Marco de Wit – KEKZ salarisadministrateur

Zoek je een salarisadministrateur met specialisatie in de kinderopvang?
Dan gaat Marco de Wit als ervaren salarisadministrateur en financiële duizendpoot graag voor jouw organisatie aan de slag!

Marco de Wit is een zeer ervaren salarisadministrateur bij KEKZ. Hij is een financiële duizendpoot kent de kinderopvangbranche al vanuit voorgaande betrekkingen. Zijn expertise ligt voornamelijk in de financiële hoofdlijnen, maar ook van pedagogiek heeft Marco deels kennis.

Ruime ervaring als salarisadministrateur

Voordat hij als KEKZ salarisadministrateur aan de slag ging, heeft hij diverse financiële en organiserende functies gehad. En niet alleen binnen de administratieve sector, maar ook voor de evenementen- en sales branche heeft hij meerdere functies bekleed. In welke sector Marco ook werkzaam was, hij leverde altijd graag een bijdrage aan het optimaliseren van werkprocessen en systemen.

Je doet Marco écht een plezier om hem lastigere zaken tot de bodem uit te laten zoeken, ook al gaat dit over de grenzen van zijn vakgebied. Hij doet dit weloverwogen en met veel rust. En die rust helpt hem ook om de juiste aansluiting te krijgen in systemen waar hij minder bekend mee is. Zo blijft hij zichzelf binnen KEKZ salarisadministratie altijd ontwikkelen.

En in zijn vrije tijd? Dan sport Marco veel, zodat hij lichamelijk en geestelijk lekker flexibel blijft.

Contact opnemen met Marco de Wit

Denk je erover om je salarisadministratie uit te besteden aan KEKZ? Of heb je vragen over de kosten van een KEKZ salarisadministrateur of wil je een afspraak inplannen met Marco de Wit? Neem dan contact op via: