Pedagogisch medewerker BSO in Amsterdam Slotervaart (10-24 uur per week)

Heb jij elke dag nieuwe ideeën om kinderen en jezelf een topdag te bezorgen?
Als vaste medewerker in het werkgebied Slotervaart-Noord ga je roulerend werken op één van de drie BSO locaties. Elke locatie heeft zijn eigen unieke karakter, waar jij goed op in weet te spelen. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende doelgroepen van elke BSO. Op de ene locatie knutsel je met de kinderen, op de andere bouw je hutten of ga je naar de speeltuin. Elke dag en elke locatie is anders. Samen met de teams van de locaties maak je een activiteitenplanning, zodat elke dag gevuld is met activiteiten die bij de locatie, de kinderen en bij Impuls passen.

Zelfstandig pedagogisch medewerker BSO in Bos en Lommer Amsterdam (27,5 uur per week)

Zin in een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Bij BSO Tijl Uilenspiegel run jij namelijk je eigen toko.

Pedagogisch medewerker BSO in Den Haag (min. 12 uur per week)

Zo goed als thuis!
Wil jij werken waar jij de kinderen een vertrouwd gevoel geeft en vind jij het leuk om samen met de kinderen leuke dingen te ondernemen?
Dan is dit de baan voor jou!

Pedagogisch medewerkers verticale groep in Haarlem (28,5 tot 38 uren per week)

Is niets je te gek en zorg jij elke dag voor een geweldige sfeer en activiteiten waar alle kinderen blij van worden? Dan ben je bij Kinderopvang Schuylenburght op je plek!

Wij zoeken twee pedagogisch medewerkers voor de dagopvang aan de Hedastraat. Het betreft de verticale groep De Rupsjes. De kinderen en ouders bouwen vier jaar lang een band op met dezelfde groepsleiding.