Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan dertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Hoofddorp (22,5 uur per week)

Voor een liefdevol gezin in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een lieve, zorgzame nanny voor 22,5 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn maandag en woensdag van 6.45 - 18.00 uur. Flexibiliteit aan het einde van de dag is incidenteel gewenst.

Nanny gezocht in zonnig Spanje (Alicante)

Voor een open, liefdevol Nederlands gezin, wonende in Spanje (Alicante), zoeken wij een warme, daadkrachtige nanny. Dit jonge, relaxte stel doet veel leuke dingen met de kinderen en stimuleert hen hetzelfde te doen. Door het hebben van een eigen bedrijf met onvoorspelbare werktijden is dit gezin op zoek naar een flexibele nanny. Iemand die er altijd voor de kinderen is wanneer er werkverplichtingen zijn. Het betreft de opvang voor drie kinderen; een meisje van acht jaar, een jongen van vier en een half jaar en een meisje van anderhalf jaar oud. Een kat vergezelt het gezin. Het oudste meisje speelt piano, is gek op knutselen en You Tube haar- en make up filmpjes kijken vindt zij geweldig. Het jongetje is gek op voetballen, rennen en stoeien, hij is groot, zelfstandig en wijs voor zijn leeftijd. Het jongste meisje is heel vrolijk, eet goed, slaapt goed, brabbelt erop los en rent al door het huis.

Nanny gezocht in Heemstede (25 uur per week)

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familie vriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, nette en creatieve nanny.

Nanny gezocht in Amsterdam Oud-Zuid (33 uur per week)

Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat.

Nanny gezocht in loondienst in Zeist (24-26 uur per week)

Voor een gezellig gezin in Zeist zijn wij op zoek naar een vrolijke, stabiele nanny. Het gezin bestaat uit een vader en moeder en twee dochters. De oudste van zeven jaar is een vrolijk, sociaal meisje dat in het turn-selectieteam zit en de jongste die in juni vier jaar wordt, is een gezellig veel kletsend meisje die graag dingen samen doet en dol is op dansen. Het gezin woont in een ruim huis met de bossen en winkels op loopafstand.

Nanny gezocht in Amsterdam-Zuid (22 uur per week)

Voor een fijn, georganiseerd gezin dat veel aandacht voor elkaar en de kinderen heeft zoeken wij een zorgzame, zachtaardige nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisje van drie jaar en een jongetje van vijf maanden oud.

Nanny gezocht in Haarlem (20 uur per week)

Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor drie zusjes van respectievelijk tien jaar, negen jaar en bijna zes jaar oud.