Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan dertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Amsterdam nabij WTC Zuid (24 uur per week gemiddeld)

Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van drie jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en haar broertje van veertien maanden is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC.

Nanny gezocht in Amsterdam nabij Rembrandtpark (30 uur per week)

Dit open, gezellige gezin bestaat uit een blij, vrolijk en charmant jongetje van bijna drie jaar en de tweeling van zeven maanden oud. Tevens heeft het gezin een kat als huisdier. Dit gezin is op zoek naar jou! Het gezin woont in een ruim appartement in Amsterdam West, nabij het Rembrandtpark. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Nanny gezocht in Amstelveen (20 uur per week)

Voor een warm, liefdevol gezin uit Amstelveen met dochtertje van drie jaar oud en zoontje van zes maanden oud zoeken wij een lieve, zorgzame nanny met humor. Het gezin woont in een fijne ruime woning met heerlijke tuin, op vijf minuten loopafstand van de school waar het meisje vanaf september 2019 naar toe zal gaan.

Nanny gezocht in Hillegom (14-27,5 uur per week)

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familievriendelijke wijk in Hillegom zijn wij op zoek naar één of twee lieve nannies. Deze familie is gezegend met drie kinderen in de leeftijd van respectievelijk twee jaar, bijna vier jaar (december) en vijf jaar.

Nanny gezocht in Heemstede (26,5 uur per week)

Voor een vrolijk gezin met twee actieve jongens (bijna acht jaar oud en twee jaar oud) en dromerig meisje (bijna zes jaar oud) zoeken wij een warme, gezellige nanny die onderdeel van het gezin wil worden.

Nanny gezocht in Middenbeemster (22 uur per week)

Dit open, warme gezin met een sociaal, slim meisje van bijna vijf jaar, een goedlachse twee jarige jongen en hun lieve zusje van bijna één jaar oud is op zoek naar een flexibele TopNanny met een positieve levensinstelling.

Nanny gezocht in Gulpen (20 uur per week)

Voor een lief gezin uit Gulpen zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit drie kinderen; een zesjarige gevoelige, nieuwsgierige jongen, een vierjarige durfal die dol is op klimmen en klauteren hun lieve zusje van net drie jaar oud. Tevens heeft het gezin een poes.

Nanny gezocht in Haarlem (20 uur per week)

Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor drie zusjes van respectievelijk tien jaar, negen jaar en bijna zes jaar oud.

Nanny gezocht in Ouderkerk aan de Amstel (21 uur of 31,5 uur per week)

Voor een gezellig gezin in Ouderkerk aan de Amstel met zoontje van vier jaar, dochter van twee jaar en hun baby broertje (geboren half september 2018) zoeken wij een lieve, energieke nanny.