Training efficiënt plannen en roosteren

Vraag je je af of er binnen jouw kinderopvang wel optimaal geroosterd wordt? Ben je benieuwd of je nog kan besparen op personeelskosten met behoud van pedagogische kwaliteit? Heb je nieuwe medewerkers op je planningsafdeling? Dan is deze in-house training efficiënt roosteren zeker iets voor jou. De training kan zowel live als online gegeven worden.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • hoe bepaal je of je huidige groepsindeling optimaal is?
  • wat komt er kijken bij een efficiënte en effectieve kindplanning?
  • hoe zorg je ervoor dat je personeelsroosters aansluiten bij je (toekomstige) kindbezetting?
  • wat zijn de randvoorwaarden voor een efficiënt rooster?

Dit is een training van één dag. Tijdens de training wordt theorie afgewisseld met inzichtelijke praktijkcases. In een klein gezelschap van maximaal tien medewerkers duiken we in de ochtend eerst in de theorie van het roosteren. Daarna verdelen we de deelnemers in groepjes en gaan we aan de slag met praktijkcases vanuit jouw kinderopvang, die we daarna samen evalueren.

Na de lunch behandelen we nog een stuk theorie, waarna we weer aan de slag gaan met een aantal praktijkcases. We sluiten de training gezamenlijk af met een evaluatie en delen onze inzichten.

Aan het eind van de dag gaan jouw medewerkers naar huis met een flinke dosis kennis rondom efficiënt roosteren en een aantal uitgewerkte praktijkcases. Met die kennis en informatie kunnen ze het geleerde meteen in praktijk brengen op al jouw locaties. Direct resultaat dus!

De kosten voor deze in-house training bedragen 1750 euro exclusief BTW,- . Het maximale aantal deelnemers voor deze training is tien. Wil je meer informatie over deze training? Mail dan naar mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768.

Zelf geen tijd om deze training te volgen, maar wil je wel weten of je op jouw personeelskosten kan besparen en of jouw kindplanning nog scherper kan? Kijk dan eens op onze pagina KEKZ Organisatiescan. In dit traject nemen we je het werk uit handen en kijken wij waar je planning en roostering optimaler kan en geven we je advies voor de toekomst.

Meer informatie?

Meer weten over deze of andere workshops en trainingen? Zoals bijvoorbeeld de workshop gastvrijheid? Mail mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768

Interesse in de training efficiënt plannen en roosteren? Laat hier je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.