep een goedlopende 3+ groep is. Locatie Molijnstraat is een grote buitenschoolse opvang en maakt deel uit van een Bredeschoolproject, deze locatie biedt plaats aan ruim 100 kinderen, die worden verdeeld in tafelgroepen.

Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor de dagopvang voor de 3+ groep voor de kinderen die al groot zijn.