Interim strategisch adviseur

Heb jij een interim strategisch adviseur met verstand van kinderopvang nodig?  Zoek jij iemand die de strategie van jouw kinderopvangorganisatie kan inventariseren, verbeteren en kan implementeren? Iemand die er voor zorgt dat je strategie vertaald word naar een vlekkeloze operatie? Dan ben je bij KEKZ aan het juiste adres!

Marieke Effting is directeur van KEKZ. Ze kent de kinderopvangbranche en de uitdagingen binnen deze branche door en door en heeft al vele organisaties ondersteund op strategisch en beleidsvlak. Voor ze directeur bij KEKZ werd, was ze sales en marketing manager bij Zo Kinderopvang. Daar leverde ze met een team bevlogen medewerkers haar bijdrage aan de groei van deze onderneming in de crisis jaren. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring in verkoop, marketing en communicatie bij Nederlandse en internationale organisaties. Ze heeft, voordat ze de kinderopvang in ging, gewerkt in de ICT, de telecommunicatie en de vastgoed sector. Wil je meer weten over Marieke? Kijk op deze pagina.

En is Marieke niet beschikbaar? Geen probleem, dan hebben we een uitgebreid netwerk van interimmers die we in kunnen zetten om op strategisch niveau aan de slag te gaan met jouw kinderopvangorganisatie.

De interim strategisch adviseurs van KEKZ hebben allemaal verstand van kinderopvang en zijn inzetbaar op meerdere gebieden, misschien ook wel voor zaken waar je niet eens aan gedacht had. Ze kunnen je onder andere helpen bij:

  • advies op strategisch niveau
  • advies over de inrichting van je organisatie
  • advies over je bedrijfsvoering processen
  • advies over je groepsindelingen
  • advies over inrichting van je kindplanning
  • advies over optimaliseren roosters in combinatie met je planning en kindbezetting, de zogenaamde KEKZ bedrijfsscan
  • implementatie van bovengenoemde adviezen
  • inplementatie van een nieuw kindplanningssysteem
  • advies bij IKC vorming
  • begeleiding en coaching van directie en management

Kortom wil jij hulp om de strategie van je kinderopvangorganisatie in te zetten als een helder raamwerk? Een raamwerk waarlangs beslissingen van hoog tot laag genomen kunnen worden? En wil je dat je kinderopvangmedewerkers hun belangrijke bijdrage in de strategie beseffen? Dat ze zelf elke dag acties en beslissingen kunnen nemen in lijn met jouw strategie? Zet dan een van onze interim strategisch adviseurs in om jouw kinderopvangorganisatie op weg te helpen.

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en het aantal uur dat je een interim strategisch adviseur nodig hebt voor jouw kinderopvangorganisatie. Wil je weten wat een interim adviseur jou zou kosten of welke mogelijkheden we nog meer hebben? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel Marieke Effting voor meer informatie op 06-39845443 of mail naar mailons@kekz.nl