Suus Hasselbach, Recruiter

Zoek jij een recruiter in hart en nieren, met ervaring in verschillende sectoren? Dan gaat Suus graag voor je aan de slag.

Suus Hasselbach is een zeer ervaren recruiter. Ze heeft ervaring in verschillende sectoren en organisaties met het werven van vaste en interim medewerkers, payroll en detachering. Suus is altijd op zoek naar de juiste match en laat een opdracht pas los als ze de juiste kandidaat heeft gevonden en naar tevredenheid van zowel kandidaat als opdrachtgever heeft geplaatst. Suus heeft niet alleen ervaring met het werven van verschillende soorten medewerkers, ze gaat ook graag aan de slag met het vormgeven en implementeren van jouw recruitmentbeleid.

Suus weet als geen ander de juiste kandidaten binnen de kinderopvang te vinden. Ze is blij als ze snel maar vooral als ze de juiste match kan maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Ze stelt soms ook kandidaten voor die je als opdrachtgever zelf misschien niet bedacht had. Daarbij helpt het dat ze naast ervaring in de kinderopvangbranche ook veel ervaring en een groot netwerk buiten de sector heeft. Voor onze opdrachtgevers verzorgt ze het hele proces. Ze zorgt ervoor dat ze weet welk type kandidaat past bij een locatie of afdeling, schrijft vervolgens een sprankelende vacaturetekst, bedenkt samen met marketing manieren om vacatures makkelijker in te vullen en opdrachtgevers onder de aandacht te brengen als werkgever, voert selectiegesprekken en stelt geschikte kandidaten voor. Ook gaat ze op zoek naar kansen om het huidige recruitment proces efficiënter vorm te geven.

Suus en de andere recruiters van KEKZ zijn inzetbaar op meerdere gebieden, misschien ook wel voor zaken waar je niet eens aan gedacht had. Ze helpen je onder andere bij:

  • het oplossen van je personeelstekort
  • het invullen van lastige vacatures
  • het schrijven van wervende vacatureteksten
  • het opleiden en coachen van nieuwe recruiters
  • het checken van je hele recruitmentproces en doorvoeren van verbeteringen in dit proces
  • het verbeteren van je zichtbaarheid als werkgever (employer branding)

Meer weten over employer branding? Kijk dan op deze pagina.

Uiteraard kunnen we ook de gehele werving en selectie of executive search voor je verzorgen zonder dat onze recruiters bij je gedetacheerd worden. Meer weten? Kijk op de pagina’s  werving en selectie of executive search.

Contact

Dus zoek je iemand die voor jouw organisatie op zoek gaat naar de beste match? Of het nu gaat om werving en selectie of detachering? Of je nu een locatiemanager zoekt of een bestuurder?  Neem dan contact op: