Marieke van Os, Directeur

Mariekes passie wordt aangewakkerd door menselijke verbinding, samenwerking en het vinden van duurzame en creatieve oplossingen voor de kinderopvangsector!

Marieke van Os is een ervaren professional met uitgebreide kennis van interim-management, detachering en werving & selectie. Sinds maart 2024 heeft zij de functie van directeur bij KEKZ overgenomen van Marieke Effting.

Gedurende haar carrière heeft Marieke van Os zich bewezen als een gedreven en enthousiaste adviseur. Haar focus ligt op het vinden van duurzame en creatieve oplossingen die de kinderopvangsector vooruit helpen. Ze gelooft sterk in de kracht van menselijke verbindingen en ziet deze als cruciaal voor succesvolle samenwerkingen en het behalen van resultaten.

Voor Marieke is de kinderopvangsector meer dan alleen een werkgebied; haar persoonlijke missie omvat niet alleen zakelijk succes, maar ook het versterken van betrokkenheid en het bieden van persoonlijke aandacht. Samen met haar team streeft ze ernaar om de kinderopvang te ontzorgen met haar expertise. Zo kunnen kinderopvangorganisaties zich volledig richten op het allerbelangrijkste: het welzijn van het kind.

Contact

Wil je contact met Marieke of een afspraak maken? Dat kan via: