Nikki Slagter, recruiter

Zoek jij een recruiter die kan helpen met uitdagingen op het gebied van personeelswerving in de kinderopvang? Dan helpt Nikki je graag uit de brand!

Wie is Nikki?

De afgelopen tien jaar heeft Nikki gewerkt als pedagogisch medewerker en als consulent bij een gastouderbureau. Daarnaast heeft ze ervaring als recruiter in de logistieke sector. Al deze kennis combineert zij sinds eind 2018 als recruiter bij KEKZ. Met deze ervaring gaat zij elke klus binnen de kinderopvang aan.

Waar wordt Nikki blij van?

Nikki weet als geen ander de juiste kandidaten binnen de kinder- en gastouderopvang te vinden; van nanny bij een leuk gezin tot aan locatiemanager. Met haar brede netwerk en haar eigen ervaring in de branche, weet zij als geen ander hoe zij de juiste match kan maken. Vol overgave gaat zij aan de slag met de werving & selectie voor jouw bedrijf. Haar werk is pas af als zij de juiste kandidaat heeft gevonden. Daarbij onderzoekt zij het profiel van de organisatie en afdeling, schrijft ze een bijbehorende sprankelende vacaturetekst om vervolgens de meest passende kandidaat te vinden voor de functie.

Meer weten over Nikki?

https://www.linkedin.com/in/nikkislagter/

Contact

Dus zoek je iemand die tijdelijk als recruiter aan de slag gaat bij jouw kinderopvangorganisatie of heb je een eenmalige werving & selectie uitdaging voor Nikki? Neem dan contact op per mail of bel naar 070-2055768.