Nanny gezocht in zonnig Spanje (Alicante)

Voor een open, liefdevol Nederlands gezin, wonende in Spanje (Alicante), zoeken wij een warme, daadkrachtige nanny. Dit jonge, relaxte stel doet veel leuke dingen met de kinderen en stimuleert hen hetzelfde te doen. Door het hebben van een eigen bedrijf met onvoorspelbare werktijden is dit gezin op zoek naar een flexibele nanny. Iemand die er altijd voor de kinderen is wanneer er werkverplichtingen zijn. Het betreft de opvang voor drie kinderen; een meisje van acht jaar, een jongen van vier en een half jaar en een meisje van anderhalf jaar oud. Een kat vergezelt het gezin. Het oudste meisje speelt piano, is gek op knutselen en You Tube haar- en make up filmpjes kijken vindt zij geweldig. Het jongetje is gek op voetballen, rennen en stoeien, hij is groot, zelfstandig en wijs voor zijn leeftijd. Het jongste meisje is heel vrolijk, eet goed, slaapt goed, brabbelt erop los en rent al door het huis.

Deze inwonende functie is per zo snel mogelijk, kennismakingsgesprekken met het gezin vinden via Skype plaats. De kinderen worden meertalig opgevoed. Thuis spreken zij Nederlands, op school wordt er Engels en Spaans gesproken. De kinderen zijn er week op, week af. Dit houdt in dat de ene week alle hens aan dek nodig zijn van de nanny en de andere week heb je veel tijd om te genieten van het heerlijke Spaanse weer, om de taal te leren, er lekker op uit te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. De enige taken die er zijn in de week dat de kinderen niet aanwezig zijn, betreft huishoudelijke taken. Dit zal ongeveer drie uurtjes per dag in beslag nemen, van maandag t/m vrijdag, in deze week ben je de overige uren en de weekenden vrij. De twee oudste kinderen gaan naar school van 8.00 - 18.00 uur, de jongste is thuis en zal tevens drie ochtenden per week naar de cr├Ęche gaan. In september en juni gaan de kinderen naar school van 8.00 - 16.00 uur en in juli en augustus zijn ze vrij. In de zomermaanden is er alle tijd om leuke strandtripjes en andere buitenactiviteiten met de kinderen te ondernemen. De kinderen zijn lief, grappig, goed gemanierd en spreken drie talen: Nederlands, Engels en Spaans. In de week dat de kinderen aanwezig zijn wordt er van de nanny verwacht dat zij altijd paraat staat.

Het ruime huis ligt middenin een gezellig Spaans dorpje, met een speeltuin en zwembad op loopafstand. De nanny krijgt de beschikking over een studio met eigen badkamer, bed, koelkast, magnetron en smart tv. Tevens is er WiFi aanwezig.

Er worden veel leuke dingen ondernomen met de kinderen zoals lekker uit eten, naar het strand, de dierentuin, het zwembad of de speeltuin. Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen is een rijbewijs noodzakelijk, een auto staat ter beschikking. Ook buiten werktijden beschikt de nanny over deze auto.

Voor deze familie zijn wij op zoek naar een spontaan iemand die liefdevol, verantwoordelijk en geduldig met de kinderen omgaat. Iemand die van aanpakken weet en zelf initiatief toont. Van de nanny wordt verwacht dat zij meehelpt met het huishouden, dat wil zeggen de was bijhouden, huishoudelijke taken verrichten en het eten koken. Je rookt niet.

Ben jij er klaar voor om deze geweldig leuke uitdagende functie in het zonnige Spanje te gaan vervullen? Ben je gek op kinderen en zou je naast deze leuke baan de Spaanse taal willen leren genietende van de mooie cultuur en de heerlijke tapas? Wacht dan niet te lang en stuur jouw cv naar onze recruiter Nikki sturen o.v.v. Spanje. Wil je sneller contact dan kan dat ook! Bel of stuur een whatsapp naar 06-86861077.

De werving van deze vacature is op basis van exclusiviteit uitbesteed aan KEKZ b.v., acquisitie wordt niet op prijs gesteld.