Sportieve pedagogisch medewerker BSO Delft (15-25 uur per week)

Trefballen vandaag of toch een potje voetbal op het mooie veld recht tegenover de BSO. Stil zitten past niet bij jou, zowel binnen als buiten niet.

Plukkebol is een organisatie waar kinderen en hun ouders op nummer één staan. Dat merk je aan de medewerkers. Zij zijn professioneel en ontwikkelen zich net als de organisatie voortdurend. Ze zijn klantgericht en oprecht geïnteresseerd in de kinderen, ouders en elkaar.

Pedagogisch medewerker KDV Delft centrum (34 uur per week)

Even met een baby op schoot zitten, zingen en dansen met de kinderen of lekker met de peuters aan de slag in een eigen moestuin. Bij Plukkebol bedenken medewerkers elke dag nieuwe activiteiten die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de allerkleinsten.

Pedagogisch medewerker BSO in Den Haag (27 uur per week)

Zo goed als thuis!
Wil jij werken waar jij de kinderen een vertrouwd gevoel geeft en vind jij het leuk om samen met de kinderen leuke dingen te ondernemen?
Dan is dit de baan voor jou!

Pedagogisch medewerkers verticale groep in Haarlem (28,5 tot 38 uren per week)

Is niets je te gek en zorg jij elke dag voor een geweldige sfeer en activiteiten waar alle kinderen blij van worden? Dan ben je bij Kinderopvang Schuylenburght op je plek!

Wij zoeken twee pedagogisch medewerkers voor de dagopvang aan de Hedastraat. Het betreft de verticale groep De Rupsjes. De kinderen en ouders bouwen vier jaar lang een band op met dezelfde groepsleiding.

Pedagogisch medewerker BSO Haarlem (13,5-18 uur per week)

Vanwege een net geopende nieuwe BSO locatie, zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega's om het team te versterken!

Is niets je te gek en zorg jij elke dag voor een geweldige sfeer en activiteiten waar kinderen (en jijzelf) geen genoeg van kunnen krijgen? Dan ben je bij Kinderopvang Schuylenburght op je plek!