Advies onderwijs en kinderopvang / integrale kindcentra

Heb je als onderwijs- of kinderopvangorganisatie vragen over de samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang? Heb je advies nodig over hoe je een integraal kindcentrum inricht, hoe je de samenwerking vormgeeft, hoe je communiceert met ouders of hoe je de bedrijfsvoering van de kinderopvang inricht? Neem dan contact met ons op. KEKZ helpt graag bij het opstarten, inrichten en optimaliseren van jouw integrale kindcentrum.

Een goede jeugd vormt de basis voor de toekomst van een kind. Om zich te kunnen ontwikkelen hebben kinderen een veilige omgeving nodig, waarin ze worden uitgedaagd en waarin ze spelenderwijs kunnen leren. Daarin kan kinderopvang een belangrijke rol spelen. Ook onderwijs speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van kinderen. Steeds meer onderwijspartijen zoeken een actieve samenwerking met kinderopvangorganisaties. Het inhoudelijk vormgeven van zo’n samenwerking is niet gemakkelijk.

Wie krijgt welke rol in de samenwerking? Wie wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de kinderopvang activiteiten? Kun je personeel uitwisselen en wat is daar voor nodig? Hoe vind je het juiste personeel voor je integrale kindcentrum? Hoe positioneer je je integrale kindcentrum? Hoe richt je je (financiële) administratie en rapportagestructuur in? Dit zijn allemaal vragen waar KEKZ je bij kan helpen.

Heb je als onderwijsbestuur of als kinderopvangorganisatie hulp nodig bij de inrichting van je integrale kindcentrum, het verzorgen van je administratie, het oplossen van personele vraagstukken of het vinden van personeel? Neem dan contact met ons op.  Bel Marieke Effting voor meer informatie op 06-39845443 of mail naar mailons@kekz.nl.