Quirine Guijt-Kuzee, Recruiter

Zoek jij een recruiter met ervaring in verschillende sectoren? Dan gaat Quirine graag voor je aan de slag.

Quirine Guijt-Kuzee is één van de recruiters bij KEKZ. Hiervoor was zij werkzaam bij een werving & selectie bureau , dat de werving van vast en interim personeel deed. Deze functie waren gericht op de financiële sector. Een hele andere wereld en branche dan de kinderopvang. Quirine is een mensen-mens en maakt graag connectie(s) en voert graag gesprekken. Ze neemt de tijd voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever om op die manier de beste match te maken.

Haar hart gaat sneller kloppen wanneer er een match is gemaakt en beide partijen tevreden zijn. Dit begint met een prettig gesprek bij op locatie bij een potentiele nieuwe opdrachtgever. Ze vindt het leuk om diverse locaties te bezoeken en op die manier de organisatie en locatie(s) beter te leren kennen. Vervolgens wordt ze enthousiast om diverse kandidaten te spreken en om samen te kijken wat zij willen en waar hun kracht ligt. Samen op zoek naar hun nieuwe uitdaging, met als doel dat zij volledig op hun plek zitten. Het beste gevoel is toch wanneer een kandidaat na enkele jaren nog bij dezelfde opdrachtgever werkzaam is en geen plannen heeft om te vertrekken. Dan weet je dat je voor 100% de juiste match gemaakt hebt!

Contact

Dus zoek je iemand die voor jouw organisatie op zoek gaat naar de beste match? Of het nu gaat om werving en selectie of detachering? Of je nu een locatiemanager zoekt of bestuurder? Neem dan contact op: