Heb jij al eens overwogen nanny te worden?

Werk je graag met kinderen en doe je dat het liefst in een omgeving waar je kinderen al jouw aandacht kunt geven? Een omgeving waar plezier, afwisseling en voldoening centraal staan? Dan is nanny worden misschien iets voor jou.

Word een topnanny!

TopNanny staat garant voor kwaliteit en expertise. TopNanny bestaat al meer dan veertien jaar en heeft in die tijd een ijzersterke naam opgebouwd. De naam zegt het al, voor TopNanny ga je alleen werken als je een topnanny bent.
De medewerkers van TopNanny nemen ruimschoots de tijd om de wensen van de gezinnen waarin zij nanny’s plaatsen in kaart te brengen. En KEKZ doet hetzelfde met mogelijke kandidaten, zodat we zeker weten dat we de perfecte match tussen gezin en nanny vinden.
Wil je nog meer weten over TopNanny? Kijk dan op hun website: www.topnanny.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen met al je vragen. Direct meer weten, open de lees meer link hieronder.

Nanny gezocht in Amsterdam - Olympiabuurt (22 uur per week)

Voor een hecht artsengezin uit Amsterdam (Oud-Zuid, Olympiabuurt) met dochtertje van drie jaar oud zoeken wij een vaste nanny op dinsdag en donderdag op het moment dat het meisje naar school zal gaan, in ieder geval vanaf 1-9-2020. Maar de opvang kan ook 1 maand eerder starten, vanaf 1-8-2020.

Nog een nanny gezocht in Heemstede (20 uur per week)

Voor een warm en gezellig gezin in Heemstede zijn wij op zoek naar een lieve, ondernemende nanny. Dit gezin woont in een gezellige, kinderrijke buurt.

Nanny gezocht in Waddinxveen (20 uur per week)

Voor een jong, dynamisch, liefdevol gezin met drie kinderen zoeken wij een nanny voor twee dagen per week. Deze familie woont in een ruime nieuwbouwwoning in Waddinxveen.

Nanny gezocht in Amsterdam - WTC (20-30 uur per week gemiddeld)

Dit ondernemende gezin is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het oudste meisje is een open, nieuwsgierig meisje van bijna vier jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt, vanaf januari gaat zij naar de basisschool die op loopafstand is. De jongen is een vrolijk, actief en stoer ventje dat graag naar buiten gaat. Hij gaat op de maandagochtend naar de peuterspeelzaal die ook op loopafstand is. De jongste is nog klein, geboren in september.

Nanny gezocht in Hoofddorp (22,5 uur per week)

Voor een liefdevol gezin in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een lieve, zorgzame nanny voor 22,5 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn maandag en woensdag van 6.45 - 18.00 uur. Flexibiliteit aan het einde van de dag is incidenteel gewenst.

Nanny gezocht in Heemstede (25 uur per week)

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familie vriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar een ondernemende, zelfstandige, nette en creatieve nanny.

Nanny gezocht in Amsterdam-Oost (30 uur per week)

Voor twee ouders met een pasgeboren tweeling (jongetje en meisje) zijn wij op zoek naar een lieve nanny voor drie dagen per week.