Interim salarisadministrateur kinderopvang

Heb je een interim salarisadministrateur kinderopvang nodig, bijvoorbeeld omdat je eigen salarisadministrateur tijdelijk afwezig is of omdat het tijdelijk heel erg druk is op je salarisadministratie? En zoek je iemand met kennis van de kinderopvang? Dan ben je bij KEKZ aan het juiste adres.

Jeannette Wright en Marco de Wit, onze salarisadministrateurs, zijn een kei in het verzorgen van de salarisadministratie. Jeannette heeft ruime ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie binnen AFAS, Beaufort en Nmbrs. Marco is een echte NMBRS expert. Heb je op korte termijn extra inzet nodig op je salarisadministratie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik voor meer informatie over Jeannette en Marco op hun namen.

Zijn Jeannette en Marco even niet beschikbaar? Geen probleem. We hebben een uitgebreid netwerk met interimmers, dus  dan zoeken we gewoon een andere interim salarisadministrateur voor je.

Jeannette heeft ruime ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie binnen AFAS, Beaufort en Nmbrs. Marco met is een expert in NMBRS. Heb je op korte termijn extra inzet nodig op je salarisadministratie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als ervaren interim salarisadministrateurs, kunnen Jeannette en Marco natuurlijk zorgen voor een vlekkeloze salarisadministratie, maar ze kunnen je ook ondersteunen bij het inrichten van je loonjournaalpost.
Daarin krijg je, zoals je gewend bent,  een overzicht van hoeveel salaris is uitgekeerd aan je werknemers en welke reserveringen er zijn gemaakt voor de afdrachten van premies en sociale lasten. Deze loonjournaalpost kan KEKZ vanuit elk salarispakket voor je maken.

Een goede interim salarisadministrateur als Jeannette en Marco weet hoe je zo’n overzicht op maat maakt. Dat doen ze dan ook graag voor je. Alle ervaring die ze hebben met het maken van loonjournaalposten voor grote en kleine kinderopvang organisaties komt daarbij goed van pas. Jij geeft aan hoe je de kosten verdeeld wil zien en vervolgens krijg je maandelijks een overzicht van de loonkosten, premies en sociale lasten per locatie en opvangvorm, precies zoals jij dat wil. Zo weet je elke maand exact welke kosten je op welke locatie hebt gemaakt.

We kunnen je als kinderopvang organisatie niet alleen ondersteunen met een interim salarisadministrateur, we kunnen je ook helpen bij het inrichten van je salarisadministratie of het verbeteren van je inrichting.

En heb je het idee dat nieuwe of bestaande medewerkers nog wat extra kennis nodig hebben op het gebied van salarisadministratie in de kinderopvang? KEKZ kan je medewerkers opleiden en coachen bij het werken met de pakketten AFAS, Beaufort en Nmbrs.

Of we kunnen een training geven over het maken van de loonverdeling vanuit het roosterpakket van de medewerkers, zodat je journaalpost per kostenplaats correct is opgesteld.

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en het aantal uur dat je een interim salarisadministrateur nodig hebt. Wil je weten wat een interim salarisadministrateur jou zou kosten of welke mogelijkheden we nog meer hebben? Neem dan contact met ons op.

Wil je er zeker van zijn dat jouw salarissen elke maand kloppen en jouw salarisadministratie volgens de laatste wet- en regelgeving geregeld is? En dat je altijd de juiste afdracht van premies en belastingen doet? Haal dan Jeannette of Marco tijdelijk in huis! Liever je salarisadministratie helemaal uitbesteden? Kijk op deze pagina voor meer informatie en de kosten.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden over het inzetten van een interim salarisadministrateur kinderopvang contact met ons op via mailons@kekz.nl of 070-2055768.