KEKZ zoekt voor PCO gelderse vallei een manager kinderopvang (Barneveld, 32 uur per week)

Heb jij een visie op kwaliteit en bedrijfsvoering in de kinderopvang en wil jij die bij PCO Gelderse Vallei in praktijk gaan brengen?

De Protestants Christelijke Organisatie voor opvang en onderwijs in de Gelderse Vallei (PCOGV) biedt opvang en onderwijs aan op twaalf kindcentra in de gemeenten Nijkerk, Barneveld en Woudenberg. Meer dan 300 professionals werken samen om ruim 3.000 kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen. De kindcentra bieden kinderen een vertrouwde, veilige en stimulerende plek waar ze kunnen ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen op weg naar hun volwassenheid.

Doordat ze in een stichting samenwerken hebben de afzonderlijke kindcentra de steun van een stevige organisatie. De medewerkers van het bestuursbureau ondersteunen de medewerkers op locatie bij het uitvoeren van hun werkzaamheden door het verzorgen van strategie en beleid, financiële administratie, P&O, kind- en personeelsplanning.

Op dit moment zijn zij ter uitbreiding van het team op zoek naar een manager kinderopvang voor 32 uur per week.

KEKZ zoekt voor KOOS een ambitieuze, verbindende clustermanager (32-36 uur)

KOOS is een begrip in de omgeving Salland en Apeldoorn. Deze kinderopvangorganisatie bestaat uit 45 grotere en kleinere locaties en heeft zo’n 240 medewerkers. Zij bieden peuterwerk, kinderopvang, buitenschoolse opvang, en gastouderopvang. KOOS is oorspronkelijk gestart als opvang bij de nonnen en bestaan dit jaar maar liefst 30 jaar, dus dat wordt gevierd! Zij beschikken over 13 KDV, 16 BSO en 16 peuterspeelzalen. Er zijn veel ontwikkelingen gaande, onder andere op het gebied van nieuwbouw en pas geopende of nieuw te starten locaties. Dit biedt voor jou een mooie uitdaging om verder mee te bouwen aan het succes. Bij KOOS is veel betrokkenheid binnen de organisatie, maar zeker ook binnen de omgeving waar zij hun locaties hebben. De pedagogisch medewerkers hebben vaak zelf op de KDV’s gezeten waar ze nu werken. Dat maakt het een fijne en informele werkomgeving.

KEKZ zoekt voor Impuls een wijkmanager kinderopvang Amsterdam-West (36 uur)

Impuls Kindercampus is een kinderopvangorganisatie in de regio Amsterdam met 78 vestigingen en zo’n 500 medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door haar maatschappelijke betrokkenheid en is gericht op de ontwikkeling, opvoeding en opvang van jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Impuls heeft in alle wijken een intensieve samenwerking met ouders, onderwijspartijen en partners.

Impuls is een organisatie die vindt dat ieder kind de beste start van zijn leven verdient. En dat het zichzelf mag zijn. Dus helpt Impuls kinderen van 0 tot 13 jaar om op te groeien tot zelfstandige en wereldwijze burgers. Impuls vindt ook dat ouders de opvoeding van hun kind moeten kunnen combineren met werk, studie en andere activiteiten. Daarom is iedereen welkom bij Impuls. Zo draagt de organisatie graag bij aan een samenleving met een eigen plek voor ieder mens.