Laat je via KEKZ detacheren

Bij KEKZ kijken we verder dan alleen naar jouw CV. We hechten er waarde aan om jou persoonlijk te ontmoeten, om de mens achter jouw professionele achtergrond te leren kennen. Wat zijn jouw unieke kwaliteiten, wat drijft jou en welke meerwaarde breng jij onze opdrachtgevers?

“Onze kandidaten zijn geen namen met een CV, het zijn mensen die we goed kennen”

Detacheren bij jouw perfecte match

We vinden het belangrijk om zowel de opdrachtgever als de kandidaat goed te leren kennen. Door deze persoonlijke benadering zijn we ervan overtuigd dat we de perfecte match kunnen maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Het resultaat is een win-winsituatie voor beide partijen.

Hoe werkt detacheren via KEKZ?

Samen zetten we de eerste stappen in het kennismakingsproces, waarbij we niet alleen elkaar leren kennen, maar ook de diepte ingaan om jou beter te begrijpen. We nemen de tijd om jouw voorwaarden te bespreken, ontdekken welke opdrachten je energie geven, en enthousiast delen we wat KEKZ specifiek voor jou in petto heeft. Het is niet alleen een kennismaking, maar een boeiende verkenning van hoe we jouw unieke behoeften en ambities kunnen vervullen.

Zodra KEKZ een nieuwe opdracht binnenkrijgt, gaan we uitvoerig in gesprek met de opdrachtgever om de essentie van de opdracht volledig te begrijpen. Dat vinden we belangrijk omdat het ons in staat stelt de ideale kandidaat aan de opdracht te koppelen. Als jouw profiel naadloos aansluit bij de opdracht, nemen we contact met je op. We leggen de opdracht dan graag aan je voor en als jij ook die match ziet, introduceren we je met plezier bij de opdrachtgever.

Zodra KEKZ de geschikte kandidaat heeft voor de opdracht, stellen wij deze voor aan de opdrachtgever. Ziet ook de opdrachtgever jouw kwaliteiten? Dan verzorgen wij een kennismakingsgesprek tussen jou én de opdrachtgever. Het gehele proces is gericht op het creëren van een perfecte match tussen jou en de opdracht(gever).

Ben jij de ideale kandidaat voor de opdracht? Dan stemmen we alle voorwaarden af met de opdrachtgever zodat je snel via ons aan de slag kan.

Daarom kiezen voor KEKZ

  • KEKZ weet waarnaar jij op zoek bent en helpt je graag aan een toffe opdracht binnen de kinderopvang.
  • KEKZ heeft een groot netwerk met opdrachtgevers. Ook deze mensen kent KEKZ persoonlijk zodat we altijd precies weten welke match het beste past.
  • KEKZ regelt alle administratieve afhandelingen voor jou. Jij hoeft alleen maar jouw bedrijfsgegevens bij ons aan te leveren.
  • KEKZ betaalt één keer per maand, binnen 14 dagen, jouw factuur. Deze lever je bij ons aan en wij verzorgen de betaling. Ook als KEKZ nog niet de betaling van de opdrachtgever heeft ontvangen.
  • Bij KEKZ werken we met professionals die jou kunnen en willen begeleiden tijdens jouw interimopdracht. Wil je even sparren over een situatie? Dan zijn wij bereikbaar!

Kennismaken met KEKZ?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Interesse? Neem contact met ons op via e-mail mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768.