Nanny gezocht in Hoofddorp (22,5 uur per week)

Voor een liefdevol gezin in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een lieve, zorgzame nanny voor 22,5 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn maandag en woensdag van 6.45 - 18.00 uur. Flexibiliteit aan het einde van de dag is incidenteel gewenst.

Startdatum dienstverband is in overleg. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief jongetje van vijf jaar die dol is op buitenspelen en knuffelen en een parmantig meisje van drie jaar die goed weet wat zij wil. Tevens heeft het gezin een kat.

Deze tweetalige (Duits-Nederlandse) familie woont in een mooie, ruime woning in een nieuwbouwwijk. De nanny waar dit gezin graag mee wil kennismaken, is creatief, lief en zacht van aard en kan goed structuur bieden. Je vindt het heerlijk om activiteiten te ondernemen met de kinderen zowel binnenshuis als buitenshuis zonder daarbij het ritme van de kinderen uit het oog te verliezen.

Je volgt de ontwikkeling van het kind en stimuleert deze en werkt daarbij kindgericht. Je bent zelfstandig, weet waarvoor je staat en weet prima de balans te bewaren tussen genieten van het leven en aanpakken. Een huiselijke sfeer creƫren kun jij als nanny als de beste. Het gezin hanteert geen strenge regels in de opvoeding, maar belangrijke waarden worden wel nageleefd.

Voor de grotere klussen heeft het gezin een huishoudelijke hulp, de nanny ruimt de vaatwasser in en uit, haalt wanneer nodig wat kleine boodschappen, kookt een gezonde avondmaaltijd en houdt het was- en strijkwerk bij.

Samenvatting:

  • Plaats: Hoofddorp
  • Aantal werkuren per week: 22,5 uur
  • Werkdagen: maandag en woensdag
  • Werktijden: 6.45 - 18.00 uur
  • Startdatum: in overleg
  • Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongen en dochter

Heeft deze leuke functie voor langere termijn jouw interesse gewekt en ben jij die enthousiaste kandidaat met veel verantwoordelijkheidsgevoel? Dan kun je jouw CV naar onze recruiter Nikki sturen o.v.v. Hoofddorp. Wil je sneller contact dan kan dat ook! Bel of stuur een whatsapp naar 06-86861077.

Om te kunnen solliciteren dien je minimaal in het bezit te zijn van een diploma van de opleiding MBO Niveau 2 opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Er zijn een aantal andere (kinderopvang) diploma's waarmee je ook als nanny kunt werken.

Kijk, voordat je gaat solliciteren, of jouw opleiding ook staat op de lijst met opleidingen om als nanny te mogen werken.

De werving van deze vacature is op basis van exclusiviteit uitbesteed aan KEKZ b.v., acquisitie wordt niet op prijs gesteld.