Vind je droombaan via KEKZ

Om voor jou die droombaan te vinden, willen wij persoonlijk kennis met je maken. Wij willen de persoon achter jouw CV leren kennen. Wat zijn jouw kwaliteiten, drijfveren én toegevoegde waarde voor die ene vacature.

“Onze kandidaten zijn geen namen met een CV, het zijn mensen die we goed kennen”

Droombaan bij een tof bedrijf

We vinden het belangrijk om zowel de opdrachtgever als de kandidaat goed te leren kennen. Vanuit die persoonlijke relatie zijn wij ervan overtuigd dat we jou als beste kandidaat kunnen voorstellen op die vacature. En dat is een win-win voor beide partijen.

Werving en selectie bij KEKZ

Jij hebt op de website van KEKZ de vacature gevonden waar je blij van wordt! In dat geval stuur je jouw motivatie én CV toe aan de contactpersoon bij KEKZ. Wij weten wat de opdrachtgever zoekt in kandidaten en we verzorgen de eerste selectie. Voordat we je eventueel voorstellen bij de opdrachtgever, krijg je altijd een uitgebreide kennismaking.

Wij maken kennis met elkaar én leren je beter kenen. Wat is jouw droombaan? We bespreken jouw kwaliteiten, van welke elementen in een baan krijg je energie én vertellen je wat KEKZ voor jou kan betekenen tijdens de sollicitatieprocedure.

Zien we een match met jou en de organisatie en de vacature, dan stellen we jou voor bij de opdrachtgever. We bespreken de match altijd persoonlijk en sturen jouw CV en profielschets toe. Daarna plant de organisatie eventuele vervolggesprekken bij hen in. Desgewenst zal KEKZ ook bij deze gesprekken aanwezig zijn.

Wanneer jij de ideale kandidaat bent voor de opdrachtgever en jullie zijn beide akkoord met de voorwaarden, zorgt de organisatie waar je aan de slag gaat voor de afronding. Denk daarbij aan afstemmen arbeidsvoorwaarden, opstellen contract en aanvraag VOG om bij de organisatie in dienst te treden.

Daarom kiezen voor KEKZ

  • KEKZ heeft een groot netwerk met opdrachtgevers en heeft regelmatig openstaande vacatures.
  • Ook als KEKZ geen interessante vacature voor je heeft openstaan, kunnen wij een intake met je doen en nemen wij je op in ons bestand voor mogelijk nieuwe vacatures.
  • KEKZ heeft een persoonlijke benadering en we kijken altijd naar de kandidaat achter het CV.
  • KEKZ begeleidt jou als kandidaat tijdens de procedure; zo staan we in nauw contact met elkaar en kan je altijd bij ons terecht met vragen.

Kennismaken met KEKZ?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Interesse? Neem contact met ons op via e-mail mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768.