Marieke Effting, directeur/sales manager

Heb je tijdelijk strategische ondersteuning nodig? Iemand die je processen analyseert en verbetert, de positionering van je organisatie beetpakt of die je plannen op strategisch niveau vormgeeft en uitvoert? Dan gaat Marieke graag voor je aan de slag!

Marieke Effting is directeur van KEKZ, een advies- en administratiebureau in de kinderopvang. Ze kent de kinderopvangbranche en de uitdagingen binnen deze branche door en door en heeft al vele organisaties ondersteund op strategisch en beleidsvlak. Voor ze directeur bij KEKZ werd, was ze sales en marketing manager bij Zo Kinderopvang. Daar leverde ze met een team bevlogen medewerkers haar bijdrage aan de groei van deze onderneming in de crisis jaren. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring in verkoop, marketing en communicatie bij Nederlandse en internationale organisaties. Ze heeft, voordat ze de kinderopvang in ging, gewerkt in de ICT, de telecommunicatie en de vastgoed sector.

Marieke zet haar sales, marketing en management ervaring graag op strategisch niveau in. Dat doet ze voor KEKZ, maar met haar ervaring helpt ze ook graag andere kinderopvangorganisaties. Ze zet zich het liefst in voor complexe team-, positionerings- of organisatievraagstukken. Dat doet ze met een enorme dosis energie, enthousiasme en overtuigingskracht.

Contact

Heb jij een uitdaging voor Marieke? Neem dan contact op:

© Copyright Kekz