Detachering

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke vervanging van een medewerker bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof, of je zoekt de beste pedagogisch medewerker, vestigingsmanager of een nieuwe directeur, KEKZ gaat graag samen met jou op zoek.

Soms ben je tijdelijk op zoek naar een medewerker. Omdat een vaste medewerker ziek is of met zwangerschapsverlof is. Of omdat je nog niet zeker weet of je een functie permanent wil gaan invullen.
Je kunt zo’n tijdelijke medewerker natuurlijk zelf in dienst nemen. KEKZ verzorgt in dat geval graag de werving en selectie voor je.

Een andere mogelijkheid voor het invullen van een functie is het detacheren van een medewerker.

Hoe werkt dat, detachering?

Waarbij je aangeeft welke functie er ingevuld moet worden, hoe de ideale kandidaat eruit ziet en welke verwachtingen er zijn met betrekking tot de duur van de overeenkomst en de voorwaarden.

KEKZ gaat op basis van de intake aan de slag. We benaderen kandidaten uit ons uitgebreide netwerk in de kinderopvang of zetten, bijvoorbeeld voor P&O of financieel administratieve werkzaamheden, eigen medewerkers in.

Zodra KEKZ een geschikte kandidaat heeft voor de opdracht, stellen wij deze voor aan jou. Daarna ga je zelf met de kandidaat in gesprek om te bepalen of er een match is.

Hebben we de ideale kandidaat voor je gevonden? Dan stemmen we alle voorwaarden met je af, waarna de kandidaat aan de slag kan.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden over de detachering van personeel en het gebruikmaken van gedetacheerden, contact met ons op via mailons@kekz.nl of 070-2055768.

Waarom detacheren?

Het belangrijkste voordeel van detachering is dat de kandidaat niet bij jou in dienst treedt en dat je dus ook geen werkgeversrisico’s hebt bij ziekte (doorbetaling van het loon), ketenbepaling WWZ en bij ontslag (ontslagvergoeding).

Wat kost detachering?

De kosten voor het detacheren van een medewerker zijn afhankelijk van functie, leeftijd en ervaring. Overweeg je een medewerker langere tijd in dienst te nemen? Dan is werving en selectie voor jou waarschijnlijk aantrekkelijker.

Waarom kiezen voor KEKZ?

  • KEKZ ondersteunt het volledige wervingsproces tot en met het voorstellen van één of meerdere kandidaten. Dat scheelt je veel tijd.
  • KEKZ heeft een groot netwerk binnen de kinderopvang. Wij zijn specialist in het werven en selecteren en detacheren van kandidaten in deze sector.
  • KEKZ maakt gebruik van verschillende media om mogelijke kandidaten te vinden: we gebruiken search, onze website en zetten social media als LinkedIn, Twitter en Facebook in. Zo is de ideale kandidaat meestal snel gevonden.
  • KEKZ medewerkers hebben een persoonlijke benadering, werkwijze en het resultaat: zij gaan op zoek naar de beste kandidaat en zorgen voor een arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit bij jouw wensen.

Kies voor zekerheid

KEKZ detacheert medewerkers waarbij de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd. Dit biedt jouw organisatie meer zekerheid. Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in de markt is het belangrijk om een flexibel en deskundig personeelsbestand te hebben. Als organisatie speel je daarmee ook sneller en efficiënter in op pieken en dalen in de werkdruk. Gedetacheerden kunnen ook ingezet worden in drukkere periodes of om tijdelijk andere medewerkers te vervangen vanwege ziekte of zwangerschap.

Interesse? Neem contact met ons op via email mailons@kekz.nl of bel naar 070-2055768.

© Copyright Kekz