Jeannette Wright – Salarisadministrateur bij KEKZ

Zoek je een salarisadministrateur met ruime ervaring en expertise binnen de kinderopvang? Dan gaat Jeannette Wright van KEKZ graag voor je aan de slag!

Jeannette Wright is een zeer ervaren salarisadministrateur bij KEKZ. Ze werkt al meer dan 18 jaar binnen de kinderopvang en verzorgt de salarisadministratie voor een aantal opdrachtgevers van KEKZ. Jeannette heeft ervaring met verschillende pakketten, waaronder AFAS, Beaufort/Gemal en Nmbrs, maar ook in andere software-oplossingen vindt zij makkelijk haar weg.

Vlekkeloze salarisadministratie bij KEKZ

Als ervaren interim salarisadministrateur, zorgt Jeannette voor een vlekkeloze salarisadministratie. Daarnaast helpt ze opdrachtgevers bij het inrichten van de administratie of een loonjournaalpost met een correcte loonverdeling. Lastige vragen bestaan voor Jeannette niet, sterker nog: ze wordt er blij van! Zowel opdrachtgevers als medewerkers kunnen altijd met vragen bij haar terecht en ze helpt iedereen graag en snel.

Geen uitdaging is te veel

Jeannette Wright is een echte doener en perfectionist. Ze houdt ervan het proces rondom de salarisadministratie zó vorm te geven dat alles vanaf het eerste moment klopt. Dat is telkens weer een uitdaging, maar wel eentje die goed bij haar past! Met Jeannette haal je iemand in huis die ervoor zorgt dat er direct gebeurt wat er gebeuren moet. En daar heeft ze als salarisadministrateur bij KEKZ al heel veel opdrachtgevers en medewerkers succesvol mee geholpen.

Jeannette Wright bouwt graag een persoonlijke band op met opdrachtgevers. Daarnaast geeft ze het proces rondom de salarisadministratie per opdrachtgever zó vorm dat het aan de gestelde eisen van de opdrachtgever voldoet. Dit is keer op keer weer een uitdaging, maar wel een uitdaging waar zij als salarisadministrateur bij KEKZ erg blij van wordt!

Heb je een interim salarisadministrateur nodig voor jouw kinderopvang? Bijvoorbeeld omdat je eigen salarisadministrateur tijdelijk afwezig is of omdat het tijdelijk heel erg druk is op je salarisadministratie? En zoek je iemand met kennis van de kinderopvang? Dan ben je bij Jeannette Wright aan het juiste adres.

Ervaring loont

Als ervaren interim salarisadministrateur bij KEKZ, zorgt Jeannette voor een goedlopende  salarisadministratie en ze kan je ondersteunen bij het inrichten van je loonjournaalpost. Daarin krijg je, zoals je gewend bent, een overzicht van hoeveel salaris is uitgekeerd aan je werknemers en welke reserveringen zijn gemaakt voor de afdrachten van premies en sociale lasten. Deze loonjournaalpost kan KEKZ vanuit elk salarispakket voor je maken.

Een goede interim salarisadministrateur als Jeannette weet hoe je zo’n overzicht op maat maakt, en dat doet ze dan ook graag voor je. Alle ervaring die ze heeft met het maken van loonjournaalposten voor grote en kleine kinderopvangorganisaties komt daarbij goed van pas. Jij geeft aan hoe je de kosten verdeeld wil zien en vervolgens krijg je maandelijks een overzicht van de loonkosten, premies en sociale lasten per locatie en opvangvorm, precies zoals jij dat wil. Zo weet je elke maand exact welke kosten je op welke locatie hebt gemaakt.

Jeannette kan ook jouw medewerkers opleiden en coachen bij het werken met de pakketten AFAS, Beaufort en Nmbrs.

Contact met Jeannette Wright opnemen

Heb jij een uitdaging voor Jeannette of wil je meer weten over de kosten voor een salarisadministrateur? Of ben je op zoek naar meer informatie over salarisadministratie bij KEKZ of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via: