Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan dertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Amsterdam-Zuid (22 uur per week)

Voor een fijn, georganiseerd gezin dat veel aandacht voor elkaar en de kinderen heeft zoeken wij een zorgzame, zachtaardige nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisje van drie jaar en een jongetje van vijf maanden oud.

Nanny gezocht in Delft (16 uur per week)

Voor een hecht, gezellig gezin met twee kinderen wonende in Delft zijn wij op zoek naar een lieve, betrouwbare, integere nanny met humor. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit twee broertjes van drie en negen jaar.

Nanny gezocht in Overveen (20 uur per week)

Voor een gezellig, harmonieus gezin in Overveen zijn wij op zoek naar een lieve, warme nanny. De opvang is voor drie broertjes van respectievelijk zes jaar, vier jaar en vier maanden oud. Tevens heeft het gezin twee katten.

Nanny gezocht in Utrecht - Oog in Al (20 uur per week)

Ervaren nanny gezocht voor dit lieve rustige gezin met een extravert, leergierig meisje van bijna zes jaar wat van grapjes houdt, een lieve drie en een half jarige jongen die van knuffelen houdt en hun gezellige broertje van anderhalf jaar oud.

Nanny gezocht in Amsterdam - WTC Zuid (24 uur per week gemiddeld)

Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van drie jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en haar broertje van veertien maanden is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC.

Nanny gezocht in Gulpen (20 uur per week)

Voor een lief gezin uit Gulpen zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit drie kinderen; een zesjarige gevoelige, nieuwsgierige jongen, een vierjarige durfal die dol is op klimmen en klauteren hun lieve zusje van net drie jaar oud. Tevens heeft het gezin een poes.