Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan veertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Amstelveen (34,5 uur per week)

Voor een hecht gezin uit Amstelveen met drie dochtertjes zoeken wij een zorgzame, stressbestendige, fitte nanny. De opvang zal ingaan per maart/april (in overleg met de ouders).

Nog een nanny gezocht in Berkel en Rodenrijs (30 uur per week)

Voor een liefdevol gezin uit Berkel en Rodenrijs met een dochter van drie jaar oud en een baby op komst (verwacht juni 2020), zoeken wij vanaf 1 juli 2020 een fijne nanny.

Nog een nanny gezocht in Heemstede (20 uur per week)

Voor een warm en gezellig gezin in Heemstede zijn wij op zoek naar een lieve, ondernemende nanny. Dit gezin woont in een gezellige, kinderrijke buurt.

Nanny gezocht in Bussum (31,5 uur per week)

Voor een ontspannen gezin in Bussum zoeken wij vanaf 1 mei 2020 een liefdevolle, warme nanny voor dertig uur per week.

Nanny gezocht in Naarden (30 uur per week)

Voor een gezellig, liefdevol gezin uit Naarden met een zoontje van vier jaar, een zoontje van twee en een half jaar en een baby die geboren wordt in maart 2020, zoeken wij vanaf 1 augustus 2020 een energieke nanny.

Nanny gezocht in Berkel en Rodenrijs (20 per week)

Voor een warm gezin met twee tweelingen zoeken wij een lieve, positief ingestelde nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een ondernemende tweeling (meisje en jongen) die in december vijf jaar oud zijn geworden en een tweeling (twee meisjes) van zestien maanden.

Nanny gezocht in Amsterdam - Olympiabuurt (22 uur per week)

Voor een hecht artsengezin uit Amsterdam (Oud-Zuid, Olympiabuurt) met dochtertje van drie jaar oud zoeken wij een vaste nanny op dinsdag en donderdag op het moment dat het meisje naar school zal gaan, in ieder geval vanaf 1-9-2020. Maar de opvang kan ook 1 maand eerder starten, vanaf 1-8-2020.

Nanny gezocht in Amsterdam - WTC (20-30 uur per week gemiddeld)

Dit ondernemende gezin is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken.

Nanny gezocht in Heemstede (25 uur per week)

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familie vriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, nette en creatieve nanny.