KEKZ zoekt facility coördinator Den Haag (32-36 uur)

Los jij elk facilitair probleem op? Breng je graag structuur aan in facilitaire processen? Kun je veel ballen tegelijk in de lucht houden zonder het overzicht te verliezen? Wordt dan facility coördinator bij 2Samen.

2Samen is de grootste professionele kinderopvang in Den Haag, Naaldwijk en Monster. Met ruim 800 collega’s verzorgen zij de opvang van ruim 6000 kinderen op 70 locaties. De klanten van 2Samen geven de organisatie gemiddeld een 8. 2Samen maakt kinderopvang tot een echt waardevolle tijdsbesteding voor de kinderen. Al 75 jaar gaan zij de uitdaging aan om de hoogste kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat ieder kind en elke ouder zich bij 2Samen thuis voelt. De huisvesting en inrichting zijn belangrijke onderdelen van de kwaliteit. De afdeling facilitair zorgt ervoor dat alle locaties voldoen aan de strenge eisen die daarvoor binnen de kinderopvang gelden.

Kun jij elke facilitaire vraag beantwoorden?

Als facility coördinator beantwoord je elke vraag die medewerkers op facilitair gebied hebben. Je lost elk probleem zelf of met behulp van je collega’s of leveranciers op. Dat kunnen vragen zijn over vergunningen of technische installaties, maar ook problemen met vervoersmiddelen, defecte apparaten of reparaties die uitgevoerd moeten worden. Bij elke vraag die binnenkomt, weet jij direct wat er moet gebeuren. Je weet als geen ander hoe je prioriteiten stelt en coördineert de opvolging van alle vragen. Kun je een probleem zelf direct oplossen, dan zorg je daarvoor. Je bent technisch goed onderlegd en hebt ervaring met het werken op een facilitaire servicedesk. Meestal doe je je werk op kantoor, maar soms is het ook handig om even op locatie te gaan kijken wat er precies aan de hand is. Daarvoor gebruik je één van de dienstauto’s of scooters of je pakt lekker de fiets.

Wat biedt 2Samen jou?

Werken met hart en ziel. Een fijne, uitdagende en zeer diverse werkomgeving waar elke dag anders is. Een warme en menselijke organisatie waar je gewaardeerd wordt. Je kunt meedenken met de organisatie en iedereen moedigt dit aan.

Naast arbeidsvoorwaarden conform cao kinderopvang (dit is een functie in schaal 8) biedt 2Samen ook:

  • De mogelijkheid om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen; heb je de ambitie om je op facilitair gebied verder te ontwikkelen of op termijn zelfstandig projecten op te gaan pakken? Bij 2Samen kan het. Er gebeurt ontzettend veel binnen de organisatie en binnen het team krijg je alle ruimte om je facilitaire kennis en ervaring op verschillende vlakken uit te breiden en in te zetten
  • Een flexibel dienstverband waarin je in overleg kunt bepalen op welke dagen je wil werken
  • Werken voor de grootste kinderopvang organisatie in de regio Den Haag

Hoe weet jij of dit jouw baan is?

Dit is jouw baan als:

  • Je graag wil werken in een sector waar de afdeling facilitair een wezenlijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de dienstverlening
  • Je niet bang bent om vragen te stellen en kritisch mee te denken met je collega’s
  • Je minimaal een MBO opleiding op facilitair gebied hebt afgerond
  • Je een paar jaar ervaring hebt, bij voorkeur op een facilitaire service desk of als facilitair medewerker

De service desk van 2Samen is vijf dagen per week bereikbaar. Om er voor te zorgen dat alle vragen van medewerkers goed en snel worden opgevolgd ben jij minimaal vier dagen per week aan het werk.

Wil jij bij 2Samen aan de slag?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Neem dan contact op met Rabeel Tariq. Je kunt je CV en motivatie mailen naar rabeel@kekz.nl. Heb je vragen? Dan kun je haar bellen of appen op 06 41 96 03 04.

2Samen heeft 70 locaties in Den Haag, Naaldwijk en Monster. Wil je alvast meer weten over deze geweldige organisatie? Kijk dan eens op de website of kijk op Facebook.

De werving van deze vacature is op basis van exclusiviteit uitbesteed aan KEKZ b.v., acquisitie wordt niet op prijs gesteld.