Jeannette Wright, Sr. Salarisadministrateur

Zoek je een salarisadministrateur met ruime ervaring en expertise binnen de kinderopvang? Dan gaat Jeannette van KEKZ graag voor je aan de slag!

Jeannette Wright is een zeer ervaren salarisadministrateur. Ze werkt al bijna twintig jaar als salarisadministrateur binnen de kinderopvang. Ze heeft meer dan tien jaar de salarisadministratie van een grote kinderopvangorganisatie in Den Haag verzorgd en doet dat inmiddels al weer zes jaar voor KEKZ en een aantal opdrachtgevers van KEKZ. Ze heeft ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie in verschillende pakketten, waaronder Afas, Beaufort/Gemal en Nmbrs, maar ook in andere pakketten verzorgt ze de administratie graag.

Als ervaren interim salarisadministrateur, kan Jeannette natuurlijk zorgen voor een vlekkeloze salarisadministratie, maar ze helpt opdrachtgevers ook graag bij het inrichten van de administratie of een loonjournaalpost met een correcte loonverdeling. Lastige vragen bestaan voor Jeannette niet, sterker nog, ze wordt er blij van. Zowel opdrachtgevers als medewerkers kunnen altijd met hun vragen bij haar terecht en ze helpt iedereen graag en snel.

Ze is een echte doener en een perfectionist. Ze houdt ervan het proces rondom de salarisadministratie zo vorm te geven dat alles vanaf het eerste moment klopt. Dat is telkens weer een uitdaging, maar wel een waar ze ontzettend blij van wordt.

Met Jeannette haal je iemand in huis die er voor zorgt dat er gebeurt wat er gebeuren moet, meteen. En daar heeft ze al heel veel opdrachtgevers en medewerkers heel erg blij mee gemaakt.

Jeannette bouwt graag een persoonlijke band op met opdrachtgevers. Daarnaast geeft ze het proces rondom de salarisadministratie per opdrachtgever zo vorm dat het aan de gestelde eisen van de opdrachtgever voldoet. Dit is telkens weer een uitdaging, maar hier wordt zij altijd erg blij van.

Heb je een interim salarisadministrateur kinderopvang nodig, bijvoorbeeld omdat je eigen salarisadministrateur tijdelijk afwezig is of omdat het tijdelijk heel erg druk is op je salarisadministratie? En zoek je iemand met kennis van de kinderopvang? Dan ben je bij Jeannette aan het juiste adres.

Jeannette heeft ruime ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie binnen AFAS, Beaufort en Nmbrs.

Als ervaren interim salarisadministrateur, kan Jeannette natuurlijk zorgen voor een vlekkeloze salarisadministratie, maar ze kan je ook ondersteunen bij het inrichten van je loonjournaalpost. Daarin krijg je, zoals je gewend bent, een overzicht van hoeveel salaris is uitgekeerd aan je werknemers en welke reserveringen er zijn gemaakt voor de afdrachten van premies en sociale lasten. Deze loonjournaalpost kan KEKZ vanuit elk salarispakket voor je maken.

Een goede interim salarisadministrateur als Jeannette weet hoe je zo’n overzicht op maat maakt. Dat doet ze dan ook graag voor je. Alle ervaring die ze heeft met het maken van loonjournaalposten voor grote en kleine kinderopvang organisaties komt daarbij goed van pas. Jij geeft aan hoe je de kosten verdeeld wil zien en vervolgens krijg je maandelijks een overzicht van de loonkosten, premies en sociale lasten per locatie en opvangvorm, precies zoals jij dat wil. Zo weet je elke maand exact welke kosten je op welke locatie hebt gemaakt.

Jeannette kan je medewerkers opleiden en coachen bij het werken met de pakketten AFAS, Beaufort en Nmbrs.

Contact

Wil je liever je hele salarisadministratie uitbesteden? Dat kan, kijk dan op de pagina salarisadministratie. Heb jij een uitdaging voor Jeannette? Wil je meer weten over de kosten of een afspraak maken? Neem dan contact op: