True Colors zoekt een locatiemanager kinderopvang (internationale locatie in Rijswijk ZH, 32 uur per week)

Ben jij een ervaren leidinggevende met passie voor de ontwikkeling van kinderen en medewerkers? Ben je enthousiast en energiek en kun jij die energie overbrengen op anderen? Zorg jij voor groei in kwaliteit én omvang bij een kinderopvang locatie die kinderen van Nederlandse ouders en van internationals bedient? Dan is dit de baan voor jou!

Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) wil een thuis zijn voor kinderen van zes weken tot dertien jaar. Dat betekent dat ouders die in Rijswijk, Den Haag (Ypenburg) of Delft op zoek zijn naar een vorm van kinderopvang bij een leuke organisatie, altijd een locatie in de buurt vinden. De goede samenwerking met scholen zorgt bovendien voor een soepele overgang voor jonge kinderen naar de basisschool. Zo creëert SRK een omgeving waar kinderen, ouders én medewerkers zich thuis voelen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

De basis voor een warm, veilig en geborgen gevoel, is een vast team met goed opgeleide medewerkers. Ontwikkeling is belangrijk voor SRK. Om er voor te zorgen dat niet alleen kinderen maar ook medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen, heeft SRK een eigen SRK Academie, waar alle medewerkers jaarlijks allerlei opleidingen en trainingen kunnen volgen.

True Colors Childcare is het internationale kinderopvangmerk van SRK. True Colors heeft twee locaties: één in Delft en één in Rijswijk. De opvang op de locatie in Delft is tweetalig. De opvang op de locatie in Rijswijk is Nederlandstalig, maar er is ook een tweetalige groep. De meeste ouders zijn niet-Nederlandstalig.