Annemieke van der Vaart, Adviseur / (regio)Directie / Project-, Regiomanager / Coach

Heb je tijdelijk strategische ondersteuning nodig? Iemand die je processen analyseert en verbetert, de positionering van je organisatie beetpakt of die je plannen op strategisch niveau vormgeeft en uitvoert?
Dan gaat Annemieke graag voor je aan de slag!

Annemieke is strategisch adviseur en business development manager bij KEKZ. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de kinderopvang is zij een echte expert binnen de branche. Annemieke is een ervaren leider en weet de stip op de horizon te zetten. Haar kracht ligt in het creëren van betrokkenheid tussen alle lagen van de organisatie, in het motiveren, inspireren en verbinden van teams en stakeholders en het stimuleren van een cultuur met ruimte voor autonomie, ontwikkeling, vertrouwen en respect. Ze is een verbinder, een snelle (strategische) denker en doelgericht. Annemieke draagt graag bij aan de groei (ambities) en verdere ontwikkeling van een kinderopvangorganisatie.

Zij zet haar brede ervaring graag in voor KEKZ maar ook voor kleine en grote kinderopvangorganisaties. Annemieke zet zich het liefst in voor vraagstukken op strategisch niveau, samenwerkingen tussen onderwijs en kinderopvang, strategie ontwikkeling op IKC gebied of interim opdrachten op (regio) management/directie niveau.

Dit alles doet ze met een positieve en toekomstgerichte blik met veel enthousiasme en energie.

Annemieke is inzetbaar als adviseur, (regio) directie, project/regiomanager en als coach. Ze kan je onder andere helpen bij:

  • Advies op strategisch niveau
  • Advies over organisatiestructuur in een groeiende organisatie
  • Strategie op het gebied van IKC
  • Begeleiding van samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang
  • Begeleiding en coaching van midden management
  • Interim opdrachten voor zowel een korte als langere periode

Contact

Heb jij een uitdaging voor Annemieke? Wil je meer weten over de kosten of een afspraak maken? Neem dan contact op: