Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan veertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Vreeland (32,5 uur per week)

Voor een actief, ondernemend en warm gezin zoeken wij een nanny die denkt in mogelijkheden. De ouders hebben beiden een eigen onderneming en hun werk is tevens hun passie. Hierdoor zijn werk en privé niet strikt gescheiden. De ouders hebben drie kinderen een dochter van veertien jaar, derde klas gymnasium. Zij is een slim en rustig meisje. Zorgzaam voor haar twee broertjes. Ze heeft een goed gevoel voor humor en houdt van toneelspelen, ze doet mee aan het schooltoneel. Ze zit op hockey en past heel veel op bij kinderen in de buurt.

Nog een Nanny gezocht in Heemstede ( 20 uur per week)

Voor een gezellig en druk huishouden zijn wij op zoek naar een nanny. Het gezin bestaat uit vader en moeder en twee jongens van twee en een. De jongens zijn gek op auto’s, treinen en ballen. Verder houden ze veel van puzzelen en lezen en buiten spelen. Ze zijn over het algemeen ontspannen en gezellig en ze slapen goed. De ouders hebben beiden een drukke baan, maar wisselen de vrijdagen af om thuis te zijn voor de jongens.. De ouders vinden het belangrijk dat er grenzen worden gesteld waar het gevaarlijk is en vinden het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor anderen.

Nanny gezocht in Amsterdam/Amstelveen ( 20 uur per week)

Leuk, relaxed gezin uit Amstelveen in de buurt van het Amsterdamse bos zoekt een gezellige, lieve nanny die het leuk vindt om actief met de kinderen op pad te gaan en leuke activiteiten te ondernemen, zoals knutselen of een spelletje spelen. Het gezin vindt het belangrijk dat de kinderen iedere dag naar buiten gaan. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een tweeling, twee lieve meisjes van net één jaar en een gezellig, wijs jongetje dat vier jaar is .

Nanny gezocht in Purmerend (12-20 uur per week)

Voor een leuk, ongedwongen gezin uit Purmerend, met twee dochters van negen en zes jaar, zoeken wij een vrolijke nanny die oprecht en vanuit haar hart heeft gekozen voor een beroep als TopNanny. Het gezin woont in een hoekwoning in een rustige wijk in Purmerend. In de tuin en in de buurt kunnen de kinderen lekker buiten spelen. De meiden zijn heel lief en zorgzaam en zitten vol humor.

Nanny gezocht in Muiden (20 uur per week)

Dit liefdevolle en dynamische gezin met twee dochters zoekt een nanny.

Nanny gezocht in Abcoude (18 uur per week)

Voor een levendig, ongedwongen gezin zijn wij vanaf 1 april op zoek naar een sociale, daadkrachtige nanny die weet waarvoor zij staat.

Nanny gezocht in Amstelveen (34,5 uur per week)

Voor een hecht gezin uit Amstelveen met drie dochtertjes zoeken wij een zorgzame, stressbestendige, fitte nanny. De opvang zal ingaan per maart/april (in overleg met de ouders).

Nog een nanny gezocht in Berkel en Rodenrijs (30 uur per week)

Voor een liefdevol gezin uit Berkel en Rodenrijs met een dochter van drie jaar oud en een baby op komst (verwacht juni 2020), zoeken wij vanaf 1 juli 2020 een fijne nanny.

Nog een nanny gezocht in Heemstede (20 uur per week)

Voor een warm en gezellig gezin in Heemstede zijn wij op zoek naar een lieve, ondernemende nanny. Dit gezin woont in een gezellige, kinderrijke buurt.

Nanny gezocht in Bussum (31,5 uur per week)

Voor een ontspannen gezin in Bussum zoeken wij vanaf 1 mei 2020 een liefdevolle, warme nanny voor dertig uur per week.

Nanny gezocht in Naarden (30 uur per week)

Voor een gezellig, liefdevol gezin uit Naarden met een zoontje van vier jaar, een zoontje van twee en een half jaar en een baby die geboren wordt in maart 2020, zoeken wij vanaf 1 augustus 2020 een energieke nanny.

Nanny gezocht in Amsterdam - WTC (20-30 uur per week gemiddeld)

Dit ondernemende gezin is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken.

Nanny gezocht in Berkel en Rodenrijs (20 uur per week)

Voor een warm gezin met twee tweelingen zoeken wij een lieve, positief ingestelde nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een ondernemende tweeling (meisje en jongen) die in december vijf jaar oud wordt en een tweeling (twee meisjes) van anderhalf jaar oud.