Advies

Met een frisse kijk op inhoud en proces adviseert KEKZ over het optimaliseren van personeelsinzet, het dienstenpakket, de marketingcommunicatie en de opvanglocaties. Dat heeft een positieve invloed op kosten en inkomsten en helpt je jouw organisatie te onderscheiden.

Onze adviseurs zijn praktisch ingesteld en gericht op het verbeteren van uw organisatie. Welk vraagstuk je ook hebt, ze kunnen direct voor je aan de slag. Je kunt bij ons onder andere terecht voor advies over:

  • Personeel en organisatie: advies over en begeleiding van de efficiënte inrichting van jouw personeelsadministratie of de invoering van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. Ook voor werving & selectie kun je bij ons terecht.
  • IKK advies: een analyse van de gevolgen en kosten van de wet IKK voor jouw organisatie en concrete oplossingsrichtingen en adviezen, onder andere over de invoering van de nieuwe BKR
  • Strategisch advies: begeleiding en coaching van directie en management, advies op strategisch niveau, advies en begeleiding overname- en verkooptrajecten.

Daarnaast trainen wij bestuurders en personeelsleden binnen het eigen vakgebied. Om nét even die verdieping te geven waarmee je sterker staat in het werkveld. Bel Marieke Effting voor meer informatie op 06-39845443 of mail naar marieke@kekz.nl.

Advies bij oprichten kinderopvang

Overweeg je als onderwijsorganisatie de opvang van kinderen op jouw locaties zelf te gaan organiseren? KEKZ helpt je bij het opstarten, organiseren en optimaliseren van jouw kinderopvangactiviteiten.

Een goede jeugd vormt de basis voor de toekomst van een kind. Om zich te kunnen ontwikkelen hebben kinderen een veilige omgeving nodig, waarin ze worden uitgedaagd en waarin ze spelenderwijs kunnen leren. Daarin kan kinderopvang in de eerste jaren een belangrijke rol spelen. Ook onderwijs speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van kinderen. Steeds meer onderwijspartijen zoeken een actieve samenwerking met kinderopvangorganisaties op of kiezen ervoor de organisatie van kinderopvang in eigen hand te nemen. Het inrichten van kinderopvang is niet eenvoudig.

KEKZ helpt onderwijsorganisaties bij het inrichten van de administratie of kan de administratie op afstand verzorgen. Onze werving & selectie experts helpen je graag bij het vinden van het juiste kinderopvangpersoneel.

Hier vindt u de algemene voorwaarden voor advies. De algemene voorwaarden voor dienstverlening vindt u hier .

Trainingen en Workshops door KEKZ

Belangrijk bericht: we kunnen onze trainingen op dit moment vanwege het coronavirus niet op onze trainingslocatie geven, maar digitaal hebben we volop mogelijkheden. Heb je interesse in een digitale training of workshop? Laat het ons dan weten door een email te sturen naar mailons@kekz.nl of te bellen naar 070 205 57 68.

KEKZ biedt trainingen en workshops aan voor diverse medewerkers binnen de kinderopvang.
Op dit moment hebben wij de Training Rondleiding 2.0 en de workshop Employer Branding die wij per direct aan kunnen bieden.

Uiteraard is het ook mogelijk om mee te denken over een training of workshop op maat,
neem hiervoor contact op met Jessica@kekz.nl of bel 070-2055768