Sabina Janki, P&O kinderopvang

Zoek jij iemand die de bezem kan halen door de P&O processen in jouw kinderopvangorganisatie? Of iemand die er voor zorgt dat je bestaande processen worden vertaald naar een vlekkeloze operatie? Dan gaat Sabina graag voor je aan de slag!

Sabina is sinds 2018 allround personeelsadviseur bij KEKZ, een advies- en administratiebureau in de kinderopvang. Ze kent de kinderopvangbranche als geen ander en heeft tal van organisaties geholpen bij het optimaliseren van hun P&O administratie. Voor ze bij KEKZ kwam, runde ze ruim tien jaar zelfstandig de P&O afdeling van een kinderopvang organisatie. Sabina denkt in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Ze brengt structuur aan in de administratieve werkprocessen en helpt kinderopvangorganisaties te bouwen aan een optimale P&O dienstverlening.

Sabina gaat graag aan de slag met opdrachten als personeelsdossiers structureren en implementeren van een personeelshandboek. Ze zorgt er niet alleen voor dat ze alle administratie zorgvuldig verwerkt, maar ook dat opdrachtgevers handvatten krijgen om op een efficiëntere manier hun eigen personeelsadministratie bij te houden. Met haar ruime kennis van de cao kinderopvang is zij de ideale kandidaat voor iedere interim klus op P&O gebied.

Contact

Dus zoek je iemand die tijdelijk op jouw personeelsafdeling aan de slag kan gaan? Neem dan contact op:

Volg ons op Instagram!