Pedagogisch medewerkers verticale groep in Haarlem (28,5 tot 38 uren per week)

Is niets je te gek en zorg jij elke dag voor een geweldige sfeer en activiteiten waar alle kinderen blij van worden? Dan ben je bij Kinderopvang Schuylenburght op je plek!

Wij zoeken twee pedagogisch medewerkers voor de dagopvang aan de Hedastraat. Het betreft de verticale groep De Rupsjes. De kinderen en ouders bouwen vier jaar lang een band op met dezelfde groepsleiding.

Per direct zoeken wij een pedagogisch medewerker voor peuteropvang Duimelot in Leiden (7 uur per week)

Voor de locatie Duimelot aan de Damlaan in Leiden zoekt KEKZ voor SPL per direct een pedagogisch medewerker die ervaring heeft met het werken met peuters.

Voor peuteropvang Olleke Bolleke in Leiden zoeken wij per direct een pedagogisch medewerker (17,5 uur per week)

Voor de locatie Olleke Bolleke in de Oppenheimstraat in Leiden zoekt KEKZ voor SPL per direct een pedagogisch medewerker die ervaring heeft in het werken met peuters. Je wordt in eerste instantie ingezet i.v.m. een ziektevervanging. De mogelijkheid bestaat om daarna op een andere locatie van SPL te gaan werken.

Flexibel pedagogisch medewerkers gezocht in Leiden, Lisse en Noordwijk met een vast aantal uren per week

Alle huidige flexmedewerkers van Stichting Peuterspeelzaal Leiden (SPL) worden momenteel vol ingezet bij de peuteropvang. Daarom is KEKZ voor SPL op zoek naar een pedagogisch medewerker die dit leuke en flexibele team kan versterken. Je krijgt een contact aangeboden voor een vast aantal uren per week.

Pedagogisch medewerker BSO Haarlem (18-36 uur per week)

Begin 2019 is het team op de BSO van Schuylenburght met twee enthousiaste pedagogisch medewerkers aangevuld. Wij zijn op zoek naar nóg een collega om het team compleet te maken!