Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan dertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Berkel en Rodenrijs (20 uur per week)

Voor een warm gezin met twee tweelingen zoeken wij een lieve, positief ingestelde nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een ondernemende tweeling (meisje en jongen) die in december vier jaar oud wordt en een pasgeboren tweeling (twee meisjes) die eind augustus geboren zijn. De oudste tweeling gaat naar school vanaf januari 2019.

Nanny gezocht in Amsterdam Noord (23 uur per week)

Voor een gezellig artsengezin zoeken wij een betrouwbare, vrolijke nanny met humor. De opvang is voor twee kinderen, een gezellige kletskous (meisje) van drie jaar oud en een aanhankelijk jongetje van bijna twee jaar oud (januari 2019).

Nanny gezocht in Heemstede (26,5 uur per week)

Voor een vrolijk gezin met twee actieve jongens (bijna acht jaar oud en twee jaar oud) en dromerig meisje (bijna zes jaar oud) zoeken wij een warme, gezellige nanny die onderdeel van het gezin wil worden.

Nanny gezocht in Middenbeemster (22 uur per week)

Dit open, warme gezin met een sociaal, slim meisje van bijna vijf jaar, een goedlachse twee jarige jongen en hun lieve zusje van bijna één jaar oud is op zoek naar een flexibele TopNanny met een positieve levensinstelling.

Nanny gezocht in Gulpen (20 uur per week)

Voor een lief gezin uit Gulpen zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken.

Nanny gezocht in Haarlem (20 uur per week)

Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor drie zusjes van respectievelijk tien jaar, negen jaar en bijna zes jaar oud.

Nanny gezocht in Rotterdam (21,5 uur per week)

Leuk, hardwerkend gezin uit Rotterdam met een lief dochtertje van zeven jaar en zoontje van tweeënhalf jaar zoekt een zorgzame, toegewijde, enthousiaste nanny die veel plezier in haar werk heeft. Dit gezin zoekt een nanny die op twee dagen per week (dinsdag en donderdag) en een aantal weken per jaar op vrijdag van 7.45 tot 18.30 uur, hun kindjes liefdevol zal verzorgen. Het gezin woont in een fijne, vrijstaande woning in een rustige groene buurt in Rotterdam.

Nanny gezocht in Utrecht (20 uur per week)

Voor een rustig en warm gezin in Utrecht (Tuindorp) zijn wij op zoek naar een vrolijke, open nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een gezellig meisje van zes jaar dat erg van knutselen en dieren knuffelen houdt en haar vrolijke broertje van twee dat graag buiten speelt, een boekje leest of met zijn autootjes speelt.

Nanny gezocht in Amsterdam centrum (30 uur per week)

Voor een jong en dynamisch gezin in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar een gezellige, lieve zelfstandige en stressbestendige nanny die stevig in haar schoenen staat. Dit gezin, wonend in een prachtig ruim grachtenpand met vijf etages in een autoloze straat, is gezegend met drie kinderen. Een meisje van tweeënhalf jaar en een pasgeboren tweeling.

Nanny gezocht in Den Haag (23 uur per week)

Voor een open en hardwerkend gezin in Den Haag zijn we op zoek naar een liefdevolle, vlotte, ondernemende nanny. Het gezin woont op dit moment nog in een ruim appartement op ongeveer tien minuten afstand van het strand en de bossen van Scheveningen. Er zijn toekomstplannen om te verhuizen naar een andere woning maar dat zal zeker in de regio Den Haag zijn. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een tevreden, blije baby van zes maanden oud.

Nanny gezocht in Raalte (22,5 uur per week)

Voor een gezin in Raalte zijn wij op zoek naar een zelfstandige, stabiele, initiatiefrijke nanny. Flexibiliteit kunnen bieden is van groot belang binnen deze functie. Het gezin bestaat uit een fulltime werkende moeder en een vader die een revalidatieproces volgt. Vader zal alleen op woensdagmiddag thuis zijn. Het gezin heeft een dochtertje van zeven jaar en een dochtertje van drie jaar oud. Deze familie woont in een vrijstaand huis in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk.

Nanny gezocht in Ouderkerk aan de Amstel (21 uur of 31,5 uur per week)

Voor een gezellig gezin in Ouderkerk aan de Amstel met zoontje van vier jaar, dochter van twee jaar en hun baby broertje (geboren half september 2018) zoeken wij een lieve, energieke nanny.