Jessica Fuchs, office manager/ communicatie-medewerker

Zoek jij een organisator, projectondersteuner of communicatiemedewerker? Iemand die jouw social media verzorgt of ondersteuning biedt bij de organisatie van evenementen en projecten? Dan gaat Jessica graag voor je aan de slag.

Jessica is sinds januari 2018 office manager bij KEKZ, een advies- en administratiebureau in de kinderopvang. Deze creatieveling heeft ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van organiseren van voorstellingen en evenementen binnen de culturele sector. Voor KEKZ verzorgt zij alle externe communicatie, inclusief social media en de website en organiseert ze evenementen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alles op kantoor op rolletjes verloopt, van agendabeheer tot facilitaire zaken, van offertes tot verkoop binnendienst, nergens draait ze haar hand voor om

Ze is een echte doener, die niet bang is om haar mening te geven over het proces en die graag out of the box mee denkt in oplossingen. Ze werkt zelfstandig en is graag creatief bezig. Door haar jarenlange ervaring als theaterregisseur is ze een echte beelddenker en dat komt van pas in de communicatie, met name op social media.

Contact

Dus zoek je iemand die jouw social media kanalen of website een boost kan geven? Of ben je op zoek naar een tijdelijke office manager of projectondersteuner? Neem dan contact op:

Volg ons op Instagram!