Rabeel Tariq, recruiter/P&Oadviseur

Zoek jij een tijdelijke recruiter of P&O-er, die kan helpen met uitdagingen op het gebied van personeelswerving in de kinderopvang? Of iemand die je P&O processen op orde brengt? Dan helpt Rabeel je graag uit de brand!

Wie is Rabeel?

Rabeel heeft zich sinds het afronden van haar opleiding Management, Economie en Recht in 2007 altijd met heel veel plezier bezig gehouden met werving en selectie. Ze heeft bij verschillende organisaties gewerkt als recruiter, P&O adviseur en medewerker. Ze houdt ervan processen in te richten en te implementeren en doet dat met grote zorgvuldigheid en enthousiasme. Ze coacht en begeleidt graag medewerkers en vindt het leuk hen te helpen hun P&O en/of werving en selectiewerkzaamheden steeds beter uit te voeren.

Waar wordt Rabeel blij van?

Rabeel is een kei in het werven van medewerkers op elk niveau, maar ook in het optimaliseren van de processen rondom de werving. Ze gaat aan de slag met het huidige wervingsproces, signaleert kansen om het proces te verbeteren en implementeert die verbeteringen zelfstandig of in samenwerking met een P&O afdeling.

Meer weten over Rabeel?

https://www.linkedin.com/in/rabeel-tariq

Contact

Dus zoek je iemand die tijdelijk als recruiter aan de slag gaat bij jouw kinderopvangorganisatie of heb je een eenmalige werving & selectie of P&O advies uitdaging voor Rabeel? Neem dan contact op per mail of bel naar 070-2055768.