Vacatures

Zoekt u werk in de kinderopvang, dan vindt u hieronder mogelijk interessante vacatures. KEKZ is specialist op het gebied van werving en selectie van personeel in de kinderopvang. De gesprekken vinden dan ook in eerste instantie met een van onze adviseurs plaats.

KEKZ zoekt voor SRK een vestigingsmanager voor vestigingen Ypenburg Oost en Delft (32 - 36 uur per week)

Ben jij een ervaren leidinggevende met passie voor de ontwikkeling van kinderen en medewerkers? Ben je enthousiast en energiek en kun jij die energie overbrengen op anderen? Dan is dit de baan voor jou!

Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) wil een thuis zijn voor kinderen van 6 weken tot 13 jaar. Dat betekent dat ouders die in Rijswijk, Den Haag (Ypenburg) of Delft op zoek zijn naar een peuterspeelzaal, peuterspeelschool, voorschool, kinderdagverblijf, opvang voor of na schooltijd of tijdens de schoolvakanties, altijd een locatie in de buurt vinden. De goede samenwerking met scholen zorgt bovendien voor een soepele overgang voor kinderen van dagopvang, peuterspeelzaal of voorschool naar de basisschool. Zo creëert SRK een omgeving waar kinderen, ouders én medewerkers zich thuis voelen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

De basis voor een warm, veilig en geborgen gevoel, is een vast team met goed opgeleide medewerkers. Ontwikkeling is belangrijk voor SRK. Om er voor te zorgen dat niet alleen kinderen maar ook medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen, heeft SRK een eigen SRK Academie, waar alle medewerkers jaarlijks extra opleidingen of trainingen volgen.

KEKZ zoekt een operationeel manager kinderopvang (16 uur) voor Schuylenburght in Haarlem.

Ben jij iemand die er voor zorgt dat altijd alles op rolletjes loopt? Organiseer jij graag alle operationele zaken met en voor je collega’s? Dan is dit de baan voor jou!

Kinderopvang Schuylenburght is een kleine kinderopvangorganisatie die al meer dan vijftien jaar bestaat. De organisatie heeft drie vestigingen in de Kleverparkbuurt in Haarlem: twee kleinschalige kinderdagverblijven en een grote buitenschoolse opvang. Locatie Kleverparkweg biedt plaats aan drie verticale KDV groepen van in totaal 37 kinderen. Locatie Hedastraat is een KDV met 2 groepen van 14 kindplaatsen, waarvan één groep een goedlopende 3+ groep is. Locatie Santpoorterplein is een grote buitenschoolse opvang met voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang en biedt plaats aan ruim 100 kinderen, die worden verdeeld in tafelgroepen.

KEKZ zoekt voor kindcentrum Buitenrijck een unitleider (Rijswijk ZH, 32 uur per week)

Ben jij een ervaren leidinggevende in de kinderopvang die gelooft in de samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang? En sta jij te popelen om die samenwerking echt vorm te gaan geven? Dan is dit de baan voor jou!

Buitenrijck is een nieuw kindcentrum in de nieuwbouwwijk Rijswijk-Buiten. Sinds een aantal jaren werken medewerkers van Lucas Onderwijs en SRK hier enthousiast samen om onderwijs, opvang en zorg voor kinderen zo goed mogelijk aan te bieden en optimaal in te kunnen spelen op de behoefte van ieder kind. Hier mogen kinderen én medewerkers zijn wie ze zijn en, met inzet van hun individuele kwaliteiten, hun eigen koers bepalen.

KEKZ zoekt voor Dynamo een manager kinderopvang/voorscholen (Amsterdam 32-36 uur)

Dynamo biedt in Amsterdam een compleet aanbod van welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening voor buurtbewoners van 0 tot 100 jaar. Met als doel bewoners te stimuleren om actief deel te nemen aan de samenleving, zodat niemand aan de kant hoeft te staan. Een belangrijk onderdeel van deze activiteiten vormen de voorscholen. Dynamo heeft ruim 40 voorscholen in Amsterdam, waar kinderen van twee tot vier jaar zich spelenderwijs voorbereiden op het basisonderwijs. Het werkgebied beslaat de stadsdelen Oost, Zuid, West en Centrum.

Dynamo heeft een duidelijk doel als het gaat om de opvang van kinderen: Dynamo wil er voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in Amsterdam zo goed mogelijk voorbereid naar de basisschool gaan. Er bestaat een intensieve samenwerking met veel scholen en Dynamo neemt deel aan het vormen van een aantal IKC’s.

Met 150 medewerkers op zo’n 40 locaties, alle gevestigd in scholen, werkt Dynamo dagelijks hard aan het hoog houden van de kwalitatieve doelstellingen. Want kwaliteit is belangrijk en een goede naam krijg en houd je niet voor niets al zo’n lange tijd. Er zijn vier teamleiders die de dagelijkse aansturing van deze locaties verzorgen. De manager die wij zoeken zorgt ervoor dat de teamleiders hun eigen rol goed kunnen vervullen en is daarnaast ook contactpersoon en eerste aanspreekpunt voor de externe contacten.

KEKZ zoekt alweer een nieuwe collega recruiter

Wow! We groeien zo snel, onze nieuwe recruiter is nog niet eens gestart of we zoeken er alweer één. Twijfelde je de vorige keer nog, dan heb je nu een nieuwe kans.

Wie zijn wij?

KEKZ is een advies- en administratiekantoor in de kinderopvang. Daar zijn er meer van, maar wij zijn anders. Wij worden blij als we onze klanten kunnen helpen bij het oplossen van strategische en P&O puzzels, als we die ene kandidaat voor die lastig in te vullen functie vinden, als elke maand alle salarissen netjes op tijd betaald zijn, als onze klanten door onze adviezen en trainingen hun omzet kunnen verhogen of kosten kunnen verlagen, kortom, als we een bijdrage kunnen leveren aan een efficiënte, effectieve bedrijfsvoering. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door openheid, vertrouwen, transparantie en betrokkenheid. KEKZ is een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

We groeien hard en om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een

Recruiter (Den Haag, 24-32 uur in de week)