Rita Stouten, Adviseur / trainer / kinderopvang expert

Heb je tijdelijk strategische ondersteuning nodig? Iemand die je processen analyseert en verbetert, de positionering van je organisatie beetpakt of die je plannen op strategisch niveau vormgeeft en uitvoert?
Dan gaat Rita graag voor je aan de slag!

Rita Stouten is adviseur, trainer en coach bij KEKZ. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring binnen de kinderopvang in verschillende functies op management niveau, is zij een echte expert binnen de branche. Ze kent de kinderopvang vanuit al haar facetten: inhoudelijk, dat wil zeggen op het gebied van beleid en kwaliteit, maar ook op bedrijfsmatig en financieel vlak.

Rita voelt intuïtief aan wat mensen en organisaties kunnen of nodig hebben, is creatief in haar aanpak en handelt rationeel om ervoor te zorgen dat resultaten behaald worden. Ze laat geen kans liggen om anderen te motiveren en te inspireren.

Zij zet haar brede ervaring graag voor KEKZ in maar gaat ook graag aan de slag voor grote en kleine kinderopvangorganisaties. Ze is een verbinder en een inspirator en door haar ervaring op alle niveaus ook in staat om de vertaling meteen te leggen naar de operatie.

Rita zet zich het liefst in voor complexe team- en organisatie vraagstukken. Als coach zet zij zich graag in iedere werkomgeving: empathisch en open voor iedere perceptie, en tegelijk gericht op de succesvolle en authentieke bijdrage van het individu.

Dit alles doet ze met een frisse energie en enthousiasme.

Rita is inzetbaar als adviseur, cluster- of regiomanager of projectmanager en kan je onder andere helpen bij:

  • advies op strategisch niveau
  • advies over je bedrijfsvoering processen
  • advies over je groepsindelingen
  • advies over optimaliseren van je roosters in combinatie met je planning en kindbezetting, de zogenaamde KEKZ organisatiescan
  • advies en begeleiding bij het opstarten of integreren van locaties
  • implementatie van bovengenoemde adviezen als projectmanager
  • begeleiding en coaching van het middenmanagement
  • trainingen over onder andere vitaliteit, verzuim en efficiënt roosteren

Contact

Heb jij een uitdaging voor Rita? Wil je meer weten over de kosten of een afspraak maken? Neem dan contact op: