Corona Sanders-Koek, eigenaar KEKZ /strategisch adviseur

Zoek jij iemand die strategisch advies kan geven over jouw kinderopvangorganisatie. Een ondernemer en verbinder pur sang? Dan gaat Corona voor je aan de slag!

Wie is Corona?

Corona weet als geen ander hoe je een kinderopvangorganisatie succesvol moet maken. Ze heeft Zo Kinderopvang laten groeien van 4 naar 39 vestigingen. De groei ging zelfs door tijdens de crisisjaren. In 2013/2014 won zij de Managementprijs voor de Kinderopvang, die dat jaar in het teken stond van ‘Visie in turbulente tijden’. Ze was twaalf jaar bestuurslid van de Brancheorganisatie Kinderopvang, waarvan de laatste drie jaren als vicevoorzitter. Ook vertegenwoordigde zij in die rol de kinderopvang binnen het Algemeen Bestuur van VNO-NCW.

Waar wordt Corona blij van?

Corona is enerzijds een echte ondernemer en een verbinder pur sang met een grote passie voor de kinderopvang. Deze kwaliteiten zet zij nu in voor strategische vraagstukken bij kinderopvang- en onderwijsorganisaties. Anderzijds heeft zij een grote bestuurlijke en politieke sensitiviteit, die zij inzet door bij voorkomende vraagstukken ook gemeenten en politiek te betrekken.

Meer weten over Corona?

https://www.linkedin.com/in/corona-koek

Contact

Bel 070-2055768 of mail als je een vraag hebt voor Corona.