Karin Huijbens – Financieel administrateur bij KEKZ

Zoek je iemand die de financiële administratie van jouw kinderopvangorganisatie op orde brengt? Of staat jouw organisatie te springen om een ervaren financieel administrateur die jouw crediteuren- en debiteurenadministratie bijwerkt en onderhoudt?

Daar helpen we je graag bij! Onze financieel administrateur Karin Huijbens helpt jouw organisatie graag verder bij het vinden van een interim- of vaste medewerker!

Karin Huijbens is een echte liefhebben van cijfers. Als ervaren financieel administrateur heeft ze een ruime een achtergrond in de accountancy. Na jarenlang bij Ernst & Young gewerkt te hebben in de MKB-praktijk, is ze langzaam de kinderopvang ingerold.

Ongeveer 14 jaar geleden is ze betrokken geraakt bij het bestuur van een kinderdagverblijf en is daar een aantal jaren onbezoldigd penningmeester geweest. Deze ervaring kwam goed van pas bij haar latere functie als assistent-controller van een grote kinderopvangorganisatie.

Karin is niet alleen gek op cijfertjes, maar houdt het liefst van werken in een leuke, kleine club in de kinderopvangbranche. Werkzaam binnen de financiële administratie bij KEKZ combineert haar brede kennis van de kinderopvang met haar slagvaardige dienstverlening. Een combinatie die perfect past bij haar energieke instelling!

Vragen aan Karin Huijbens?

Karin werkt met veel plezier als financieel administrateur bij KEKZ. Ben je op zoek naar iemand die jouw financiële klus oppakt of zoek je een tijdelijke medewerker op financieel gebied? Of heb je vragen over de kosten voor het uitbesteden van jouw financiële administratie of het inhuren van een interimmer? Neem dan eenvoudig contact op met Karin voor al je vragen of maak een afspraak via: