Salarisadministratie kinderopvang

Wat levert het uitbesteden van jouw salarisadministratie aan KEKZ je op?

  • Zekerheid dat alles volgens de laatste wet- en regelgeving geregeld is
  • Zekerheid over correcte afdracht van premies en belastingen
  • Helderheid over de kosten: je betaalt een vast bedrag per loonstrook
  • Inzicht in jouw personeelskosten
  • Salarissen worden maandelijks gecontroleerd en eventuele afwijkingen worden besproken, zodat medewerkers kunnen vertrouwen op een tijdig en juist salaris

Wil je er zeker van zijn dat jouw salarissen elke maand kloppen en jouw salarisadministratie volgens de laatste wet- en regelgeving geregeld is? En dat je altijd de juiste afdracht van premies en belastingen doet? Besteed dan jouw salarisadministratie uit aan KEKZ.

Efficiƫnte en effectieve salarisadministratie, hoe doen we dat?

KEKZ kan jouw salarisadministratie volledig uit handen nemen. Voor een vast bedrag per loonstrook verzorgt KEKZ de volledige salarisadministratie, inclusief signalering.

Eenmalige inrichting voor salarisadministratie en signalering

Om de salarisadministratie te kunnen doen, legt KEKZ een digitaal dossier aan met persoonsgegevens. In dit dossier leggen we de gegevens vast die nodig zijn om maandelijks de salarissen te kunnen betalen en signalen af te kunnen geven bij het aflopen van dienstverbanden, data van jubilea en andere vastgelegde afspraken.

Maandelijks eenvoudig je salarissen laten verwerken

Maandelijks lever je jouw mutaties en goedgekeurde uren aan, die wij vervolgens verwerken in onze salarisadministratie, heel eenvoudig. Uiteraard controleren we de loonstroken, om er zeker van te zijn dat deze kloppen, voordat we ze bij jou aanleveren ter betaling.

Na de betaling van de salarissen ontvang je van ons een overzicht van alle betaalde salarissen en een loonjournaalpost ten behoeve van jouw financiƫle administratie. Zo heb je maandelijks een helder overzicht van jouw loonkosten.
Interesse? Neem contact met Jeannette op via email Jeannette@kekz.nlof bel naar 070-205 57 68.