Nanny gezocht in Heemstede (25 uur per week)

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familie vriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, nette en creatieve nanny.

Deze familie is gezegend met drie kinderen in de leeftijd van respectievelijk zes jaar, vier jaar en drie jaar. De jongste is een echte meid, ondernemend, heeft duidelijk een eigen ik en wordt elke dag met een grote glimlach wakker. Het jongetje van vier jaar is een lief jongetje en kan heel goed zelfstandig spelen. Dit jongetje heeft een rijke fantasie en speelt graag met zijn autootjes. De oudste dochter van zes jaar is een pienter meisje, is verbaal sterk en is graag competitief met spelletjes. Wil graag geprikkeld worden en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Als nanny in dit gezin is het belangrijk dat je lief bent, het gezin kunt ontzorgen en de talenten van de kinderen kunt stimuleren en daarmee ook hun ontwikkeling. Creativiteit is een belangrijke eigenschap die je moet hebben en je moet vooral zelfverzekerd zijn. De twee oudste kinderen moeten naar school gebracht worden. De school is op tien minuten loopafstand.

Aandacht voor het kind in al zijn facetten is vanzelfsprekend voor je. Naast de zorg voor de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke taken op je te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in en uitruimen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel.

Samenvatting:

  • Plaats: Heemstede
  • Aantal werkuren per week: 25 uur
  • Werkdagen: donderdag, vrijdag en derde dag naar keuze
  • Werktijden: donderdag en vrijdag van 11.30 - 18.30 uur en een derde dag van 8.00 - 19.00 uur
  • Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
  • Gezinssamenstelling: vader, moeder, twee meiden en één jongen

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan kun je jouw CV naar onze recruiter Nikki sturen o.v.v. Heemstede. Wil je sneller contact dan kan dat ook! Bel of stuur een whatsapp naar 06-86861077.

Om te kunnen solliciteren dien je minimaal in het bezit te zijn van een diploma van de opleiding MBO Niveau 2 opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Er zijn een aantal andere (kinderopvang) diploma's waarmee je ook als nanny kunt werken.

Kijk, voordat je gaat solliciteren, of jouw opleiding ook staat op delijst met opleidingen om als nanny te mogen werken.

De werving van deze vacature is op basis van exclusiviteit uitbesteed aan KEKZ b.v., acquisitie wordt niet op prijs gesteld.