Jeannette Wright, salarisadministrateur

Zoek je een salarisadministrateur met ruime ervaring en expertise binnen de kinderopvang? Dan gaat Jeannette van KEKZ graag voor je aan de slag!

Jeannette Wright is een zeer ervaren salarisadministrateur. Ze werkt al bijna vijftien jaar als salarisadministrateur binnen de kinderopvang. Ze heeft meer dan tien jaar de salarisadministratie van een grote kinderopvangorganisatie in Den Haag verzorgd en doet dat inmiddels al weer drie jaar voor KEKZ en een aantal klanten van KEKZ. Ze heeft ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie in verschillende pakketten, waaronder Afas, Beaufort/Gemal en Nmbrs, maar ook in andere pakketten verzorgt ze de administratie graag.

Als ervaren interim salarisadministrateur, kan Jeannette natuurlijk zorgen voor een vlekkeloze salarisadministratie, maar ze helpt opdrachtgevers ook graag bij het inrichten van de administratie of een loonjournaalpost met een correcte loonverdeling. Lastige vragen bestaan voor Jeannette niet, sterker nog, ze wordt er blij van. Zowel opdrachtgevers als medewerkers kunnen altijd met hun vragen bij haar terecht en ze helpt iedereen graag en snel.

Jeannette is een echte doener en een perfectionist. Ze houdt ervan het proces rondom de salarisadministratie zo vorm te geven dat alles vanaf het eerste moment klopt. Dat is telkens weer een uitdaging, maar wel een waar ze ontzettend blij van wordt.

Met Jeannette haal je iemand in huis die er voor zorgt dat er gebeurt wat er gebeuren moet, meteen. En daar heeft ze al heel veel opdrachtgevers en medewerkers heel erg blij mee gemaakt.

Jeannette bouwt graag een persoonlijke band op met klanten. Daarnaast geeft ze het proces rondom de salarisadministratie per klant zo vorm dat het aan de gestelde eisen van de klant voldoet. Dit is telkens weer een uitdaging, maar hier wordt zij altijd erg blij van.

Contact

Denk je erover om je salarisadministratie uit te besteden aan KEKZ, neem dan contact op:

© Copyright Kekz