Interim P&O adviseur kinderopvang

Heb jij een interim P&O adviseur met verstand van kinderopvang nodig, bijvoorbeeld omdat je huidige P&O adviseur tijdelijk afwezig is of omdat het tijdelijk heel druk is op je personeelsadministratie? Zoek jij iemand die de bezem kan halen door de P&O processen in jouw kinderopvangorganisatie? Of iemand die er voor zorgt dat je bestaande processen worden vertaald naar een vlekkeloze operatie? Dan ben je bij KEKZ aan het juiste adres!

Sabina Janki,  een van onze P&O adviseurs is een kei in P&O advies en personeelsadministratie. Ze kent de kinderopvangbranche als geen ander en heeft tal van organisaties geholpen bij het optimaliseren van hun P&O administratie, inrichting en processen. Voor ze bij KEKZ kwam, runde ze ruim tien jaar zelfstandig de P&O afdeling van een kinderopvang organisatie. Sabina denkt in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Ze brengt structuur aan in de administratieve werkprocessen en helpt kinderopvangorganisaties te bouwen aan een optimale P&O dienstverlening.

Kijk voor meer informatie over Sabina op deze pagina

En is Sabina even niet beschikbaar? Geen probleem. Dan kunnen een van de interimmers uit ons netwerk inzetten. Welke opdracht je ook hebt, wij vinden de juiste P&O adviseur voor je.

De interim P&O adviseurs van KEKZ hebben allemaal verstand van kinderopvang en zijn inzetbaar op meerdere gebieden, misschien ook wel voor zaken waar je niet eens aan gedacht had. Ze kunnen je onder andere helpen bij:

  • Personeelsadministratie inrichten
  • Personeelsadministratie op orde brengen
  • Personeelshandboek vormgeven en implementeren
  • Werkprocessen in kaart brengen en verbeteren
  • Vragen rondom de CAO kinderopvang beantwoorden
  • Verzuim terugdringen en voorkomen

Kortom: Zoek je iemand die er voor zorgen kan dat al je P&O werkzaamheden op rolletjes lopen? Die alles weet over de CAO kinderopvang, die leidinggevenden en managers bij alle mogelijke P&O vraagstukken kan ondersteunen en die je personeelsadministratie tot in de puntjes verzorgt? Dan is een interim P&O adviseur echt iets voor jou.

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en het aantal uur dat je een interim P&O adviseur nodig hebt voor jouw kinderopvangorganisatie. Wil je weten wat een interim P&O adviseur jou zou kosten of welke mogelijkheden we nog meer hebben? Neem dan contact met ons op.

Contact

Dus zoek je iemand die tijdelijk op jouw personeelsafdeling aan de slag kan gaan? Iemand die er voor zorgen kan dat al je P&O werkzaamheden op rolletjes lopen? Die alles weet over de CAO kinderopvang, die leidinggevenden en managers bij alle mogelijke P&O vraagstukken kan ondersteunen en die je personeelsadministratie tot in de puntjes verzorgt? Neem dan contact met ons op: