Kinderopvang detachering

Soms ben je tijdelijk op zoek naar een medewerker, omdat een vast personeelslid bijvoorbeeld ziek is of met zwangerschapsverlof. Of, misschien omdat je nog niet zeker weet of je een functie permanent wil gaan invullen. KEKZ kinderopvang detacheringsbureau gaat in dit geval graag voor je op zoek.

Maar, wij zijn niet alleen een kinderopvang detacheringsbureau voor organisaties en opdrachtgevers. Ook als kandidaat kun je je laten detacheren via KEKZ. Op deze manier kunnen we jou als interimmer direct inzetten bij een eventuele match met een kinderopvangorganisatie.

Hoe werkt kinderopvang detachering bij KEKZ?

Kies je voor KEKZ als kinderopvang detacheringsbureau? Dan gaan wij voor jouw kinderopvangorganisatie aan de slag om die ene perfecte interim kandidaat te vinden.

Hierbij starten we met een intake waarbij jij als opdrachtgever aangeeft voor welke functie je een interimmer zoekt. We bespreken onder andere hoe de ideale kandidaat eruitziet en welke functie-eisen of verwachtingen er zijn. Hierna gaan onze medewerkers actief op zoek naar een geschikte match voor de openstaande functie.

Match gevonden?

Zodra deze wederzijds is en alle voorwaarden afgestemd zijn, gaat de kandidaat via KEKZ bij jouw kinderopvangorganisatie aan de slag!

Ben jij als interimmer actief in de kinderopvang op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat je dan via kinderopvang bemiddelingsbureau KEKZ detacheren!

Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek duiken we dieper in op jou. We bespreken niet alleen waar jij als kandidaat naar op zoek bent, maar duiken dieper in op je ervaring, behoeftes, persoonlijkheid en ambities. Alleen op deze manier kan KEKZ jou matchen met die een kinderopvangorganisatie die perfect bij je past!

Waarom kiezen voor KEKZ als kinderopvang bemiddelingsbureau?

Bij KEKZ beschikken we over een uitgebreid netwerk aan interimmers waar we mee samen werken, maar ook ons eigen team wordt soms ingezet om interim klussen te vervullen. Is er niemand uit ons eigen netwerk of van ons team beschikbaar? Dan gaan we actief op zoek naar de juiste interimmer voor jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een locatie- of clustermanager, pedagogisch coach, kindplanner of een nieuwe directeur bestuurder. Als gespecialiseerd kinderopvang detacheringsbureau gaan wij graag elke uitdaging graag!

KEKZ interimmers beschikbaar voor detachering

Zoals aangegeven zijn wij niet alleen een kinderopvang bemiddelingsbureau voor opdrachtgevers of kandidaten. Ook ons eigen team is beschikbaar voor detachering, of het nu gaat om kleinere klussen of een groter project. Meer informatie over onze interimmers en wat zij voor je kunnen betekenen kun je vinden via onderstaande pagina’s:

Meer weten over kinderopvang detachering?

Wil je graag meer informatie over het detacheren van personeel of het gebruikmaken van interimmers? Of wil je graag weten wat jouw mogelijkheden als interimmer zijn? Neem voor alle vragen over kinderopvang detachering eenvoudig contact met ons op via mailons@kekz.nl of 070-2055768.