Pedagogisch medewerker dagopvang Haarlem (18-36 uur per week)

Is niets je te gek en zorg jij elke dag voor een geweldige sfeer en activiteiten waar alle kinderen blij van worden? Dan ben je bij Kinderopvang Schuylenburght op je plek!

Kinderopvang Schuylenburght is een kleine kinderopvangorganisatie die al meer dan vijftien jaar bestaat. De organisatie heeft drie vestigingen in de Kleverparkbuurt in Haarlem: twee kleinschalige kinderdagverblijven en een grote buitenschoolse opvang. Locatie Kleverparkweg biedt plaats aan drie verticale KDV groepen van in totaal 37 kinderen. Locatie Hedastraat is een KDV met 2 groepen van 14 kindplaatsen. Locatie Santpoorterplein is een grote buitenschoolse opvang met voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang en biedt plaats aan ruim 100 kinderen, die worden verdeeld in tafelgroepen.

Kinderopvang Schuylenburght vindt samen werken en samen plezier hebben erg belangrijk. Hun motto is niet voor niets ‘Met elkaar, voor elkaar!’.

Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor de dagopvang. Dit zijn verticale groepen, zodat de kinderen en ouders vier jaar lang een band opbouwt met dezelfde groepsleiding. Daarnaast is er een 3+ groep voor de kinderen die al groot zijn.

Pedagogisch medewerker BSO in Den Haag (8 uur per week)

Zo goed als thuis!
Ben jij een ondernemend type en wil jij de kinderen een vertrouwd gevoel geven? Dan is dit de baan voor jou!

Pedagogisch medewerker BSO Haarlem (13-22,5 uur per week)

Vanwege een net geopende nieuwe BSO locatie, zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega's om het team te versterken!

Is niets je te gek en zorg jij elke dag voor een geweldige sfeer en activiteiten waar kinderen (en jijzelf) geen genoeg van kunnen krijgen? Dan ben je bij Kinderopvang Schuylenburght op je plek!