Karin Huijbens, Financieel administrateur

Zoek je iemand die jouw financiële administratie op orde brengt? Die jouw crediteuren en debiteuren administratie bijwerkt en onderhoudt. Dan gaat KEKZ graag voor je aan de slag!

Karin’s achtergrond ligt in de accountancy. Ze houdt van (financiële) cijfers. Na jaren bij Ernst & Young te hebben gewerkt in de MKB-praktijk, is ze langzaam de kinderopvang ingerold. Ongeveer 14 jaar geleden is ze betrokken geraakt bij het bestuur van een kinderdagverblijf. Ze is daar een aantal jaar onbezoldigd penningmeester geweest. Deze ervaring kwam goed van pas bij haar latere functie als assistent-controller van een grote kinderopvangorganisatie.

Werken in een leuke kleine club en in de kinderopvangbranche. Werken voor KEKZ combineert haar brede kennis van de kinderopvangbranche met slagvaardige dienstverlening. Deze combinatie past bij haar energieke instelling.

Contact

Ben je op zoek naar iemand die jouw financiële klus oppakt of een interimmer op financieel gebied? Dan kunnen wij je zeker verder helpen. neem dan contact op: