Senior salarisadministrateur (32-36 uur per week, Den Haag)

Salariswerk standaard? Bij ons niet!

Samenwerkende Kinderopvang is een jonge, snel groeiende onderneming in een sector die volop in beweging is. De onderneming bestaat uit een toenemend aantal grote en kleine kinderopvang organisaties. Deze organisaties maken deel uit van de koepelorganisatie, maar behouden wel hun eigen identiteit en organisatiestructuur. Op dit moment zijn vier kinderopvang organisaties met in totaal 50 vestigingen en 600 medewerkers aangesloten bij Samenwerkende Kinderopvang. De verwachting is dat dat aantal het komende jaar in ieder geval zal verdubbelen.

De medewerkers op het kantoor van Samenwerkende Kinderopvang faciliteren de medewerkers op locaties, zodat zij zich volledig op hun werk kunnen richten. Dat doen ze onder andere door de salarisverwerking voor alle 600 medewerkers te verzorgen.

KEKZ zoekt facility coördinator Den Haag (32-36 uur)

Los jij elk facilitair probleem op? Breng je graag structuur aan in facilitaire processen? Kun je veel ballen tegelijk in de lucht houden zonder het overzicht te verliezen? Wordt dan facility coördinator bij 2Samen.

2Samen is de grootste professionele kinderopvang in Den Haag, Naaldwijk en Monster. Met ruim 800 collega’s verzorgen zij de opvang van ruim 6000 kinderen op 70 locaties. De klanten van 2Samen geven de organisatie gemiddeld een 8. 2Samen maakt kinderopvang tot een echt waardevolle tijdsbesteding voor de kinderen. Al 75 jaar gaan zij de uitdaging aan om de hoogste kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat ieder kind en elke ouder zich bij 2Samen thuis voelt. De huisvesting en inrichting zijn belangrijke onderdelen van de kwaliteit. De afdeling facilitair zorgt ervoor dat alle locaties voldoen aan de strenge eisen die daarvoor binnen de kinderopvang gelden.