Waarom detachering?

Soms ben je tijdelijk op zoek naar een medewerker, omdat een vaste medewerker ziek is of met zwangerschapsverlof. Of omdat je tijdelijk iemand nodig hebt voor een project of omdat je nog niet zeker weet of je een functie permanent wil gaan invullen. KEKZ gaat graag voor je op zoek naar een geschikte interimmer die je tijdelijk kan ondersteunen.

Detachering van experts

We beschikken over een uitgebreid netwerk aan interimmers waar we op regelmatige basis mee samenwerken. En ook ons eigen team wordt soms op interim klussen ingezet. Is er niemand uit ons eigen netwerk of van ons team beschikbaar? Dan gaan we actief op zoek naar de juiste interimmer voor jouw organisatie. Of je nu zoekt naar die ene locatie- of clustermanager, pedagogisch coach, kindplanner of een tijdelijke directeur-bestuurder, wij gaan elke uitdaging graag aan.

Hoe werkt dat, detachering via KEKZ?

Tijdens de uitgebreide intake geef je aan welke functie we voor je mogen invullen, hoe de ideale kandidaat eruitziet en welke verwachtingen er zijn over de duur van de overeenkomst en de overige voorwaarden.

KEKZ gaat op basis van de intake aan de slag. We benaderen kandidaten uit ons uitgebreide netwerk in de kinderopvang. Als niemand uit ons eigen netwerk beschikbaar is, gaan we verder op zoek naar de ideale kandidaat. Of we zetten, bijvoorbeeld voor salarisadministratie of strategisch advies, onze eigen medewerkers in.

Zodra KEKZ een geschikte kandidaat heeft voor de opdracht, stellen wij deze aan jou voor. Daarna ga je zelf met de kandidaat in gesprek om te zien of er een match is.

Hebben we de ideale kandidaat voor je gevonden? Dan stemmen we alle voorwaarden met je af, waarna de kandidaat via KEKZ aan de slag kan.

KEKZ interimmers beschikbaar voor detachering

Ook onze eigen KEKZ-medewerkers zijn beschikbaar voor kleinere of grotere interimklussen.
Wil je meer over onze medewerkers weten, klik dan op de link naar hun pagina’s.

  • Interim strategisch adviseur: Rita
  • Interim salarisadministrateur: Jeannette

Neem voor meer informatie en mogelijkheden over de detachering van personeel en het gebruikmaken van interimmers, contact met ons op via mailons@kekz.nl of 070-2055768.

Een functie toch liever permanent invullen? Ook dat kan, in dat geval verzorgt KEKZ graag de werving en selectie voor je.

Waarom detacheren?

Het belangrijkste voordeel van detachering is dat de kandidaat niet bij jou in dienst treedt en dat je dus ook geen werkgeversrisico’s hebt bij ziekte (doorbetaling van het loon), ketenbepaling WWZ en bij ontslag (ontslagvergoeding).

Wat kost detachering?

De kosten voor het detacheren van een medewerker zijn afhankelijk van functie, leeftijd en ervaring. Overweeg je een medewerker langere tijd in dienst te nemen? Dan is werving en selectie voor jou waarschijnlijk aantrekkelijker.

Daarom kiezen voor KEKZ

  • KEKZ ondersteunt het volledige proces tot en met het voorstellen van één of meerdere kandidaten. Dat scheelt je veel tijd.
  • KEKZ heeft een groot netwerk binnen de kinderopvang. Wij zijn specialist in het werven en selecteren en detacheren van kandidaten in deze sector.
  • KEKZ maakt gebruik van verschillende media om mogelijke kandidaten te vinden: we gebruiken search, onze website en zetten social media als LinkedIn, Instagram en Facebook in. Zo is de ideale kandidaat meestal snel gevonden.
  • KEKZ-medewerkers hebben een persoonlijke benadering, werkwijze en  resultaat: zij gaan op zoek naar de beste kandidaat en zorgen voor een arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit bij jouw wensen.

Kies voor zekerheid

KEKZ detacheert medewerkers waarbij de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd. Dit biedt jouw organisatie meer zekerheid. Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het belangrijk om een flexibel en deskundig personeelsbestand te hebben. Als organisatie speel je daarmee ook sneller en efficiënter in op pieken en dalen in de werkdruk. Interimmers kan je ook inzetten in drukkere periodes of om tijdelijk andere medewerkers te vervangen vanwege ziekte of zwangerschap.

Interesse? Neem contact met ons op via e-mail mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768.