Monique Los-Labrie, recruiter/P&O adviseur

Zoek jij een tijdelijke P&O adviseur en/of recruiter? Iemand die vraagstukken en problemen met beide handen aanpakt, die mensen met elkaar verbindt en op MT niveau schakelt? Dan gaat Monique graag voor je aan de slag.

Wie is Monique?

Monique is sinds 2017 recruiter en P&O adviseur bij KEKZ, een advies- en administratiebureau in de kinderopvang. Met ruim vijftien jaar P&O en consultancy ervaring bij verschillende werk- en opdrachtgevers is ze in staat om snel in te spelen op vraagstukken en behoeften van opdrachtgevers binnen het speelveld van P&O en werving en selectie.

Waar wordt Monique blij van?

Ze is praktisch ingesteld, maakt makkelijk contact en denkt graag out of the box. Monique heeft een open benadering, waarbij haar adviezen altijd gericht zijn op de juiste match of kwalitatief de beste oplossing. Ze zet haar ervaring graag in op tactisch en strategisch niveau en kan het P&O beleid van jouw kinderopvangorganisatie naar een hoger niveau tillen. Zij draagt bij aan een efficiƫntere manier van werken en kan een organisatie in beweging zetten of ondersteunt het leidinggevende personeel hierin. Ook op het gebied van werving en selectie vindt ze snel de juiste match.

Meer weten over Monique?

https://www.linkedin.com/in/moniquelabrie/

Contact

Dus zoek je iemand die helpt bij problemen op personeelsgebied? Of iemand die je ondersteunt bij het werven van personeel op management en directieniveau? Neem dan contact op met per mail of bel 070-2055768.