Succesvol ingevuld

We hebben niet stilgezeten bij KEKZ. We hebben de afgelopen jaren al veel verschillende kinderopvang vacatures in mogen vullen, van staf- en management functies tot pedagogisch medewerkers. Elke vacature is anders, elke opdrachtgever ook. Dat maakt ons werk zo leuk. Hieronder vind je een greep uit de vacatures die we succesvol hebben ingevuld. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op. We helpen ook jou graag bij het vinden van je ideale kandidaat.

Commercieel kindplanner voor Impuls Kindercampus

Deze vacature is zeer succesvol ingevuld, er zijn zelfs twee kandidaten die door KEKZ zijn aangedragen in dienst genomen

Commercieel Kindplanner is geen kantoorbaan. Jij bent als visitekaartje van Impuls de eerste die ouders een welkom gevoel geeft. Je zorgt ervoor dat je de optimale planning realiseert, afgestemd op de wensen van de ouders en de mogelijkheden van een locatie. Dit vraagt om een klantgerichte en betrokken houding.

Functioneel beheerder voor Zo Kinderopvang

Deze vacature is succesvol ingevuld

De functioneel beheerder zorgt voor een ICT infrastructuur en processen waar medewerkers met weinig ICT kennis blij van worden. Een omgeving die hun dagelijkse werk nog leuker en makkelijker maakt. Zodat zij vervolgens hun klanten beter kunnen bedienen.

Commercieel planner voor Plukkebol

Deze vacature is succesvol ingevuld

Plukkebol zoekt een commercieel planner die elke ouder het gevoel geeft de enige klant te zijn, die elke vraag met ‘ja’ wil beantwoorden, die altijd op zoek is naar de beste oplossing voor ouder en kind, en die vanuit oprechte betrokkenheid het beste aanbod wil doen.

Sales & Marketing Manager (32-36 uur per week)

Deze vacature is succesvol ingevuld

Als Sales & Marketing manager ben je eindverantwoordelijk voor het bewaken en uitbouwen van het merk KEKZ. Je zorgt er voor dat de organisatie bekend wordt bij onze doelgroepen, je genereert leads en zorgt voor de opvolging daarvan. Je onderhoudt relaties met bestaande klanten en gaat actief op zoek naar nieuwe.

Projectmanager alles-in-één-school (32-36 uur per week)

Deze vacature is succesvol ingevuld

KEKZ zoekt voor Impuls een projectmanager die de leiding neemt in het project “alles-in-een-school” (vergelijkbaar met een IKC) in Amsterdam. De projectmanager is verantwoordelijk de vastgestelde ambities van vier projectlocaties te realiseren om tot IKC-vorming te komen. Deze functie biedt uitdaging en de optimale kans om een bijdrage te leveren aan een belangrijk en vernieuwend samenwerkingsproject. Ben jij die ervaren en ambitieuze Projectmanager met ervaring in en/of kennis van het onderwijs die deze uitdaging aan wil gaan?

Vestigingmanager Outdoor BSO Zo Kinderopvang

Deze vacature is succesvol ingevuld

KEKZ is voor Zo Kinderopvang op zoek naar een vestigingsmanager die een nieuw concept, de outdoor BSO, in de markt wil gaan zetten. Ben jij ambitieus, ondernemend en commercieel ingesteld en ben je op zoek naar avontuur? Dan komen we graag in contact met jou!

KEKZ zoekt een ervaren P&O medewerker met ambitie (28-32 uur)

Deze vacature is succesvol ingevuld
Vind jij het leuk om op verschillende P&O deelgebieden ingezet te worden en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door uitbreiding van ons klantenbestand zijn wij per direct op zoek naar een ervaren en initiatiefrijke P&O medewerker!

KEKZ zoekt voor Zo Kinderopvang een Management Assistant (32 uur per week)

Deze vacature is succesvol ingevuld!

Je bent professioneel en staat je mannetje in een dynamische omgeving. Je bent doortastend genoeg om de Directeur en Adjunct-Directeur op een proactieve manier te ondersteunen en te ontzorgen.

KEKZ zoekt een ambitieuze Office Assistant (36 uur per week)

Deze vacature is succesvol ingevuld.

Ben jij iemand met pit en ambitie en weet jij van aanpakken? Vind je het leuk om in een groeiende organisatie te werken en een bijdrage te leveren aan de opbouw van KEKZ en de rol van het secretariaat binnen de organisatie?

Ondernemende wijkmanager kinderopvang Amsterdam-West/Nieuw-West (30 uur per week)

KEKZ heeft deze vacature succesvol ingevuld

KEKZ zoekt voor Impuls Kindercampus een ondernemende wijkmanager die verantwoordelijk is voor het aansturen van een kinderdagverblijf, een BSO en een aantal locaties met voorschoolgroepen in de wijk Bos en Lommer.

KEKZ zoekt een facilitair medewerker voor 36 uur per week (m/v)

KEKZ heeft deze vacature succesvol ingevuld

KEKZ zoekt per direct een facilitair medewerker. Deze medewerker coördineert de facilitaire werkzaamheden voor het KEKZ-kantoor in Den Haag en voor onze klanten, kinderopvang- en onderwijsorganisaties.

Vacature locatiehoofd voor sportieve BSO in Rotterdam Nesselande (25 - 30 uur per week)

KEKZ heeft deze vacature succesvol ingevuld

KEKZ is voor Kinderopvang Zus en Zo op zoek naar een locatiehoofd voor 25 - 30 uur per week voor een periode van zes maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Als locatiehoofd zal je gaan werken op BSO locatie Move-It, een sportieve buitenschoolse opvang met 160 kinderen en veertien medewerkers.

KEKZ zoekt een commerciële consultant facility management voor 32 uur per week (m/v)

KEKZ heeft deze vacature succesvol ingevuld

KEKZ zoekt per direct een consultant facility management met een commerciële instelling. Je bedient de huidige klanten van KEKZ en legt ook contacten met nieuwe kinderopvangorganisaties en onderwijsinstellingen. Door jouw commerciële instelling signaleer je kansen voor KEKZ en voor onze klanten.

KEKZ zoekt voor Zo Kinderopvang een Operationeel Manager/Adjunct-Directeur (m/v)

KEKZ heeft deze vacature succesvol ingevuld

Zo Kinderopvang; dé organisatie voor jou als je net even iets beter bent of wilt zijn in je vak! Zo is een kinderopvangorganisatie met 9 vestigingen in de regio Zuid-Holland en 29 vestigingen in West-Brabant en Tholen. Met ruim 250 medewerkers verzorgen wij alle vormen van opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar en peuterspeelzalen. Daarnaast ondersteunen wij ouders ook met gastouderopvang, Nanny-service en extra diensten bij de combinatie van werk en gezin. Net dat stapje extra kenmerkt Zo. Je herkent ons ook meteen aan ons stevige kwaliteitsdenken en de persoonlijke benadering naar kinderen, ouders en zeker ook onze medewerkers!

Teamleider Planning & Plaatsing Kinderopvang 24-32 uur per week

Deze vacature is succesvol ingevuld
KEKZ is per direct voor SCOH onderwijs en peuterspeelzalen op zoek naar een Teamleider Planning & Plaatsing voor 24-32 uur per week in Den Haag. Ben jij die enthousiaste en gedreven Teamleider met kennis van kinderopvang en ga jij deze uitdaging aan om SCOH te willen versterken?