Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan dertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Naarden (30 uur per week)

Dit liefdevolle gezin bestaat uit een meisje van zeven jaar; een spontane, grappige dame die heel enthousiast is en alles leuk vindt. Ze is creatief, heel sociaal en sluit ze je in haar hart dan laat ze je niet meer gaan. En een meisje van drie jaar; een gezellig peutertje die continue grapjes maakt, maar ook door de peuterpuberteit haar grenzen opzoekt, wil alles doen wat haar grote zus ook doet, wijs voor haar leeftijd en ver in communiceren. Verder is er een babybroertje op komst.

Nanny gezocht in Heemstede (25 uur per week)

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familie vriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, nette en creatieve nanny.

Nanny gezocht in Amsterdam-Noord (23 uur per week)

Voor een gezellig artsengezin zoeken wij een betrouwbare, vrolijke nanny met humor. De opvang is voor drie kinderen (waarvan één kindje op komst), een gezellige kletskous (meisje) van vier jaar oud en een aanhankelijk jongetje van twee en een half jaar oud, een broertje of zusje is op komst. Een kat vergezelt het gezin.

Nanny gezocht in Wassenaar (20 uur per week)

Voor een liefdevol gezin uit Wassenaar met een schattig zoontje van bijna vier jaar oud zijn wij op zoek naar een TopNanny. Het kindje zal in september naar school gaan. De nanny haalt en brengt het jongetje en wanneer hij op school zit is er ruimte voor extra taakjes.

Nanny gezocht in Amsterdam Oud-Zuid (33 uur per week)

Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat.

Nanny gezocht in loondienst in Zeist (24-26 uur per week)

Voor een gezellig gezin in Zeist zijn wij op zoek naar een vrolijke, stabiele nanny. Het gezin bestaat uit een vader en moeder en twee dochters. De oudste van zeven jaar is een vrolijk, sociaal meisje dat in het turn-selectieteam zit en de jongste die in juni vier jaar wordt, is een gezellig veel kletsend meisje die graag dingen samen doet en dol is op dansen. Het gezin woont in een ruim huis met de bossen en winkels op loopafstand.

Twee nanny's gezocht vanaf november 2019 in Amsterdam-Oost (20 uur per week)

Voor twee aanstaande ouders met een tweeling (jongetje en meisje) op komst zijn wij op zoek naar twee lieve nanny’s in een duo baan.

Nanny gezocht in Amsterdam-Zuid (22 uur per week)

Voor een fijn, georganiseerd gezin dat veel aandacht voor elkaar en de kinderen heeft zoeken wij een zorgzame, zachtaardige nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisje van drie jaar en een jongetje van vijf maanden oud.

Nanny gezocht in Utrecht - Oog in Al (20 uur per week)

Ervaren nanny gezocht voor dit lieve rustige gezin met een extravert, leergierig meisje van bijna zes jaar wat van grapjes houdt, een lieve drie en een half jarige jongen die van knuffelen houdt en hun gezellige broertje van anderhalf jaar oud.

Nanny gezocht in Haarlem (20 uur per week)

Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor drie zusjes van respectievelijk tien jaar, negen jaar en bijna zes jaar oud.