Rita Stouten – Kinderopvangexpert, adviseur en trainer bij KEKZ

Heb je binnen jouw kinderopvangorganisatie tijdelijk strategische ondersteuning nodig? Iemand die je processen analyseert en verbetert, de positionering van je organisatie beetpakt of die je plannen op strategisch niveau vormgeeft en uitvoert?
Dan gaat Rita Stouten als kinderopvangexpert graag voor je aan de slag!

Rita Stouten is naast kinderopvang adviseur ook trainer en coach bij KEKZ. Zij heeft ruim 25 jaar ervaring in de kinderopvang binnen verschillende functies op managementniveau. We mogen haar dan ook wel een echte kinderopvangexpert noemen.

Dankzij haar ervaring kent ze de kinderopvang vanuit alle facetten. Zowel inhoudelijk op het gebied van beleid en kwaliteit, maar ook bedrijfsmatig en financieel. Rita voelt niet alleen intuïtief aan wat mensen en organisaties kunnen of nodig hebben. Ze is creatief in haar aanpak en handelt rationeel om resultaten te behalen. Ze laat dan ook geen enkele kans onbenut anderen te motiveren en te inspireren als trainer bij KEKZ!

Rita zet haar brede ervaring niet alleen in als kinderopvang adviseur en trainer bij KEKZ. Ze gaat ook graag aan de slag voor zowel grote als kleine kinderopvangorganisaties.

Een bruisbal van frisse energie en enthousiasme als trainer bij KEKZ

Door haar ervaring op alle niveaus legt zij de strategische vertaling direct naar de operationele kant van de organisatie. Rita zet zich het liefst in voor complexe team- en organisatievraagstukken. En als coach past zij zich eenvoudig aan in iedere werkomgeving.

Verbinder en inspirator als kinderopvang adviseur

Rita Stouten is empathisch en staat open voor elke andere invalshoek van medewerkers en hun authentieke bijdrage. Op deze manier richt zij zich op een succesvolle onderlinge samenwerking.

Als kinderopvangexpert is Rita inzetbaar als adviseur, cluster- of regiomanager of projectmanager. Zij kan jouw organisatie je onder andere helpen bij:

  • Advies op strategisch niveau
  • Advies over je bedrijfsvoering en processen
  • Advies over groepsindelingen
  • Advies over optimaliseren van roosters in combinatie met planning en kindbezetting (de zogenoemde KEKZ organisatiescan)
  • Advies en begeleiding bij het opstarten of integreren van locaties
  • Implementatie van bovengenoemde adviezen als projectmanager
  • Begeleiding en coaching van het middenmanagement
  • Trainingen over onder meer vitaliteit, verzuim en efficiënt roosteren

Contact opnemen met Rita Stouten

Heb jij een spannende uitdaging voor Rita? Wil je meer weten over de kosten van een training? Of wil je graag een afspraak met onze kinderopvangexpert maken? Neem dan direct contact met haar op via: