Vacatures

Zoekt u werk in de kinderopvang, dan vindt u hieronder mogelijk interessante vacatures. KEKZ is specialist op het gebied van werving en selectie van personeel in de kinderopvang. De gesprekken vinden dan ook in eerste instantie met een van onze adviseurs plaats.

KEKZ zoekt alweer een nieuwe collega recruiter

Wow! We groeien zo snel, onze nieuwe recruiter is nog niet eens gestart of we zoeken er alweer één. Twijfelde je de vorige keer nog, dan heb je nu een nieuwe kans.

Wie zijn wij?

KEKZ is een advies- en administratiekantoor in de kinderopvang. Daar zijn er meer van, maar wij zijn anders. Wij worden blij als we onze klanten kunnen helpen bij het oplossen van strategische en P&O puzzels, als we die ene kandidaat voor die lastig in te vullen functie vinden, als elke maand alle salarissen netjes op tijd betaald zijn, als onze klanten door onze adviezen en trainingen hun omzet kunnen verhogen of kosten kunnen verlagen, kortom, als we een bijdrage kunnen leveren aan een efficiënte, effectieve bedrijfsvoering. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door openheid, vertrouwen, transparantie en betrokkenheid. KEKZ is een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

We groeien hard en om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een

Recruiter (Den Haag, 24-32 uur in de week)