Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan dertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Zwolle (30 uur per week)

Voor aanstaande ouders die begin juli hun eerste baby verwachten, zijn wij op zoek naar een vriendelijke, positieve nanny met humor die zelfstandig te werk gaat en met beide benen op de grond staat. Het gezin woont nu nog in de buurt van Heerenveen. Zij hebben een huis gekocht in Zwolle en zullen waarschijnlijk 1 maart 2020 de verbouwde woning betrekken. De nanny zal vanaf half augustus tot de verhuizing naar de nieuwe woning tijdelijk bij het gezin in Friesland werken.

Nanny gezocht in loondienst in Zeist (24-26 uur per week)

Voor een gezellig gezin in Zeist zijn wij op zoek naar een vrolijke, stabiele nanny. Het gezin bestaat uit een vader en moeder en twee dochters. De oudste van zeven jaar is een vrolijk, sociaal meisje dat in het turn-selectieteam zit en de jongste die in juni vier jaar wordt, is een gezellig veel kletsend meisje die graag dingen samen doet en dol is op dansen. Het gezin woont in een ruim huis met de bossen en winkels op loopafstand.

2 nanny's gezocht vanaf november 2019 in Amsterdam - Oost (20 uur per week)

Voor twee aanstaande ouders met een tweeling (jongetje en meisje) op komst zijn wij op zoek naar twee lieve nanny’s in een duo baan.

Nanny gezocht in Wassenaar (36 uur per week)

Voor een leuk, levendig hardwerkend gezin met drie kinderen zijn we op zoek naar een zelfstandige nanny die zorgzaam is, creatief en flexibel, continuïteit kan bieden aan dit gezin en duidelijk structuur en grenzen kan bewaken. Tevens onderneemt de nanny graag activiteiten met de kinderen en kan goed naar de behoeftes van de kinderen luisteren.

Nanny gezocht in Amsterdam-Zuid (22 uur per week)

Voor een fijn, georganiseerd gezin dat veel aandacht voor elkaar en de kinderen heeft zoeken wij een zorgzame, zachtaardige nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisje van drie jaar en een jongetje van vijf maanden oud.

Nanny gezocht in Delft (16 uur per week)

Voor een hecht, gezellig gezin met twee kinderen wonende in Delft zijn wij op zoek naar een lieve, betrouwbare, integere nanny met humor. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit twee broertjes van drie en negen jaar.

Nanny gezocht in Utrecht - Oog in Al (20 uur per week)

Ervaren nanny gezocht voor dit lieve rustige gezin met een extravert, leergierig meisje van bijna zes jaar wat van grapjes houdt, een lieve drie en een half jarige jongen die van knuffelen houdt en hun gezellige broertje van anderhalf jaar oud.

Nanny gezocht in Amsterdam - WTC Zuid (24 uur per week gemiddeld)

Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van drie jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en haar broertje van veertien maanden is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC.

Nanny gezocht in Haarlem (20 uur per week)

Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor drie zusjes van respectievelijk tien jaar, negen jaar en bijna zes jaar oud.