Jessica Fuchs, Medewerker Sales, Marketing & Communicatie

Zoek jij een communicatiemedewerker of projectondersteuner? Iemand die jouw social media verzorgt, video’s maakt of ondersteuning biedt bij de organisatie van evenementen en projecten? Dan gaat Jessica graag voor je aan de slag.

Jessica Fuchs is marketing en communicatie medewerker bij KEKZ. Deze creatieveling heeft, naast haar ervaring binnen de kinderopvang, ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van het organiseren van voorstellingen en evenementen binnen de culturele sector. Voor KEKZ verzorgt ze alle externe communicatie, inclusief social media en de website, en organiseert ze evenementen. Dat doet ze ook voor opdrachtgevers die ondersteuning nodig hebben op het gebied van marketing en communicatie. Verder geeft ze trainingen, onder andere op het gebied van klantgericht werken, en ondersteunt ze Marieke bij het uitvoeren verschillende projecten, waaronder roosterinventarisaties. Jessica is een echte doener, die niet bang is om haar mening te geven over het proces en die graag out of the box meedenkt in oplossingen.

Ze is een echte doener, die niet bang is om haar mening te geven over het proces en die graag out of the box mee denkt in oplossingen. Ze werkt zelfstandig en is graag creatief bezig. Door haar jarenlange ervaring als theaterregisseur is ze een echte beelddenker en dat komt van pas in de communicatie, met name op social media en bij het maken van video’s.

Jessica kan je onder andere helpen bij:

  • revisie van je website
  • een video om jouw kinderopvang te promoten
  • opmaken van een nieuwsbrief
  • de arbeidsmarkt-, of oudercommunicatie
  • vacatureteksten schrijven
  • organiseren van evenementen
  • marketing voor je kinderopvangevenement
  • training Canva en/of Hootsuite

Kijk voor meer informatie over het inzetten van Jessica op interim basis en onze social media abonnementen op deze pagina.

Contact

Dus zoek je iemand die jouw social media kanalen of website een boost kan geven? Of ben je op zoek naar projectondersteuner of organisator van evenementen? Neem dan contact op: