Nanny gezocht in Amsterdam-Zuid (22 uur per week)

Voor een fijn, georganiseerd gezin dat veel aandacht voor elkaar en de kinderen heeft zoeken wij een zorgzame, zachtaardige nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisje van drie jaar en een jongetje van vijf maanden oud.

De opvang is gewenst op dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.00 uur. Startdatum dienstverband: week van 29 april. Dit gezin hecht waarde aan een vertrouwde, warme, gezellige en veilige omgeving, voor zichzelf en voor de kinderen. Dit gezin woont in een ruim huis in Amsterdam-Zuid met een fijne achtertuin om heerlijk te vertoeven.

Het meisje gaat op beide opvangdagen ’s ochtends naar de peuterspeelzaal, wat ongeveer zeven minuutjes lopen is vanaf de woning van het gezin. Een rijbewijs is niet nodig voor deze vacature. Zij heeft een heel enthousiast karakter, is een vrolijk en communicatief meisje. Zij houdt erg van buiten spelen, voetballen, steppen maar ook binnen in huis spelen met duplo vindt ze geweldig. Het is een enorm gezellige kletskous.

Haar babybroertje is een heel zachtaardig, rustig, vrolijk jongetje en doet het super goed. De kinderen zijn prioriteit nummer één, verder zorg je dat de was en de strijk bijgehouden wordt, doe je wanneer nodig een boodschapje en help je in overleg het avondeten voor te bereiden.

Samenvattend:

  • Plaats: Amsterdam-Zuid
  • Aantal uren: 22 uur per week
  • Startdatum: in de week van 29 april 2019
  • Werkdagen: dinsdag en donderdag
  • Werktijden: 7.30 - 18.00 uur
  • Gezinssamenstelling: vader, moeder en twee kinderen

Ben jij die energieke, ondernemende nanny die er een leuke tijd van kan maken samen met deze lieve kinderen? Dan kom je ook nog eens te werken in één van de leukste wijken van Amsterdam! Mooie brede lanen om heerlijk te wandelen en neer te strijken in het Vondelpark voor een gezellige picknick met de kinderen. Dat is toch wel een hele leuke job! Stuur je motivatie en cv naar nikki@kekz.nl o.v.v. “Amsterdam-Zuid”. Wil je sneller contact dan kan dat ook! Bel of stuur een whatsapp naar 06-86861077.

Om te kunnen werken als nanny dien je minimaal in het bezit te zijn van een diploma MBO niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn. Er zijn een aantal andere diploma's waarmee je ook als nanny kunt werken.

Kijk, voordat je gaat solliciteren, of jouw opleiding ook staat op de lijst met opleidingen om als nanny te mogen werken.

De werving van deze vacature is op basis van exclusiviteit uitbesteed aan KEKZ b.v., acquisitie wordt niet op prijs gesteld.