Dynamo kinderopvang zoekt een coördinator kindplanning, Amsterdam (32 uur)

Dynamo biedt in Amsterdam een compleet aanbod van welzijnswerk, maatschappelijke dienstverlening en kinderopvang voor buurtbewoners van 0 tot 100 jaar. Dynamo stimuleert bewoners om actief deel te nemen aan de samenleving, zodat niemand aan de kant hoeft te staan. Kinderopvang is daar een belangrijk onderdeel van. Dynamo heeft 36 voorscholen in Amsterdam, waar kinderen van twee tot vier jaar zich spelenderwijs voorbereiden op het basisonderwijs, en een buitenschoolse opvang locatie. Dynamo heeft locaties in de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum.

Dynamo heeft een duidelijk doel als het gaat om de opvang van kinderen: er voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. De samenwerking met scholen is intensief en Dynamo neemt actief deel aan het vormen van een aantal integrale kindcentra (IKC’s).

Dagelijks werken de 150 medewerkers van Dynamo kinderopvang samen hard aan het leveren van de allerbeste opvang. Want kwaliteit is belangrijk en een goede naam krijg en houd je niet voor niets al zo’n lange tijd. De medewerkers op het servicebureau ondersteunen de medewerkers op locatie bij hun werkzaamheden. Het en klantgericht en efficiënt plannen van kinderen is daar een belangrijk onderdeel van.

Voor de afdeling klantcontact zoekt Dynamo een coördinator kindplanning voor 32 uur per week.