Joyce Meininger – Officemanager en managementassistent bij KEKZ

Is jouw kinderopvangorganisatie op zoek naar een échte organisator, projectondersteuner of administratieve kanjer? Zoek niet verder. Onze ervaren officemanager Joyce Meiniger gaat namelijk heel graag voor jou aan de slag!

Joyce Meininger is werkzaam als managementassistent en officemanager bij KEKZ. Zij heeft niet alleen ruim 17 jaar ervaring als leidinggevende in de horeca. Ook heeft ze in de culturele sector binnen diverse coördinerende functies gewerkt. Een strakke planning, regelen en organiseren is haar dan ook niet vreemd. En dat is natuurlijk precies wat je verwacht van een goede officemanager!

Binnen KEKZ is Joyce verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van diverse processen, facturatie en agendabeheer. Hiernaast ondersteunt ze onze directrice Marieke van Os en is ze als managementassistent de steun en toeverlaat voor andere collega’s. En uiteraard helpt ze onze collega’s dan ook waar nodig!

Joyce zet haar kwaliteiten als officemanager bij KEKZ graag in om alles soepel te laten verlopen en orde op zaken te stellen. Ze denkt vaak 10 stappen vooruit en vindt het leuk om alle KEKZ-collega’s te ondersteunen daar waar nodig. Van recruitment tot ondersteuning op social media gebied: niets is haar te gek.

Daarnaast is Joyce een creatieve duizendpoot. En deze creatieve kant komt heel goed van pas bij het maken van bijvoorbeeld presentaties, uitnodigingen of bedankjes voor onze klanten.

Contact met Joyce Meininger

Ben je op zoek naar een tijdelijke en veelzijdige officemanager of projectondersteuner? Heb je vragen over de invulling van Joyce’s rol als managementassistent bij KEKZ? Of wil je graag een afspraak met haar maken? Neem dan contact met haar op via: