Quirine Guijt-Kuzee, Recruiter

Zoek jij een recruiter met ervaring in verschillende sectoren? Dan gaat Quirine graag voor je aan de slag.

Quirine Guijt-Kuzee is één van de recruiters bij KEKZ. Hiervoor werkte zij als recruiter bij een werving & selectiebureau voor vast en interimpersoneel in de financiële sector. Een hele andere wereld en branche dan de kinderopvang. Quirine is een mensen-mens en legt graag contact. Zij is communicatief heel vaardig. Quirine neemt de tijd voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever zodat zij de beste match kan maken.

Haar hart gaat sneller kloppen wanneer een match is gemaakt en beide partijen tevreden zijn. Dit begint met een prettig gesprek op locatie bij een potentiële nieuwe opdrachtgever. Quirine vindt het leuk om diverse locaties te bezoeken en op die manier de organisatie en locaties beter te leren kennen. Haar kracht is haar enthousiasme om diverse kandidaten te spreken en om samen te kijken wat kandidaten willen en waar hun kracht ligt. “Samen op zoek naar jouw nieuwe uitdaging, met als doel dat je volledig op je plek zit. Het beste gevoel is dat ik je na enkele jaren bij dezelfde opdrachtgever spreek en je geen plannen hebt om te vertrekken. Dan weet ik zeker dat ik voor 100% de juiste match heb gemaakt!”

Contact

Zoek je iemand die voor jouw organisatie kandidaten vindt met de beste match? Of het nu gaat om werving en selectie of detachering? Of je nu een locatiemanager zoekt of bestuurder? Neem dan contact op: