Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan veertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Barendrecht (20 uur per week)

Het gaat om een gezin met vier kinderen, jongetje van drieënhalf, jongetje van twee en een meisjes tweeling van negen maanden
Dit warme en liefdevolle gezin zoekt een nanny die hun kan ondersteunen op de dagen dat zij aan het werk zijn. Het gezin woont in een ruim rijtjeshuis met een fijne tuin in Barendrecht. Het gezin zoekt een nanny die ondernemend is met de kinderen, graag met ze naar buiten gaat en leuke dingen met ze doet. Een nanny dat als de ouders ’s avonds vertellen dat de nanny de volgende dag komt, dat de kinderen blij zijn en niet kunnen wachten tot de volgende ochtend.

Nanny gezocht in Utrecht Veemarkt (33 uur per week)

Voor een hardwerkend, sociaal en gebalanceerd gezin met een dochtertje van drieënhalf jaar zoeken wij een spontane, lieve, flexibele en georganiseerde nanny die ook de huishoudelijke taken op zich kan nemen.

Nanny gezocht in Muiden (20 uur per week)

Dit liefdevolle en dynamische gezin met twee dochters zoekt een nanny.

Nog een nanny gezocht in Heemstede (20 uur per week)

Voor een warm en gezellig gezin in Heemstede zijn wij op zoek naar een lieve, ondernemende nanny. Dit gezin woont in een gezellige, kinderrijke buurt.

Nanny gezocht in Amsterdam - WTC (20-30 uur per week gemiddeld)

Dit ondernemende gezin is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken.

Nanny gezocht in Berkel en Rodenrijs (20 uur per week)

Voor een warm gezin met twee tweelingen zoeken wij een lieve, positief ingestelde nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een ondernemende tweeling (meisje en jongen) die in december vijf jaar oud wordt en een tweeling (twee meisjes) van anderhalf jaar oud.