Interim recruiter kinderopvang

Zoek jij een interim recruiter kinderopvang? Iemand die vraagstukken en problemen met beide handen aanpakt, die mensen met elkaar verbindt en op management niveau schakelt? Iemand die je personeelstekort in rap tempo wegwerkt en die jouw bedrijf zo in de markt weet te zetten, dat je de juiste medewerkers aantrekt? Dan gaan de recruiters van KEKZ graag voor je aan de slag.

Suus Hasselbach is een zeer ervaren recruiter. Ze heeft ervaring in verschillende sectoren en organisaties met het werven van vaste en interim medewerkers, payroll en detachering. Suus is altijd op zoek naar de juiste match en laat een opdracht pas los als ze de juiste kandidaat heeft gevonden en naar tevredenheid van zowel kandidaat als opdrachtgever heeft geplaatst. Suus heeft niet alleen ervaring met het werven van verschillende soorten medewerkers, ze gaat ook graag aan de slag met het vormgeven en implementeren van jouw recruitmentbeleid.

En als Suus even niet beschikbaar is dan zeten we graag een recruiter uit ons netwerk van interimmers in.

De recruiters van KEKZ zijn inzetbaar op meerdere gebieden, misschien ook wel voor zaken waar je niet eens aan gedacht had. Ze helpen je onder andere bij:

  • het oplossen van je personeelstekort
  • het invullen van lastige vacatures
  • het schrijven van wervende vacatureteksten
  • het opleiden en coachen van nieuwe recruiters
  • het checken van je hele Werving en selectie proces en doorvoeren van verbeteringen in dit proces
  • het verbeteren van je zichtbaarheid als werkgever (employer branding)

Meer weten over employer branding? Kijk dan op deze pagina.

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en het aantal uur dat je een interim recruiter nodig hebt. Wil je weten wat een interim recruiter jou zou kosten of welke mogelijkheden we nog meer hebben? Neem dan contact met ons op.

Contact

Dus zoek je iemand die helpt bij problemen op recruitmentgebied? Iemand die je incompany helpt met het op orde brengen van je werving en selectie proces? Neem dan contact met ons op.

Uiteraard kunnen we ook de gehele werving en selectie of executive search voor je verzorgen zonder dat onze recruiters bij je gedetacheerd worden. Meer weten? Kijk op de pagina’s  werving en selectie of executive search.